Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Merhaba arkadaşlar 1 yıldır korunmuyoruz ,yaşım 29, eşimde sperm sayısı düşük bugün dr selen hanımla görüşmeye gittik tüp bebek uygun gördü çok güzel ilgilendi merkezide beğendik ama yinede başka bi doktordan da fikir almak istedik. florance nıghtıgale hastanesinde dr nuri beyle görüştük o da selen hanım gibi aynı şeyleri söyledi çok kararsız kaldık selen hanım doğru bi kararmı bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar 1 yıldır korunmuyoruz ,yaşım 29, eşimde sperm sayısı düşük bugün dr selen hanımla görüşmeye gittik tüp bebek uygun gördü çok güzel ilgilendi merkezide beğendik ama yinede başka bi doktordan da fikir almak istedik. florance nıghtıgale hastanesinde dr nuri beyle görüştük o da selen hanım gibi aynı şeyleri söyledi çok kararsız kaldık selen hanım doğru bi kararmı bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben raporla yaptırcam için.bahçeci umut tüp bebeği Seçtim.yoksa Avrupa yakasındaki bahçeci Fulya ya gitcektim.eğer raporla fln yaptırmıycaksan oraylada görüş derim.

Canım ben şimdi senin için kendi gittiğim laboratuvarı arayiıp sordum. Sadece Şişli şubesinde yapılıyomuş HSG. Ama anestezili mi sormadım. SGK lı fiyatı 390 mış. Bence uygun derim çünkü ben kendim için hepsini arastırmıstım başka bir test için; en uygun fiyat buydu. Dediğim gibi ben geçen sene Zeynep Kamilde yaptırdım ama tedavi süreci içindeydi orada prosedürler uzun. İstersen bir ara-- İstanbulLAB : 0212 631 10 31 . inşallah işine yarar.

Rahim filmi çekindikten hemen sonra başlanıyormu tedaviye.yoksa 1 ay ara verdimi cnm?

sadece Sayımı düşük.hareket ve morfolojisi de varmı sıkıntı?vede nekadar düşük?çok fazla düşük değilse bence bazı takviyelerle arttırılabilir CNM?hemen tüp bebek kararı verme aşırı düşük değilse

Raporla yaptirmicam anadolu yakasinda oldugum icin tercih ettik orayi.Sayıda düşük ,morfolojide de sorun var tedavi gorduk daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum selen hanimda ayni seyi soyledi florancedeki nuri beyde

Karar verirsek bir ay sonra baslicaz tedaviye iki doktor arasinda kararsiz kaldik

Merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ama uruloji doktoru ne diyor bizim sıkıntımız eşle ilgiliydi üç ay ilaç kullandı tabii doktoru kontrolünde mecbur tüp bebek olucakti zaten ama eşim ameliyattan kurtuldu başka yerler direk ameliyat dediler. Doktor Selen hanim doğru bir tercih benim fikrim. Biz çok memnunuz ekip olarak da çok iyiler heryerde var tüp bebek ama bu kilinik farklı.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ama uruloji doktoru ne diyor bizim sıkıntımız eşle ilgiliydi üç ay ilaç kullandı tabii doktoru kontrolünde mecbur tüp bebek olucakti zaten ama eşim ameliyattan kurtuldu başka yerler direk ameliyat dediler. Doktor Selen hanim doğru bir tercih benim fikrim. Biz çok memnunuz ekip olarak da çok iyiler heryerde var tüp bebek ama bu kilinik farklı.

Sperm hic yokmuyduda .ameliyat dediler.

Merhaba sizede çok geçmiş olsun ürolojide tedavi gördü eşim zaten ondan sonra tüp bebek dendi ekim ayında inşallah başlıcaz bakalım.siz başladınızmı tedaviye selen hanımda ?

Sperm hic yokmuyduda .ameliyat dediler.

Şöyle anlatayım hiç yoktu Varikosel ameliyatı oldu daha sonra çok az cansiz hücreler ilaç kullandık bir sene kürleri denedik canlı çıktı ama sayı cok düşüktu en son yine ameliyat olucakti. 3 ay ilaç kullandık umut tüp bebek de Tansel bey önerdi ve sonuç iyi çıktı ameliyat olmadı şükür.

Merhaba sizede çok geçmiş olsun ürolojide tedavi gördü eşim zaten ondan sonra tüp bebek dendi ekim ayında inşallah başlıcaz bakalım.siz başladınızmı tedaviye selen hanımda ?

Teşekkürler biz başladık çok oldu çok şükür sonuç iyi oldu hayırlısı ile gebelik var. Hemen transfer olmadı yumurta toplandık dan sonra dinledim hem takip başladı süreç içinde bazı sıkıntılı günler oldu ama atlatıldı. Doktor Selen Hanım dan çok memnunum çok yardımcı oldu eğer olmasaydı seneye yine Selen Hanima gidicektim çünkü bu işi çok iyi biliyor ve güven veriyor.

geçmiş olsun canım bizdede sayı iyi ama morfoloji yarıyarıya dediler ama hiç ilaç tedavisi olmadı eşim.selen hn.ı bende sevdim.normalde önümüzdeki ay tedaviye başlayacaktık fakat eşim bir iki ay daha bekleyelim diyor.ne yapsam bilemiyorum:KK51:eşin hangi ilaçları kullandı morfoloji için canım

:KK54:
geçmiş olsun canım bizdede sayı iyi ama morfoloji yarıyarıya dediler ama hiç ilaç tedavisi olmadı eşim.selen hn.ı bende sevdim.normalde önümüzdeki ay tedaviye başlayacaktık fakat eşim bir iki ay daha bekleyelim diyor.ne yapsam bilemiyorum:KK51:eşin hangi ilaçları kullandı morfoloji için canım

Canim bizde morfoloji yoktu azosperm di klomen ve Quanzm diye bir ilaç var onları kullandı. Evlilik süresi ve yaş da önemli zaman geçiyor arkadaşim tabii sizin kararınız bizde erteledik iki sene bir sene eşim dedi bir sene ben yoğun bir işe girmiştim derken zaman geçti sonuçtan kaçamadık çok şükür iyi sonuçla geldik bu zamana biraz sıkıntılı bir süreç ama şükür darısı sana ve isteyen ailelere.

:KK54:

Canim bizde morfoloji yoktu azosperm di klomen ve Quanzm diye bir ilaç var onları kullandı. Evlilik süresi ve yaş da önemli zaman geçiyor arkadaşim tabii sizin kararınız bizde erteledik iki sene bir sene eşim dedi bir sene ben yoğun bir işe girmiştim derken zaman geçti sonuçtan kaçamadık çok şükür iyi sonuçla geldik bu zamana biraz sıkıntılı bir süreç ama şükür darısı sana ve isteyen ailelere.
amin canım ed7 arkadaşın eşinde morfolojide sıkıntı var diye değerini sormuştum ama sen sana sordum sandın galiba morfolojide sıkıntı olunca ilaçla düzeliyor mu onu öğrenicektim neyse biz birkaç ay daha beklemeye karar verdik.maddi açıdan:KK51:

amin canım ed7 arkadaşın eşinde morfolojide sıkıntı var diye değerini sormuştum ama sen sana sordum sandın galiba morfolojide sıkıntı olunca ilaçla düzeliyor mu onu öğrenicektim neyse biz birkaç ay daha beklemeye karar verdik.maddi açıdan:KK51:

Ben yanlış anladım :KK66: olsun hayırlısı bizde çok düşündük hesap yaptık ama ilk aydan sonra bıraktık Rabbim yardimci oluyor inşallah en yakın zamanda iyi haberini alırız.

Back
X