• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek merkezine giden arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kardelen001
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bu tüp bebek tedavisini görürken mutlaka psikolojik bir tedavide görmek gerekiyor.Bemim ilk denemem başarısız geçti biraz psikolojimde kötüydü zannederim.Şimdi 2,denememi yaşam koçu Mine Cüca psikolojik olarak bana yardım etmeye başladı.İnanın kendinizi bu konuda daha iyi hissetceksiniz.Mutlaka deneyin tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu tüp bebek tedavisini görürken mutlaka psikolojik bir tedavide görmek gerekiyor.Bemim ilk denemem başarısız geçti biraz psikolojimde kötüydü zannederim.Şimdi 2,denememi yaşam koçu Mine Cüca psikolojik olarak bana yardım etmeye başladı.İnanın kendinizi bu konuda daha iyi hissetceksiniz.Mutlaka deneyin tavsiye ederim.
canm cok haklısın tüp bebek tedaivis görenler olarak psikolojimiz yerlerde oluyor hele bir kaç başarısız enemden sonra kesin destek almamız gerekiyor. bn umutta tedavi gördüm asena hanm var psikolog bnde onunla konusuyorum hp çok iyi gelior cünkü durumumu herkese anlatamıyrm ama ona rahatlıkla açabiliyrm kndimi bnce her klinik böyle hizmet vermeli

Bende hep asena hanımla görüştüm umutta psikolog çok destek oldu çok iyi geldi hele eşimin ameliyatını beklerken allah kimseye yaşamasın

Back
X