- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #2.061
Evet cnm Yaa ztn dun gece senin söylediklerini okuyunca gercekten cok rahatladım cok sukur bir tane iyi kalite Dedi Dr onemliBak dedim ben sana.1 tanemi donduruldu
Oyle mı peki kac olmalıydı o zmn neden yaptı transferi istenilen seviyeye gelmeden acaba cnm ? Allahtan dondurulmuş var geride cnm onlardan biri yada ikisi senin bebislerin olur insaallah cnm :)Cok sevindim canim hayirlisi olsun . bende cuma gunu gidecem hasta oldum bugun . ne dicek bakalim hersey guzeldi neden olmadi aceba diyor rahmim 8.5 idi ondan supheleniyor sadece . dondurulmus 3 embriyo var bakalim
Oyle mı peki kac olmalıydı o zmn neden yaptı transferi istenilen seviyeye gelmeden acaba cnm ? Allahtan dondurulmuş var geride cnm onlardan biri yada ikisi senin bebislerin olur insaallah cnm :)
İnsaallah olur Can'ım bir yerde simdi okudum 10 ideal yazıyordu ama bilmiyirm Dr daha iyi bilir tabiki Nasip kısmet hersey mükemmel olsa bile negatif olabiliyor bunu okuyuruz hergun bu sayfalarda .. Senin kacinci denemendi ? Ya birde Bilgin var mı transferin 12. 13. Günü test Zaman'ı arac kullanmak bir zarar verir mi bebeğeRahim cok güzel demisti en az 7-8 olmasi gerekiyor . insallah digerleri iyi olur son sans. olmazsa basa ddonulecek.
İnsaallah olur Can'ım bir yerde simdi okudum 10 ideal yazıyordu ama bilmiyirm Dr daha iyi bilir tabiki Nasip kısmet hersey mükemmel olsa bile negatif olabiliyor bunu okuyuruz hergun bu sayfalarda .. Senin kacinci denemendi ? Ya birde Bilgin var mı transferin 12. 13. Günü test Zaman'ı arac kullanmak bir zarar verir mi bebeğe
2 kere negatif oldu yanı nasip cnm üzme kendini dondurulmuslarla yüzün gülecek insaallah dualarim seninle :) bakalim benim 10'aralok kontrol Suan estrofeme içiyorumNormal hamile kalanlar mutlaka kullanmislardir doktirlar normal hamilelikten bi farkimizin olmadiginj soyluyor. hoplayip ziplamadiktan. agir kaldirmadiktan. uzanmadiktan sonra hic birsey olmaz Allahin izniyle .
Benim 3. transferim olacak. dedigin gibi 10 -12 en iyi rahim kalinligi
2 kere negatif oldu yanı nasip cnm üzme kendini dondurulmuslarla yüzün gülecek insaallah dualarim seninle :) bakalim benim 10'aralok kontrol Suan estrofeme içiyorum
Gunde 3 tane O gun kan testi Yapicaz ve RAHİME bakicam Dedi ona gore transfer gününe karsr vericez Dedi Dr
Evet uc tane adetin 2. Gununden 14. Gününe kadar kullanicam sonra kan testi ve ultrasona gore transfer tarihini ayarlayacağız Dedi HemsireSadece estrofemmi iciyorsun bende 3 tane kullaniyordum
Çok uzun zamandır girip yazamıyorum ben de. Nasıl bebeğin canım? Epey büyümüş de 3,5 aylık bile olmuş:)Canlarımmm. Tedaviye yeni başlayanlar varmışRabbim kolaylaştırsın en kısa zamanda güzel haberlerinizi alalım inşallah. Olumsuz olanlar ne olur pes etmeyin umutsuz olmayın benim 7 yıl sonra 4. Tüp bebek tedavisinde olmuştu bilenleriniz var. Yeterki isteyin mücadele edin. Selen hanım işinin ehli zaten.geçen gün oğlumuzla ziyaretine gittik Rabbim sizlere de hemen nasip etsin.biz büyüyoruz 3.5 aylık olduk Rabbime şükürler olsun sizlere çok dua ediyorum. Hamileliği 30.haftayı aşan arkadaşlarım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Evet canım doğum yaklaştı korkular sardı.ben de pek giremiyorum eskisi gibi iyice ağırlaştım bugün 34.haftalık olduk Allah hepimize yardım etsin.Dr. çok bekletmeyecegini söyledi 38.hafta dolunca aliriz dedi.bebek 3 hafta önden gidiyormuş biraz iri olacak bizimki.Çok uzun zamandır girip yazamıyorum ben de. Nasıl bebeğin canım? Epey büyümüş de 3,5 aylık bile olmuş:)
Aynı zamanlarda gittiğimiz arkadaşlardan bazılarının doğumu yaklaşmış olmalıhacico blackcelep61 bir kaç kişi daha vardı
Arkadaslar Nasılsiniz benim bugun transferin 4. Günü boyle bariz bir belirti yok arada karın agrisi var dun cok batma oldu ama bugun sanki hiv bişeyim yok gibi birde sabah uyanır uyanmaz degilde simdi Ateş'imi ölctum 35.5 cikti yüksek degil hamile kalınca Ateş yüksek oluyor us henuz erken mi acaba Ateş icin ??
Evet cnm transferden once bile vardı bende ztn değişik hamilelik belirtisi gibi dusun ilaçlardan bence deMerhaba canim insallah hamilesindir bu ara kimseden guzel bir haber gelmedi desem yeridir. Belirtiler hep ilaclardanmis canim aslinda normal gebelikerde belirti cogunlukla hic olmuyor zaten. Atesede takilma cok dusuk bende cihaz yanlis :) bende 2 ay takipteyim subatta transfer olur insallah
Evet cnm transferden once bile vardı bende ztn değişik hamilelik belirtisi gibi dusun ilaçlardan bence deneyse hayırlısı olsun ins bugun sabah 36.1 cikti bakalım ins yarin 6. Gun pazar günü 10. Gun ıdrar testi Yapicam bakalım umalım guzel
Sonuçlar alırım :) seninde guzel haberlerini bekliyirum Can'ım Hakkı'nda en guzeli olsun insaallah
Can'ım Yaa Ateş değerim o hamilelik degil Ayy insaallah Allah konuşturmuştur sonucum pozitif olur :) henuz 6. Gun bitti 10.Canim cok guzel degerin insallah katlana katlana artar cok sevindim valla selen hanimin hastasininda hamile olmasi iyuce umutlandirdi beni
Can'ım Yaa Ateş değerim o hamilelik degil Ayy insaallah Allah konuşturmuştur sonucum pozitif olur :) henuz 6. Gun bitti 10.
Gun ıdrar testi Yapicam 12. Gun kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?