Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Yeri üsküdarda hastanenin eşime srom bakim varmı tarif

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet uskudarda ama hep esim goturuyordu

kendim gitmem lazim isi var cunku o yüzden metrobusle nasil giderim diye soriyim dedim

bulamadım internnette :S

dur bi soram yazcam sana nerden glcn

teşekkür ederim pek tez canliyimdirr :23:

simdi evraklara bakarken bana hasta değerlendirme formu vermişler böyle bir formu niye verdiler acaba :)

sen böyle bir form hatirliyormusun

simdi evraklara bakarken bana hasta değerlendirme formu vermişler böyle bir formu niye verdiler acaba :)

Bn onları şikayte ettim sağlık baknlığına ondandr hahahhgdhsj😄😄😄

Metrobüsle kadıköy ordan rıhtım rıhtımdanda zkamile giden minibüs müş önnde iniomuşn

aaaaaa nasil yani yaaa :51:

Raporlu oldgundan ilacı onlar yazdı ğçgün içinde almam gerekliydi sisteme raporumu gecmediler yogunluk var die eczanede rapor gözkmedi bnde üçgünü geçince şikayet ettim sağlık bakanlığına doktorun ismine kadar herkesi 😒 ama aynı recetyi eczacı aldı saolsn biz paraflatırız dediker tarihi düzeltip onlar bazı zamanlar hastaneleri gzip recetede yanlşlık varsa doktoruna düzelttiryolarmş

Raporlu oldgundan ilacı onlar yazdı ğçgün içinde almam gerekliydi sisteme raporumu gecmediler yogunluk var die eczanede rapor gözkmedi bnde üçgünü geçince şikayet ettim sağlık bakanlığına doktorun ismine kadar herkesi 😒 ama aynı recetyi eczacı aldı saolsn biz paraflatırız dediker tarihi düzeltip onlar bazı zamanlar hastaneleri gzip recetede yanlşlık varsa doktoruna düzelttiryolarmş

:)) sen nasil birseymissin yahuu :)

ee suan için benim onunla isim var mi yoksa rapor alindiktan sonra onlar tarafından mi doldurulacak

:17:

:)) sen nasil birseymissin yahuu :)

ee suan için benim onunla isim var mi yoksa rapor alindiktan sonra onlar tarafından mi doldurulacak

:17:

Cok stres olmştum saldrcak biyer aradım napim ya o kagıdı bilmiom verdlerse hatırlamıom acıkcası ya

Cok stres olmştum saldrcak biyer aradım napim ya o kagıdı bilmiom verdlerse hatırlamıom acıkcası ya

teşekkür ederimmm artik ne cikarsa bahtıma bir daha gittiğimde cikicak ortaya
sayfayi doldurmiyim dedim ozel mesaj atiyim dedim sana ama mesaj kutun dolmus

Bişi değil napıomki ya Ana dur temizliım onuda haberim yok😄

Doğru cnm her ilişki bi umut ben o umutu 4 sene boyunca her ay yaşadım acaba hamilemiyim diyip durdum kendi kendime hep umutlandım ama sonuç hep negatif :1:
Ağlanacak halime gülüyorum iyimi :))))

Canım hamile kalan arkadaşımla aynı gün evlenmiştik yani yaklaşık 5 yıl oldu evleneli onlar evlendiklerinden beri korunmuyolardı nasip bu zamanaymış demekki bizimkilerde Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olucak insallah sende problem yok ya o yüzden rahat ol diye yazıyorum sana bunları sen nasılsın heyecan var mı bebişleri almana az kaldı:))))topik sessiz bugün de ben başlatayım dedim konuyu hamile arkadaşlar da yok olsalardı dua isterdik onlardan transfer öncesi hamilenin duası kabul olurmuş ya onlar da bizim gibi yollardan geçtiği için bizi en iyi anlayan onlar olur diye düşünüyorum.

slm arkadaşlar çok oldu giremiyorum umarım herkes iyi ben baya sıkıntı yaşadım...şimdilik iyiyiz inşallah sonuna kadar ii gider....rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

slm arkadaşlar çok oldu giremiyorum umarım herkes iyi ben baya sıkıntı yaşadım...şimdilik iyiyiz inşallah sonuna kadar ii gider....rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

Canım geçmiş olsun inşallah sıkıntılı bi durum yoktur benim ve cupcakelove arkadaşın nasipse bu ay transferi olucak ben de hamile arkadaşlardan biri olsa da dua istesem diyodum çünkü bizi en iyi bu durumu yaşayanlar anlar.Canım sen transfer sonrası neler yaptın öle hareket olayında çok dikkat ettin mi beslenmen nasıldı? Deneyimli birinden tavsiye almak istedim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah......

Canım hamile kalan arkadaşımla aynı gün evlenmiştik yani yaklaşık 5 yıl oldu evleneli onlar evlendiklerinden beri korunmuyolardı nasip bu zamanaymış demekki bizimkilerde Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olucak insallah sende problem yok ya o yüzden rahat ol diye yazıyorum sana bunları sen nasılsın heyecan var mı bebişleri almana az kaldı:))))topik sessiz bugün de ben başlatayım dedim konuyu hamile arkadaşlar da yok olsalardı dua isterdik onlardan transfer öncesi hamilenin duası kabul olurmuş ya onlar da bizim gibi yollardan geçtiği için bizi en iyi anlayan onlar olur diye düşünüyorum.
Canim her zaman dualarimdasiniz hic üzülmeyin vakti geldiğinde anlamadan oluveriyo Rabbim bizim yuzumuzu guldurdu sizin yuzunuzu de güldürsün insallah.bol bol dua edin meryem suresini okuyun hergun sifa olur inşallah transfer den sonra da protein ağırlıklı beslenin cupcakelove ve senden güzel haberler alıcaz Allahin izniyle

Selam kizlar. Bugun ben de on gorusme randevumu aldim, kimetse 6 mayista merkezde olacagim. Hersey yolundaysa 15 mayis gibi tedaviye baslamak istiyorum. Simdiden heyecan basladi, biran once gecsin gunler...

Canım geçmiş olsun inşallah sıkıntılı bi durum yoktur benim ve cupcakelove arkadaşın nasipse bu ay transferi olucak ben de hamile arkadaşlardan biri olsa da dua istesem diyodum çünkü bizi en iyi bu durumu yaşayanlar anlar.Canım sen transfer sonrası neler yaptın öle hareket olayında çok dikkat ettin mi beslenmen nasıldı? Deneyimli birinden tavsiye almak istedim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah......

canım inşallah gönlünüze göre olur herkesin hepimzin....hiç kasma öncelikle tavsiyem bu....ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama 7-8 gün tuzsuz kabak çekirdeği ve ananas yedim....iş hiç yapmadım ağır kaldırmadım ama sürekli de yatmadım zaten 11. günde işe başladım hamileymişim gibi davrandım stres en önemli faktör....yürüdüm her gün iğne için 20-30 dk bu kadar...şimdi pıhtılaşma sorunum varmış doktorum sağolsun farkketi kanamam olmuştu iki hafta önce genetik testleri istedi pıhtılaşmam varmış clenax die bir iğne var 9 ay boyunca kullanacam evdeyim işe gitmiyorum öle canım...bebişlerim şimdilik benimle inşallah hep ii kalırlar sonuna kadar sonsuza kadar....bu uğurda emek veren umut besleyen tüm anne adaylarım canı gönülden bol bol bebişler diliyorum....

Back
X