- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
saol canım geçecek zamanla. Yarın opun süper geçer inşallah. Güzel kaliteli yum yumların olsun inşallah.kuzum yaaa bir tek sen değilsin bizde göle maya çalanlardanız ya tutarsa diyoruz
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.evet yerın opu var hayırlısı olsun diyorum
Boll dua ve Sabır canım bunun başka ilacı yok. Allah yardımcın olsun. Gönlüne göre olanı versin inşallah. Hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. Canım aklına geldik ce eşin ve sen özellikle eşin ama. Senin göbeğine sağ ilini koysun besmele çekip ( ya mübdi ) tesbihini çeksin. Sende çek. 99 kere.Inanarak ve isteyerek çekmelisiniz. Ben her kanamamda bu tesbihi çektim. Rabbime şükürler olsun bebeğim benimle.Rabbim bilir en iyiisini canim herseye hazirlikliyim elimden birsey gelmiyo elim kolum bagli bekliyorum rabbimin takdirini biliyorumki bu da gecer unuturum ilk gunki acisiyla kalmaz.. Gecmis olsun canim bebisin saglikli olsun da gecer biz zor elde ettigimiz icin kendi canimizi ikinci plana atiyoruz rabbim sanada sifa versin benim 11 de randevum canim