Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Sağol cnm benimde oğlum kendiliğinden oldu simdi sorun bende amh değerin çok düşük normal yolla olmaz dedi doktor 3senedir deniyoruz bir sene önce Memorial de yaptirdim tutundu ama gelişmedi simdi selen hanimi çok arastirdim güzel sonuçlar alan çok tabi herşey takdir birazda insallah herkes için hayirlisi olur seninde güzel haberlerini aliriz burdan

Evet cnm
Ayen oyle hersey Nasıp kısmet Rabb'im Hakkı'mızda en hayırlısını versin :)

Aradim ulasilmiyorki guya aricaklardi butun ilaclarimi biraktim bende sinir oldum . siz direkt doktoru arayabiliyormusunuz
Valla bende bir numara var ama hic aRamadim henuz buradaki herkes kendi numarasını aradığını söylüyorlar yanı kendisi vermedi numarasını ben karti vardım aldım orada cep numarası var kendisi mi bakıyor bilmiyorum diğer gurupta da var iki tane Selen hanımın hastası onlara da sorayim ben

Bendede kart var ordaki numarayi aradim acan yok sonra 444 lu numarayi aradim not aldilar aricaklardi.

+90 216 545 5555 bu numaradan aaaradilar.pazartesi doktor size donus yapar dedi. ilaclari birak bir hafta 10 gun sonra adet llursun dedi.sonra ne olacak bakalim .

Kızlar bende de haberler kotu 6 yumurtam dollenmisti hepsi simdi bugun 5. Gun durumları hic iyi değilmiş ikisi gitmis ztn digerlerine de yarına bakacaklar bosuna dondurmakaualom diyoruz Dedi embriyolog yarina kalan olursa sağlam onu donduracak ve transfer edecekler yoksa transfer iptal olacak cok cok üzgünüm

Hic belli olmaz cnm.benim embriyolarada 5.gun cgh yapilcakti.aradilar 5.gunde henuz hucrelerini disari atamadilar cgh icin.6.gunu bekliycez dediler.allahim ben nasil uzuldum.tedavi iptal oldu dedim.4 taneden 3u donduruldu 6.gunde.Ilk tedavidede 5.gun 2 tane dondurulmustu.digerleri pek parlak degil 6.gunu bekliycez dedi. 6.gune 1 tane daha dondurulmustu.dua et icini ferah tut. 2 tanesi gitse yeter insallah.

Turkuaza katiliyorum canim hic canini sikma guzel dusun guzel sonuclar al insallah 5. gune kadar gidebilmisler ya bence yarinida atlatirlar toparlarlar kendilerini . sen transfer ol senden bari iyi haberler aalalim.

Bende simdi sana yazdım diğer tarafta cnm Yaa var mı bir ümit dersin embriyolog da oyle Dedi yarin konuşacağız son durumu Dedi allahım ne olur can ver diyorum

Turkuaza katiliyorum canim hic canini sikma guzel dusun guzel sonuclar al insallah 5. gune kadar gidebilmisler ya bence yarinida atlatirlar toparlarlar kendilerini . sen transfer ol senden bari iyi haberler aalalim.
Ah cnm benim keske Nasıl isterdim su yolda guzel sonuçlar goreyim size herkese umut olayim

Cok sukur cnm benim.. Haberler guzel benim savaşçı embriyom bugun gelişim gösterdi cok iyi durumda Dedi embriyolog ve donduruldu simdi transfer ilaçlarıma basladim sanirim adetimin 17. Günü gibi olacak transfer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…