Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cansnsen anlıyorum seni canım çok üzülüyorsun. Olumlu düşün ama dualarımız seninle , inşallah yarın hayırlı haberler vereceksin bize.

duygutbk sabır canım.

Arkadaşlar ben İzmir'deyim , İstanbul'da tüp bebek denemeyi düşünüyorum ama İstanbulu bilmiyorum. Gerçi oraya gelmek kalmak dönmek zor olacak ama değer.
Bana iyi merkezleri , doktorları tavsiye edebilirmisiniz.

Hoşgeldin.
Ben de İst. dışından geldim. Gerçi yakın sayılırım sana göre. Çoğunlukla günü birlik gidip geldim. Yumurta takibinde Kadıköy' de otelde kaldım. Kıbrıs Şehitler' den Konak meydana yürüdüğün kadar bir mesafe var. Ya da merkeze yakın öğretmenevi var. Anlaşmalı otelleri de var merkezin. 3 - 5 km. mesafede genelde. Kararın şimdiden hayırlı olsun.

Cok istedm yawru çok buldm vericklerdi özellikle bu tedaviden önce istemiştm ama işte olmadı böle bebkle berabr büytmk istyom sevgi vercm içimi fesattan hasetten kurtarck bişi aradım o geldi aklıma ama şartlrım uygn değildi şimdi eğer gebe klırsam bigün nazımla aldrcama inanıyom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim evimde 4 kedi ve bir köpeğim var. Üstelik kedilerimden birisi hamile. Bana bile bebek olursa bunları ne yapacaksın diyorlar. :9:
Hayvanları sevmeyi öğrenmeden, insanları sevmeyi öğrenemez bir çocuk. Bütün canlılar, taşıdıkları kir ve mikrobu temizleyecek şekilde yaratılmıştır. Kuş ya da balık alacağım desen herkes seferber olur, hayvanat bahçesi kurardı ama iş kedi köpek olunca frene basılıyor. Tüyü dert ediliyor, salyası dert ediliyor. Kedi köpek bakımının inceliklerine dikkat edersen hiç bir sıkıntısı yok aslında. Bebek gibi her gün fırçala, Düzenli tırnak, tüy bakımını yap, arada sırada yıka, (ben köpeğimi sadece yazın yıkıyorum, sıcakta pişik olmasın diye) düzgün mama ve vitamin takviyesi, bol bol da sevgi ver, tamam. Fırçalama 5 dakika, tırnak bakımı haftada ya da 10 günde bir hayvan usluysa 10 dakika, yıkama sürebildiği kadar :27:. Bir de aşıları. Yıkama, fırçalama, tırnaklarını kesme ama aşılarını yaptır mutlaka. Karnesini sağlam bir yere koy, takibini ihmal etme. Bir de yapabilseniz bile iğneli ilaçlarını siz yapmayın. İlişkiniz bozulmasın.
Zor değil aslında hayvan bakması. Bir çok süpürgenin hayvan tüyü için geliştirilmiş modelleri var. Teknik servisleri araştırırsan senin süpürgene uyacak bir başlık bulabilirsin. Evdeki tüy derdi de bitti. Bir de evi zaman zaman kaynar suya karbonat karıştırıp, soğuduktan sonra bu suyla silersen ya da sirkeli suyla, evdeki koku da ağırlaşmaz.
Uzun uzun yazdım, köpek bakmak isteyip te çekimser kalan varsa onlar da faydalansın.

Yapmım test adet olcam gbi zaten olmadı gbi glio ya oof

20 sene önce teyzem hamile kaldığında tek belirtisinin adet olacakmış hissi olduğunu söylemişti. Hiç unutmadım çünkü her gecikmemde eğer sancım varsa umutlanıyordum, yoksa es geçiyordum :1:

Adet olacakmışsın duygusu, rahmin bebeğe hazır olmak için kalınlaşmasından kaynaklanıyor. O yaptıkları iğneler de rahmi kalınlaştırmak için. İlaçlarını kesmeden adet olmazsın. Adet hissi gebelik belirtisi olmayabilir ama gebe olmadığın anlamına da gelmiyor. Sadece ağrıyor. Sancına bakıp olmadı deme, Allah' ın da gücüne gider.

20 sene önce teyzem hamile kaldığında tek belirtisinin adet olacakmış hissi olduğunu söylemişti. Hiç unutmadım çünkü her gecikmemde eğer sancım varsa umutlanıyordum, yoksa es geçiyordum :1:

Adet olacakmışsın duygusu, rahmin bebeğe hazır olmak için kalınlaşmasından kaynaklanıyor. O yaptıkları iğneler de rahmi kalınlaştırmak için. İlaçlarını kesmeden adet olmazsın. Adet hissi gebelik belirtisi olmayabilir ama gebe olmadığın anlamına da gelmiyor. Sadece ağrıyor. Sancına bakıp olmadı deme, Allah' ın da gücüne gider.

