Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar aranızda anti tpo testi yaptıran varmı? 3. Tedavim için istedi bu testi ulun bey. Tutunmayı engelleyen bişeymi?

Troitle ilgili bişi rapor için zeynep kamilde yapıldı banada kadın endokrine gt demişti bnde gdemedim bisınuca varmıo yada bnde öle oldu bnm 760 kdar yüksekti ama tüp bebek ypıldı olmsz olunca bu yüksek gt endokrine gözük dedi ulun bey şimdi onla uğraşıom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı olsun canım. Devlet hastanesi olduğu için büyük ilgiler beklemiyoruz. Muayene sadece ultrasyona bakıyolar, minicik bir oda 7-8 kadar bayan sıraya giriyor, 2 dakikada girip çıkıyosun. Hijyenden uzak tabi. Elinde tahliller var ise kısa görüşme yapabilirsin doktorla. Bebek için rapor için her şeye katlanıyoruz. Rapor için eşininde üroloğa gitmesi gerek. Arman Bey var Zeynep Kamilde. Eşin için ürologdan randevu alman gerekecek. Elinde tahlilleriniz var ise çok eski değil ise tarihleri yenilerini istemiyorlar. Sonu güzel olacak inşallah.
Bizim bebekte büyüyü hızlıca, mucize gibi... İnşallah sonuna kadar sıkıntısız devam ederiz. Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

Hm anladim canim o zaman esim icin ayri bir gun gidilir ben randevu alip gitmiyceksem o sekil olur artik zormus ya hep stres bir senedir iki ay arayla kac tedavi ust uste elde biseyde olmayinca yikiliyosun illaki hamdolsun bunada canimiz sag ugrasiriz bu sefer aliriz bebisimizi hayirlisiyla.oh ne guzel canim keyfini cikar hic stres yapma gez dolas tadini cikar benim hep stresli gecti kanama vs sikintilar ve sonu kotu oldu ama sukurler olsun hamile kalabildim sonunda insallah bu seferde tutarda bebegim beni birakmaz dualarinda bana da yer ver.tum isteyenlere tum emek veenlerin cabasini rabbim bos cevirmesin hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun

Tüm anne adaylarının ve annelerin anneler günü kutlu olsun Rabbim isteyen ve bekleyen herkese ve bizlere annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin:))))

Troitle ilgili bişi rapor için zeynep kamilde yapıldı banada kadın endokrine gt demişti bnde gdemedim bisınuca varmıo yada bnde öle oldu bnm 760 kdar yüksekti ama tüp bebek ypıldı olmsz olunca bu yüksek gt endokrine gözük dedi ulun bey şimdi onla uğraşıom

İnt okudum biraz anti tpo yüksekliği düşüğe neden oluyormuş. Canım madem senin yüksek olduğu belliydi niye tedavi edilmeden tüp bebeğe başlatıldın?ben hipotiroid olmama rağmen ilk defa duydum ve ilk defa test yaptırıcam.

İnt okudum biraz anti tpo yüksekliği düşüğe neden oluyormuş. Canım madem senin yüksek olduğu belliydi niye tedavi edilmeden tüp bebeğe başlatıldın?ben hipotiroid olmama rağmen ilk defa duydum ve ilk defa test yaptırıcam.

Bilmiomki yap diolar ypıoz gel diolar gdyoz gt diolar gdıyız şimdi endokrine gttim oda test verdi onları ytrdım kortizol sonucunu bekliom bkalım

Slm kızlar kortizol 0.75 cıktı ne anlama gelio anlamadım bıktım ya aptal saptal şeylerle uğraşıp duruyorm of

Mrb arkadaslar bnde umutu dusunuyorum tup icin ama sayfalar okadar cokki okuyamadim bn polikistik over hastasiyim bu ay gorusmeye gidicem umuta ama burdan bilgi almak istedim once fiyat nekadar memnunmusunuz dr unuzdan hastahaneden lutfen biraz bilgi verirmisiniz bu arada 24 yasindayim alti yillik evliyim hic gebelik olmadi lutfen bilgi

Sagol canim iyiyim allaha sukur yazilari hep okuyorum takip ediyorum lekenlenmelerim de bitti....birara sen istirahat almistin sen nasilsin simdi bebisler nasil...

canım ben ii yim şimdi hala raporluyum çünkü kanamam tekrarladı...bu gün cinsiyetimizi öğrendik artık hayırlısı ile inşallah kucağımıza almayı nasip eder ve bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsinnnnn...

Yardimci olacak kmse yokmu yeni tup yapatiran kizlar cvplarini bekliyorum

canım ben ii yim şimdi hala raporluyum çünkü kanamam tekrarladı...bu gün cinsiyetimizi öğrendik artık hayırlısı ile inşallah kucağımıza almayı nasip eder ve bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsinnnnn...

Iyi olmana sevindim canim ikiz olunca gebelik daha zorlasiyo tabi...cinziyetlerini merak ettim ozel olmassa...ikiside ayni mi kacinci haftandasin...

Tesekkur ederim cnm peki memnunmusun hastahaneden

Canım benim 3. Denemem olucak benim eşimden kaynaklı . Açıkçası oraya mahkumum çünkü eşimin dondurulmuş spermleri var başka yerde deneyip riske atmak istemiyorum. Ama ulun bey iyi bi doktor pozitif bi adam her umudum tükendiğinde hep moral veririr. Önümüzdekî ay tekrar tedaviye başlıcam rahim filmi falan çektirdikten sonra hayırlısı artık ne diyelim .

Mrb arkadaslar bnde umutu dusunuyorum tup icin ama sayfalar okadar cokki okuyamadim bn polikistik over hastasiyim bu ay gorusmeye gidicem umuta ama burdan bilgi almak istedim once fiyat nekadar memnunmusunuz dr unuzdan hastahaneden lutfen biraz bilgi verirmisiniz bu arada 24 yasindayim alti yillik evliyim hic gebelik olmadi lutfen bilgi

bende polikistikover hastası idim doktorum ulun beydi ilk tedavim olumsuz sonuçlandığında ulun bey çok şaşırmıştı ve 2. en olmadı 3. de size garanti veriyorum dedi ve ben 2. denememde dondurulmuş embryolarımla ikizlerime hamile kaldım darısı sana.
fiyat konusuna gelince ilk denemeyi raporlu yaptrdık ikinci deneme ise ücretli totolde iki tedaviye 7 bin lira civarı masraf yaptık ..en güzeli merkezi arayıp bilgi almak çünkü her sene fiyatlar yenileniyor...

Fiyat konusunda net birşey söyleyemem değişiyor çünkü rapor varsa daha az ödüyorsun. Hastaneye gidip fiyat konusunda net bilgi alabilirsin ama doktorumdan da çalışanlardan da çok memnunum. Benim ilk denemede tutundu ama bebek gelişmedi,şimdi ikincisi için tekrar başlayacağım, hakkından hayırlısı olsun senin de.

Canım mrb, nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inş.

Back
X