- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
Canımm bugünkü tahlilin nasıl çıktı :26:
İlacı içmeyi unuttum yaptıramadım işim hiç düz gtmez bnm zaten😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm bugünkü tahlilin nasıl çıktı :26:
İlacı içmeyi unuttum yaptıramadım işim hiç düz gtmez bnm zaten😔
Kızlar aranızda anti tpo testi yaptıran varmı? 3. Tedavim için istedi bu testi ulun bey. Tutunmayı engelleyen bişeymi?
Hayırlısı olsun canım. Devlet hastanesi olduğu için büyük ilgiler beklemiyoruz. Muayene sadece ultrasyona bakıyolar, minicik bir oda 7-8 kadar bayan sıraya giriyor, 2 dakikada girip çıkıyosun. Hijyenden uzak tabi. Elinde tahliller var ise kısa görüşme yapabilirsin doktorla. Bebek için rapor için her şeye katlanıyoruz. Rapor için eşininde üroloğa gitmesi gerek. Arman Bey var Zeynep Kamilde. Eşin için ürologdan randevu alman gerekecek. Elinde tahlilleriniz var ise çok eski değil ise tarihleri yenilerini istemiyorlar. Sonu güzel olacak inşallah.
Bizim bebekte büyüyü hızlıca, mucize gibi... İnşallah sonuna kadar sıkıntısız devam ederiz. Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.
alpin annesi nerelerdesin çok oldu görüşemedik iyi misin?
Troitle ilgili bişi rapor için zeynep kamilde yapıldı banada kadın endokrine gt demişti bnde gdemedim bisınuca varmıo yada bnde öle oldu bnm 760 kdar yüksekti ama tüp bebek ypıldı olmsz olunca bu yüksek gt endokrine gözük dedi ulun bey şimdi onla uğraşıom
Tüm anne adaylarının ve annelerin anneler günü kutlu olsun Rabbim isteyen ve bekleyen herkese ve bizlere annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin:))))
İnt okudum biraz anti tpo yüksekliği düşüğe neden oluyormuş. Canım madem senin yüksek olduğu belliydi niye tedavi edilmeden tüp bebeğe başlatıldın?ben hipotiroid olmama rağmen ilk defa duydum ve ilk defa test yaptırıcam.
Sagol canim iyiyim allaha sukur yazilari hep okuyorum takip ediyorum lekenlenmelerim de bitti....birara sen istirahat almistin sen nasilsin simdi bebisler nasil...
Yardimci olacak kmse yokmu yeni tup yapatiran kizlar cvplarini bekliyorum
Canım ben de umutta tedavi görüyorum. Fiyatı ilaç dahil 6.600 diye biliyorum inş yardımcı olabilmişimdir:)
canım ben ii yim şimdi hala raporluyum çünkü kanamam tekrarladı...bu gün cinsiyetimizi öğrendik artık hayırlısı ile inşallah kucağımıza almayı nasip eder ve bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsinnnnn...
Tesekkur ederim cnm peki memnunmusun hastahaneden
Mrb arkadaslar bnde umutu dusunuyorum tup icin ama sayfalar okadar cokki okuyamadim bn polikistik over hastasiyim bu ay gorusmeye gidicem umuta ama burdan bilgi almak istedim once fiyat nekadar memnunmusunuz dr unuzdan hastahaneden lutfen biraz bilgi verirmisiniz bu arada 24 yasindayim alti yillik evliyim hic gebelik olmadi lutfen bilgi
Mrb arkadaslar bnde umutu dusunuyorum tup icin ama sayfalar okadar cokki okuyamadim bn polikistik over hastasiyim bu ay gorusmeye gidicem umuta ama burdan bilgi almak istedim once fiyat nekadar memnunmusunuz dr unuzdan hastahaneden lutfen biraz bilgi verirmisiniz bu arada 24 yasindayim alti yillik evliyim hic gebelik olmadi lutfen bilgi
Canım mrb, nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inş.