Bnm tek iğnem oksapar başka iğnem yok inş olumludur köpüşede bebeğede kavuşurum ayruca bakım için anlattıklarn cok yardımcı olur bide sorarım zaten bnm bina aile apartmanı bahçe var zaten inş ikisinede kavuşurum

Hoşgeldin.
Ben de İst. dışından geldim. Gerçi yakın sayılırım sana göre. Çoğunlukla günü birlik gidip geldim. Yumurta takibinde Kadıköy' de otelde kaldım. Kıbrıs Şehitler' den Konak meydana yürüdüğün kadar bir mesafe var. Ya da merkeze yakın öğretmenevi var. Anlaşmalı otelleri de var merkezin. 3 - 5 km. mesafede genelde. Kararın şimdiden hayırlı olsun.

İzmirdeki tüp bebek merkezleri bana güven vermedi , İstanbulda bu işin daha profesyonel yapıldığını duydum.

İstanbuldaki tüp bebek merkezlerini ve bu işle uğraşan doktorları tanımıyorum bilmiyorum. Umut Tüp bebek merkezinde karar kılmadım henüz. İstanbulda tüp bebek hastalarının çok olduğunuda duydum , bu kalabalıkta kaybolmaktan korkuyorum açıkcası :)

Umut tüp bebek merkezi yada diğer tüp bebek merkezleri ve doktorlar konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Bnm tek iğnem oksapar başka iğnem yok inş olumludur köpüşede bebeğede kavuşurum ayruca bakım için anlattıklarn cok yardımcı olur bide sorarım zaten bnm bina aile apartmanı bahçe var zaten inş ikisinede kavuşurum

Sen bebeciğini kucakla, gerisi kolay. Ne zaman istersen anlatırım. :34:

İzmirdeki tüp bebek merkezleri bana güven vermedi , İstanbulda bu işin daha profesyonel yapıldığını duydum.

İstanbuldaki tüp bebek merkezlerini ve bu işle uğraşan doktorları tanımıyorum bilmiyorum. Umut Tüp bebek merkezinde karar kılmadım henüz. İstanbulda tüp bebek hastalarının çok olduğunuda duydum , bu kalabalıkta kaybolmaktan korkuyorum açıkcası :)

Umut tüp bebek merkezi yada diğer tüp bebek merkezleri ve doktorlar konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Yaş ve infertilite sebebinize göre en tecrübeli yeri seçmen daha uygun olacak o zaman...

Son düzenleme:
Duygucum sen bize guzel haberler vericen insallah bende hep adet olcam diye uzuluyodum ama olmadi bak bazen hala ona benzer sanci oluyo.azicik sabret...yarin yaptir bence...

Adet olcm galiba cnkü her olmamda göZlerimn Altı kararır yine karardı ve snirliyim cok migrenm glio dnden beri bnm umudm klmadı annmdeym çarsamba ewe gtcm ogün yanlızln ypcm önce bn görim karnım şiş gaz dolu

Yaş ve infertilite sebebinize göre en tecrübeli yeri seçmen daha uygun olacak o zaman...

35 yaşındayım canım , bir dış gebelik geçirdim daha sonrada kalamadım. İzmirdeki doktorum yumurta rezervlerimin azaldığını söyledi.
Tedavim tüp bebek olacak ama İzmirdeki tüp bebek merkezlerine güvenemiyorum. İstanbuluda hiç bilmiyorum. Tüp bebek merkezi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Com sayol canim butun dualatim sizinle...ama bende kese gormeden daha tam sevinemiyorum....

canım ben yeni gördüm galiba senin degerini bi de sayfalar maşallah hızlı ilerlemiş hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Adet olcm galiba cnkü her olmamda göZlerimn Altı kararır yine karardı ve snirliyim cok migrenm glio dnden beri bnm umudm klmadı annmdeym çarsamba ewe gtcm ogün yanlızln ypcm önce bn görim karnım şiş gaz dolu

çok gergin olduğun bence yazım tarzından bile belli biraz rahatlamaya çalış dicem canım ama nasıl olur bilmiyorum bu dönemde belirti hepimiz aradık ama hem doktorların hem de hemşirelerinde dediği gibi bizim belirti sandığımız çoğu şey ilaçların etkisi olabilir ayrıca hamileyken bile adet zamanın geldiğinde az da olsa o gerginlik bi kaç sivilce tatlı isteği filan oluyo yani hemen kendini olmadı diye şartlandırma evde test yapma bence yapacaksan eğer direk kan testi yaptır zaten çarşamba gününe de az kaldı çarşambayı bekleyemem diyosan yarın sabah kan testi yaptır bence onu da istersen önce kimseye söyleme ama sonucun olumlu da olsa olumsuz da olsa yanında birilerinin desteğini arayacağını unutma allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canim bu kadar stres yapma eger iyi gelicekse bugun yap testini varsa mutlaka bir deger cikar sende rahatlarsin.10.gun de yaptiran cok kisi var

