Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Ben cok memnun kaldim ikizlerim suan 3 aylıklar tavsiye ederim
MâşâAllah şuan hamile misiniz yoksa Doğum yaptınız mı. Telefondan giriyorum çizelgeniz var mı göremiyorum ben Euro fertil ile bahçeci arasında kararsız kaldım bahçeci ağır basıyor ama hakkımızdan hayırlısı

Dogum yaptım 3 aylik bebeklerim cok sukur

Selen hanım için olumlu yorum yapanda var olumsuz yorum yapanda napacağımı şaşırdım

Slm kizlar

Embriyolarinizi dondurmak icin Ne kadar üçret ödediniz? Cevap verirseniz sevirim

Mrb arkadaslar .. yarin bahceci umutta randevumuz var .. gecen hafta selen hanimla gorustum .. selen hanim hakkinda bilgi verirmisiniz .. basari orani ne . Emin olmadan karar vermek istemiyorum cunku maddi olarakda ilk ve tek denemem olacak

Mrb .. yarin selen hanimla goruscez .. sizin gebelik sureciniz nasildi .. ilk denemede mi basarili oldunuz .. cok zor bir karar .. yardimci olursaniz sevinirim .. selen hanimi tavsiye edermisiniz
Evet tavsiye ederim cok memnun kaldim baska bir hastanede 2 kere tup bebek denedim olmadi sonra selen hanima gittim tek denemede oldu ikiz bebeklerim

Evet tavsiye ederim cok memnun kaldim baska bir hastanede 2 kere tup bebek denedim olmadi sonra selen hanima gittim tek denemede oldu ikiz bebeklerim
Mahsallah ne guzel benimde olur ins dua edin lutfen .. gittik gorustuk .. esime micro tese yapilcak o yuzden maliyet baya artti ama ben selen hanimda karar verdim ins sartlar musait olursa hastaligimin ikinci gunu baslayacagiz

Bu ay selen hanima giden yok mu ya da hala tedavi asamasinda olan ? Konusalim deneyimlerimizi kizlar
Canım ben de ikinci denememde selen hanıma gittim iyiki de gitmişiz çünkü ikiz bebeklerimi kucağıma aldım çok şükür şuan 10 aylıklar. 2 tane de dondurulmuş embriyomuz var yine yolumuz düşecek

Bugun embriyonun 5. Gunu ama yeterli buyukluge erismemis bir gun daha beklicez dediler aranizda boyle olan var mi .. transfer sonrasi basarisizlik tamm da daha embriyoda basarisizlik olur mu (

Merhaba arkadaşlar aralok ayında selen hanımda basarız bir tup
Bebek
Denemem oldu biliyorsunuz ve ben 6 ay sonra bugun hamile
Oldugumu ögrendim kendiliginden esimde sorun vardı bizim
Sperm dna hasarı vardı ilac kullandı uzun sure Rabb'im de istedi ve hamileyim
Darısı sizlerin basına dualarim sizlerle ne kadar zor biliyorum beklemek tam 3 senedir ikinci Bebek icin ugrasiyiruz bir oglum
Var 4.5 yasinda

Aynen bende dilfeza suan normal yolla hamileyim.soktayim okadar kaliteli embriyolar tutmamisti.cok sukur cok sansliyiz.rabbime binlerce sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…