Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kuzum yaaa bir tek sen değilsin bizde göle maya çalanlardanız ya tutarsa diyoruz

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.evet yerın opu var hayırlısı olsun diyorum
saol canım geçecek zamanla. Yarın opun süper geçer inşallah. Güzel kaliteli yum yumların olsun inşallah.

Rabbim bilir en iyiisini canim herseye hazirlikliyim elimden birsey gelmiyo elim kolum bagli bekliyorum rabbimin takdirini biliyorumki bu da gecer unuturum ilk gunki acisiyla kalmaz.. Gecmis olsun canim bebisin saglikli olsun da gecer biz zor elde ettigimiz icin kendi canimizi ikinci plana atiyoruz rabbim sanada sifa versin benim 11 de randevum canim
Boll dua ve Sabır canım bunun başka ilacı yok. Allah yardımcın olsun. Gönlüne göre olanı versin inşallah. Hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. Canım aklına geldik ce eşin ve sen özellikle eşin ama. Senin göbeğine sağ ilini koysun besmele çekip ( ya mübdi ) tesbihini çeksin. Sende çek. 99 kere.Inanarak ve isteyerek çekmelisiniz. Ben her kanamamda bu tesbihi çektim. Rabbime şükürler olsun bebeğim benimle.

Bol kaliteli olurlar inşallah. Hayırlısı olsun.
inşallah canım

İnşallah cnm benim:54:
Seninde yumyumların kaliteli ve bol olur inşallahhhhh:16:

inşallah hayırlısı ile

Bebek olacak kadar olsun :54:
:46: :46:

saol canım geçecek zamanla. Yarın opun süper geçer inşallah. Güzel kaliteli yum yumların olsun inşallah.

Boll dua ve Sabır canım bunun başka ilacı yok. Allah yardımcın olsun. Gönlüne göre olanı versin inşallah. Hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. Canım aklına geldik ce eşin ve sen özellikle eşin ama. Senin göbeğine sağ ilini koysun besmele çekip ( ya mübdi ) tesbihini çeksin. Sende çek. 99 kere.Inanarak ve isteyerek çekmelisiniz. Ben her kanamamda bu tesbihi çektim. Rabbime şükürler olsun bebeğim benimle.
inşallah canım güzel dileklerin için

Gözün aydın olsun canım, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.

Gozunaydin canim rabbim saglicakla kucagina almayi da nasip etsin insallah

Süper bi haber çook sevindim cnm :52: Sana ve kuzuna kocaman bi maşallahhhhhh:16:

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin inş

Canim hayirlisi olsun Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi da nasip etsin.Bizim icin de dua edebilirmisin nasipse bende bu ayki adetimle baslamayi dusunuyorum kendine ve bebise dikkat et taze annecik:))

gözün aydın canım ALLAH bizede nasip etsin inşallah sağlıkla kucagına almak nasip olsun

gözün aydın canım...,nşallah devamı gelir

Gözünaydın. Kalp atışını da duydun mu ... Bitmeyecek bu saymalar nasıl olsa. Kucağında da görelim inşallah :16:

Hepinize tek tek cok tesekkr ederim evet cok sevindim ama birtek keseyi gorunceyi rahatlayamiyormus insan daha kalp atisi var sirada....allah yardimiz olsunher evresi cokk zormus....

kızlar bu gün ilk defa çok hafif bir lekelenmem oldu çok korktum ve hala korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye....şimdi geçti gibi ama bilemiyorum yarın sabahtan doktoruma gidecem inşallah bişi yoktur..