35 yaşındayım canım , bir dış gebelik geçirdim daha sonrada kalamadım. İzmirdeki doktorum yumurta rezervlerimin azaldığını söyledi.
Tedavim tüp bebek olacak ama İzmirdeki tüp bebek merkezlerine güvenemiyorum. İstanbuluda hiç bilmiyorum. Tüp bebek merkezi tavsiyelerinizi bekliyorum.

mrhaba canım bende istanbulda değilim ama sakaryadan git gel yaptık.
bizim tedavimiz umut tüp bebekte oldu çok şükür nasibimizde de varmış ilk tadavide oldu rabbim sana da nasıp etsin inşallah.

biz umut'a giderken süleyman tosun vardı doktorumuz oydu gayette memnunduk ama şimdi o ordan ayrıldı beşiktaşta kendine klinik açmış dedi burdaki arkadaşlar ama tam bi bilgim yok ayrıca umut tüp bebeğin ayrıca fulyada da bi kolu var orası bahçeci tüp bebek diye geçiyo orada raporla fialn tedavi olamıyomuşsun ve fiyatları biraz daha pahalı ama orda da dr ların iyi olduğunu duydum özellikle bi erbil beyden bahsediliyo ama bizzat gidip görmüş değilim

ayırca başka bi arkadaşım yine istanbulda istanbul tüp bebekte aret kamar'a gidiyo 1 tane olumsuz denemesi oldu 2. denmede hamilelik oldu ama malesef düşükle sonuçlandı ama merkezden memnundular orda da rapor kullanılabiliyor. hatta tekrar orda deneyecekler.

başka da genelde bilinen hastaneler var mesela acıbadem filan ama hem fiyatları hem de drlar hakkında hiçbirşey bilmiyorum.

son olarak yanlış hatırlamıyosam eğer 2014 tüp bebekle hamile anneler topiğinde izmirden "hasretim" nickli bir arkadaş olmalı istersen oraya bi bak belki sana izmirdekiler hakkında bilgi verir ya da kendi tedavi gördüğü merkezi önerebilir.

Yaşın genç. Sonuç alma şansın benden daha yüksek. Rezerv azlığı bende de varmış. Ama tespitini Umut tüp bebek merkezinde yaptılar. Son 3-4 yıldır kendi haline bırakmıştık. Tedavi sonunda 3 yumurta gelişti, toplamada sadece 1 tane alındı. O bir taneden sonuç bekliyoruz. Ama yok bu bana yetmez diyorsan, rezerv azlığı topiğine uğra. Bir de ileri yaş anne adayları topiği var. Soruna en uygun cevabı oradan alırsın.

canım ben yeni gördüm galiba senin degerini bi de sayfalar maşallah hızlı ilerlemiş hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

çok gergin olduğun bence yazım tarzından bile belli biraz rahatlamaya çalış dicem canım ama nasıl olur bilmiyorum bu dönemde belirti hepimiz aradık ama hem doktorların hem de hemşirelerinde dediği gibi bizim belirti sandığımız çoğu şey ilaçların etkisi olabilir ayrıca hamileyken bile adet zamanın geldiğinde az da olsa o gerginlik bi kaç sivilce tatlı isteği filan oluyo yani hemen kendini olmadı diye şartlandırma evde test yapma bence yapacaksan eğer direk kan testi yaptır zaten çarşamba gününe de az kaldı çarşambayı bekleyemem diyosan yarın sabah kan testi yaptır bence onu da istersen önce kimseye söyleme ama sonucun olumlu da olsa olumsuz da olsa yanında birilerinin desteğini arayacağını unutma allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sagol canim insallah haftaya carsamba keseyi gormeye gidicem ozaman biraz daha rahatlarim...iki kese gorursek super olur zaten....sende hepimizde saglikla kucagimiza aliriz insallah

arkadaşlar ben 11.haftamdayım hamileyim ulun beyin hastasıyım hala oraya devam ediyorum bu ay yine gidicem ama gitmek istemiyorum artık 250 tl cok başka doktora gitsem olurmu hamile kalıpta hemen bırakan varmı doktorunu başka doktora devam eden napsam karar veremedim hala alttan muayene ediyor çünkü

transfer oldunmu canım hafta pek bakamadım topiğe ama aklımdaydın seni merak ettim:44::44::44::44::44::44::44::44:

Back
X