- 15 Ocak 2016
- 194
- 184
- 23
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #2.121
Doğrudur canım ☺ girdin mi sezeryana minnoşlar nasıl meraktayim canımBizde hiç tanımıyoduk ama inan şimdi kardeş gibi olduk :) bu arada 12 saat sonra sezeryana alınıcam normal dogum için daha cok beklemem lazımmıs 38 hafta oldu benım kızların gelecegi yok doktorlarda daha fazla bekleyemeyız dediler yani sezeryan mecbur
Yaş 30 2 embriyo transfer edildi biri tuttu.Iyi gunlerr arkadaslar. Size bir sorum olucak yaslarinizi ve kac embriyo transfer edildigini merak ediyorum cevaplarsaniz cok mutlu olurum
Cok tesekkur ederim. Benim ilk denemem negatif oldu. Ama doktorum hala 35 yas siniri var diyor ve 2 tane transfer etmeyecegini soyluyor. O yuzden merak ettim. Hayirli olsunn bebeginizYaş 30 2 embriyo transfer edildi biri tuttu.
Teşekkür ederim darısı size inşallah.doktorlar embriyo durumuna göre transfer ediyor sanırımCok tesekkur ederim. Benim ilk denemem negatif oldu. Ama doktorum hala 35 yas siniri var diyor ve 2 tane transfer etmeyecegini soyluyor. O yuzden merak ettim. Hayirli olsunn bebeginiz
Cnm cooook sevindim bence düşmez henuz cok yeni 6. Gun icin gayet guzel kucagina da almayı Nasıp etsin kac tane transfer oldu :) bu 3. Denemendi dimi ?Arkadaslar bugun transferimin 6.gunu ve deger 17 cikti.boyle cikipta sonradan degeri dusen oldumu?
M
Cnm cooook sevindim bence düşmez henuz cok yeni 6. Gun icin gayet guzel kucagina da almayı Nasıp etsin kac tane transfer oldu :) bu 3. Denemendi dimi ?
Evet 8.gun tekrarladim 73 e cikmis.cok sukur ya cok mutluyum.cift transfer yapildi.
Hayirliii olsunn bendee bu sefer israrlaa 2 isticem :) cok sevindim adinizaHatta transfer gununu saymazsak 7.gun 73 oluyor.persembe tahlil gunum.inanilmaz bas donmesi yasiyorum.bukadar erken belirti olmasida ilginc.ikiz filanmi aceba.selen hanim oldurcek beni :) tek koyalim demisti.
Hayirliii olsunn bendee bu sefer israrlaa 2 isticem :) cok sevindim adiniza
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin içinHatta transfer gununu saymazsak 7.gun 73 oluyor.persembe tahlil gunum.inanilmaz bas donmesi yasiyorum.bukadar erken belirti olmasida ilginc.ikiz filanmi aceba.selen hanim oldurcek beni :) tek koyalim demisti.
Cok uzgunum degerim dusmeye basladi 200 den sonra 2 gun sonra 150 olmus.kimyasal galiba.boyle olupta tekrar yukselen oldumu?
Merhabalar uzun zamandir giremiyordum durumunuz nedir . Kimyasal gebelikmi oldu. Ayni anda hem sevindim hem uzulfum .insallah gebeliginiz devam ediyordur. RABBIM hakkimizda hayirlisi neyse onu versin
Geçmiş olsun diyecek hic birsey yok Allah sabir vèsinKimyasal oldu cnm.kanama basladi.ama hala degerimde sifirlanmadi.
Ben cok memnun kaldim ikizlerim suan 3 aylıklar tavsiye ederimMerhaba bende bahçeciyi düşünüyorum Selen hanımı öneriyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?