Canim korkma insallah bisey olmaz biliyosun ben iki gece yasadim...eger hala coraspin kullaniyosan belki onu biraktirir bana oyle yapti...ulun beyi yada hemsiresine de sorabilirsin yardimci olurlar...Allah in izniyle bisey olmaz

Maşallah canım ya,son günlerde bu başlıkta peşpeşe negatif sonuçlar alınca senin haber müthiş oldu,vallahi içimi ferahlattin ,inşallah kesesini de bebeğinin kendisini gordugun günleri de göresin canım :emir_bebek::emir_bebek::34:

İnşallah canım..
Sende çok üzülmüşsün canım umudunu ve inancını kaybetme.. Bizde de eşimde problem vardı, inşallah sonraki denemende sende pozitif mutlu sonuçlar alacaksın. Rabbim ne zaman nasip etmişse o zaman olacak. Denemeler maddi manevi çok yıpratıyor ama içindeki umut hiç bir zaman eksilmesin. Bir gün hepimiz anne olacağız.. Ve burada o kadar kalabalığız ki çocuklarımızın çokkk teyzeleri olacak... Rabbim hepimizin yüzünü tez vakitte güldürsün inşallah.

Selam kızlar,
Tüp bebek denememe devam edeceğim , ama hangi merkez hangi doktor karar veremedim henüz,
Fulya tüp bebekmi yoksa Umut tüp bebekmi daha iyi ne dersiniz ?
Gerçi bunlar kardeş biliyorum ama yinede birinden memnuniyet daha fazla olabilir. Önereceğiniz doktorda varsa sevinirim.

kızlar bugün opu işlemim vardı 9 tane yumurta toplandı bakalım onümüzeki günlerde bizi neler bekliyor yumişlerim sağlıklı bir şekilde beni bırakmazlar güzel güzel dönlenirler sonrada annelerine tutunurlar

kızlar bugün opu işlemim vardı 9 tane yumurta toplandı bakalım onümüzeki günlerde bizi neler bekliyor yumişlerim sağlıklı bir şekilde beni bırakmazlar güzel güzel dönlenirler sonrada annelerine tutunurlar

Canım hayırlı olsun bundan sonra dahada güzel haberler alırsın inş:) benimde her 2 tedavimde 9 yumiş toplanmıştı:) bu arada kaç yaşındasın

Canim hayirlisi olsun gine de yumurta sayin gayet iyi simdi sen ohss olmayacan dimi ulun bey nasil bi tedavi uyguladi bu sefer benim risk grubu oldumu soylemisti insallah Rabbim bi daha yasatmaz sen bu sefer gonal f i kac dozla basladin?desene bu ay sen de bizimlesin transfer tarihin 5 gun sonradir o zaman?

Cani nasilsin? Benim adet te bana supriz yapti bugun lekelenmem basladi yarin da adet olurum az once ulun beyi aradim adetin 2 ya da 3. Gunu gelirsin dedi benim icin dua et te bi sorun olmadan baslayim bende

Cnm bu süper bi haber :16:
Ben 2. Gün gitmiştim ulun beye seninle aramızda çok fark olmayacak :52:
Dua etmezmiyim cnm isteyen herkeze nasip olur inşallahhhhh:16:
Gelişmeleri bana yazmayı unutma sakın :70:

Son düzenleme:

İnşallahhhhhh cnm benim :16: Buarada 9 tane yumyum süper maşallahhhjh

Hayirli olsun canim yumoslsrina can versin rabbim saglikli bebelere donussunler insallah...

kızlar bu gün ilk defa çok hafif bir lekelenmem oldu çok korktum ve hala korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye....şimdi geçti gibi ama bilemiyorum yarın sabahtan doktoruma gidecem inşallah bişi yoktur..

Canim ne yaptin dr a gittin mi durdu mu kanaman benimde bugun yine hafif lekenme oldu cok uzuluyorum bisey olcak diye

selam kızlar ben 8 yıllık evliyim 1 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu ama sonuç hüsran olmadı yanı anlayacagını çok zor günler gecirdim kimsenin beni anlamadıgını düşünüyorum kızlar bir kez daha tüp bebek denemek istiyorum sizce istanbulda hangi hastaneye ve doktora gidebilirim.İlk tüp bebek denememi :49::49:medicine hastanesinde denemiştim ama hiç memnun kalmadım lütfen bana yardım edin adam akılı hastaların dilinden anlayan bi doktora gitmek istiyorum beni sizden başka kimse anlayamaz :49:

Back
X