- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi umutlugirl
amin inşallah canımBen yanlış anladımolsun hayırlısı bizde çok düşündük hesap yaptık ama ilk aydan sonra bıraktık Rabbim yardimci oluyor inşallah en yakın zamanda iyi haberini alırız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallah canımBen yanlış anladımolsun hayırlısı bizde çok düşündük hesap yaptık ama ilk aydan sonra bıraktık Rabbim yardimci oluyor inşallah en yakın zamanda iyi haberini alırız.
amin inşallah canımzaten ben burda sizi takipliyorum.rahim filmi çektirmemi de eşim istemedi.ama onu doktora yollicam bu seferde.artık dr. morfoloji sıkıntısına ilaç mı verir ne derse biraz da o uğraşsın ben gidegele yoruldum
zaten önümüzdeki birkaç ayda kendiliğinden gebelik olmazsa o zamana kadar tüp bebek için 4 5 binlirayı ancak biriktiririz.geri kalanınıda bankalar sağolsun kredi çekeriz artık napalım
![]()
Ama tüp bebek için rahim filmi şart benden hiç sıkıntı olmamasına rağmen çektirdik manevi tarafı çok zor ama maddiyat olmazsa biyerde bunalirsininşallah ayarlarsiniz bizde birikim vardı onu kullandık krediye girmedik yetmedi kart vs düşük tehlikesi olduğu için iğne ilaç derken aman bosverdik artık yettigi kadar yetmiyor bazı tahlilleri devlette yaptırmak için bekliyorum ama olsun şükür :)
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım .Çok mutluyum yaşadığım bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum lütfen sonuna kadar okuyun.Ben 5 yıllık evliyim 30 yaşındayım sadece ilk 1 yıl çocuk düşünmedik sonrasında düşündüğümüzde çocuğumuz olmadı .Çevremden ve diğer doktorlarla ilgili okuduğum sitelerden Dr. Selen Sezginsoyun çok iyi bir doktor olduğunu duydum eşimle birlikte selen hanıma görüşmeye gittiğimizde doktor hanım güler yüzüyle çok pozitif bir karşılama yaptı .Bize karşı çok ilgiliydi sonra beni muayene etti yumurtalık rezervimin yaşıma göre düşük olduğunu gördük fakat selen hanım umudumuzu kaybetmememizi söyledi.Bana uyguladığı tedavi sonrasında transfer günü herkes kadar ben de heyecanlıydım. Gayet başarılı bir transferden sonra, beklediğimiz gün beta sonucunu alıcağımız gündü içim içime sığmıyordu kanımı verdim Selen Hanımın yanına gittikten sonra beni mutlu bir şekilde karşıladı ve sonucun pozitif olduğunu söylediğinde dünyalar benim oldu. Gerek hamileliğim gerek doğumum konusunda bana çok yardımcı oldu ve gayet ilgiliydi ona çok şey borçluyum, bana yaşattığı en güzel duygu dünya tatlısı kızım Selen :))
aslında riskli bir şey tüplerde sıvı falan birikiyormuş tutmama olasılığı da oluyormuş.selen hn. çektirmemizi istemişti temiz bir dosya açalım diye bakalım eşimin de eli rahatlarsa ikna olur belkiAllahım darda olan herkese yardım eder
siz ne güzel ilerlemişsiniz maşallah
Allah korusun düşük tehlikesi artık herkeste çok yaygın.şu an kaç aylık hamilesin sen canım
hala selen hanıma mı devam ediyorsun
![]()
