Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Iyi gunlerr arkadaslar. Size bir sorum olucak yaslarinizi ve kac embriyo transfer edildigini merak ediyorum cevaplarsaniz cok mutlu olurum

Doğrudur canım ☺ girdin mi sezeryana minnoşlar nasıl meraktayim canım

Cok tesekkur ederim. Benim ilk denemem negatif oldu. Ama doktorum hala 35 yas siniri var diyor ve 2 tane transfer etmeyecegini soyluyor. O yuzden merak ettim. Hayirli olsunn bebeginiz
Teşekkür ederim darısı size inşallah.doktorlar embriyo durumuna göre transfer ediyor sanırım

Arkdaslar bende umut tup bebek merkezine gidicem bu ay banada bilgi verirmsnz ilk defa hastaneye gtcem esim gitti sonuclari cok guzel hic bir sikintisi yok ben gidicem smdi daha oncesen sadce smear testi yaotrdm tertemz ckti bde yumurtaliklarn yavas demsti devlet hastanesi bide ilk muayne ucreti nekadar

M
Arkadaslar bugun transferimin 6.gunu ve deger 17 cikti.boyle cikipta sonradan degeri dusen oldumu?
Cnm cooook sevindim bence düşmez henuz cok yeni 6. Gun icin gayet guzel kucagina da almayı Nasıp etsin kac tane transfer oldu :) bu 3. Denemendi dimi ?

Hatta transfer gununu saymazsak 7.gun 73 oluyor.persembe tahlil gunum.inanilmaz bas donmesi yasiyorum.bukadar erken belirti olmasida ilginc.ikiz filanmi aceba.selen hanim oldurcek beni :) tek koyalim demisti.
Hayirliii olsunn bendee bu sefer israrlaa 2 isticem :) cok sevindim adiniza

Cok uzgunum degerim dusmeye basladi 200 den sonra 2 gun sonra 150 olmus.kimyasal galiba.boyle olupta tekrar yukselen oldumu?

Merhabalar uzun zamandir giremiyordum durumunuz nedir . Kimyasal gebelikmi oldu. Ayni anda hem sevindim hem uzulfum .insallah gebeliginiz devam ediyordur. RABBIM hakkimizda hayirlisi neyse onu versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…