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım .Çok mutluyum yaşadığım bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum lütfen sonuna kadar okuyun.Ben 5 yıllık evliyim 30 yaşındayım sadece ilk 1 yıl çocuk düşünmedik sonrasında düşündüğümüzde çocuğumuz olmadı .Çevremden ve diğer doktorlarla ilgili okuduğum sitelerden Dr. Selen Sezginsoyun çok iyi bir doktor olduğunu duydum eşimle birlikte selen hanıma görüşmeye gittiğimizde doktor hanım güler yüzüyle çok pozitif bir karşılama yaptı .Bize karşı çok ilgiliydi sonra beni muayene etti yumurtalık rezervimin yaşıma göre düşük olduğunu gördük fakat selen hanım umudumuzu kaybetmememizi söyledi.Bana uyguladığı tedavi sonrasında transfer günü herkes kadar ben de heyecanlıydım. Gayet başarılı bir transferden sonra, beklediğimiz gün beta sonucunu alıcağımız gündü içim içime sığmıyordu kanımı verdim Selen Hanımın yanına gittikten sonra beni mutlu bir şekilde karşıladı ve sonucun pozitif olduğunu söylediğinde dünyalar benim oldu. Gerek hamileliğim gerek doğumum konusunda bana çok yardımcı oldu ve gayet ilgiliydi ona çok şey borçluyum, bana yaşattığı en güzel duygu dünya tatlısı kızım Selen :))
Evet canim çok önemli pahali ama tüp bebek zaten pahali eğer rapor yoksa yani onu riske atmak çok sıkıntılı bir durum bizim çok umutsuzdu yazdım belki okumussundur Rabbim büyük şükürler olsun ki oldu. Tüp bebekte biraz daha yüksekmiş kanamanın olması ilk aydan itibaren oldu . SELEN HANİM la devam bırakmak istemiyorum ama muayene ücretleri fazla geliyor bize , bir ay sonra bırakabilirim tabii hersey yolunda giderse hem yakın hemde biraz daha uygun bir yer buluruz. 10 haftalik olduk zor güç maşallah iğneler devam öyle.
Aynen canım tüp bebek olayını yılbaşına kadar rafa kaldırdık bizama yine de önümüzdeki ay rahim filmi çektircem inşallah belki şansımıza tutar
rahim filmi çekildikten sonra hamilelik için şans artıyormuş dediler.bakalım hayırlısıyla darısı başıma.selen hanımı bende beğendim ama büyük ihtimalle bende senin durumunda olursam devam edemem çok pahalı hem de baya uzak kalıyo orası bana.aslında bahçeci fulyayı önermişlerdi bana ama selen hanıma güvendim bir kere onda olurum tedavimi büyük ihtimal :)
Bi kac gun araliklarla transferimiz olacak demekki...benide 13 ekimde cagirdilar..insallah bi aksilik cikmaz..ikimizde ayni durumdayiz desene:)) bende yeni basladim estrofem'e birkacgun oluyor 16 ekimde kontrolum var. Transfer ile ilgili hersey belli olacak. Ilk tup denemem de 13. Gun 10.7 mm di rahim kalinligim . Umarim buseferde ayni degerleri yakalarim:)) bu arada güzel dileklerin icin cok tesekkur ederim hello _ world:)))) bu kez kendimi daha rahat hissediyorum. Sanki olucak bu kez
Arkadaslar ben bu ay dondurulmuslar ile 2. Denememe başladim.biliyorsunuz ilk denemem kimyasal gebelikle sonuclandi. Kromozom analizi ,Pihtilasma naturel killer , troit vs. Hicbir testte sorun cikmadi Suan estrofem 'e başladim. Insallah transfer icin bir aksilik olmadan 2 tane 6. Gun embriyomun transferi yapilir. Bana çok dua edin.Lütfen dualariniza cok ihtiyacim var . Zaten bu kez transferden sonra hic kalkmiycam isten izin alicam evde yaticam bol bol. Sizde bana transfer sonrasi önerilerinizi yazin lütfen:)))
Bi kac gun araliklarla transferimiz olacak demekki...benide 13 ekimde cagirdilar..insallah bi aksilik cikmaz..
Sizin ilki nerdeydi selen hanimdami yine...
Ben heycan yapmicam dedimsedee...kendime ...gun yaklasdikca icim kipir kipir oluyorr...