• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Tedavi olan arkadaşlar Selen hanımla ilgili görüşlerinizi paylaşır mısınız , biz de kendisinden randevu aldık da ...

Tedavi olan arkadaşlar Selen hanımla ilgili görüşlerinizi paylaşır mısınız , biz de kendisinden randevu aldık da ...

ben sabah başlıyorum canım selen hanımda. Yaklaşık 3 ay önce niyetlendik malesef bir kaza yüzünden baslayamadık ama her görüşmemizde selen hanım çok ilgili ve sıcaktı bana güven verdi.tedaviye başladıktan sonra düşüncelerimi aktarırım istersen

Merhabalar bende sizin gibi selen hn.inşallah basliyorum.selen hn. İlgisi bana güven verdi doğrusu.bu yolda yürüyen herkesin allah yardimvisi olsun

Merhaba kızlar bende Selen hanımın hastasıyım. Selen hanımın güler yüzü ve ilgisi bana moral veriyor. İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için.

Merhaba arkadaşlar bende selen hanımın hastasıyım. 10 gün önce tedaviye başladık. Selen hanımın ilgisinden oldukça memnunum. Allahın izniyle sayesinde yavrumuza kavuşuruz inşallah. bu zor süreçte allah yardımcımız olsun.

Arkadaşlar bende slen hanımın hastasıyım yumurtsayım çok düşüktü 41 yaşındayım. Daha önce ulun beyde tedaviye başladıkyumurtam çıkmadı iptal oldu. Sonra selen hanımla devam ettik. Allahıma cok şükür3 yumurtam çıktı 2 tanesi döllenmiş çokta iyi kalite olduğunu söyledi selen hanım. Şimdidondurdular önümüzdeki ay transfer yapacak rahmimde kalınlık varmış hem tedavi dedihem dinlensin vücudun dedi. İnşallah olacak biliyorum hissediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Selen hanım ıyı bır dr sakin güvenli bizde dondurduk dinlen dedı subatta kısmetse bakıcaz tekrar umarım bu sefer bu yolda ugrasan herkez mutlu olur inşallah

Selen hanım ıyı bır dr sakin güvenli bizde dondurduk dinlen dedı subatta kısmetse bakıcaz tekrar umarım bu sefer bu yolda ugrasan herkez mutlu olur inşallah
Hayırlısıyla inşallah bebişlerimizi alırız. Donmuş embriyo transferinin oranları daha yüksekmiş bilgin varmı

Hayırlısıyla inşallah bebişlerimizi alırız. Donmuş embriyo transferinin oranları daha yüksekmiş bilgin varmı
Evet öyleymiş selen hanım dondurulmuş transferde hem anne adayı dınlenmiş oluyor vucut daha kolay kabullenıyor hemde çözülmüş beşinci gune gıden embrıyo daha şanslı olur dedı bencede çok yoruluyoruz dınlenmek hem moral hemde vucut ıcın ıyı ben ıyıkı bekliyoruz dıyorum

Evet öyleymiş selen hanım dondurulmuş transferde hem anne adayı dınlenmiş oluyor vucut daha kolay kabullenıyor hemde çözülmüş beşinci gune gıden embrıyo daha şanslı olur dedı bencede çok yoruluyoruz dınlenmek hem moral hemde vucut ıcın ıyı ben ıyıkı bekliyoruz dıyorum
Doğru söylüyorsun en önemlisi psikolojimiz düzeliyor

Aynen öyle sende selen hanımdasın sanırım bakalım şubatta tahliller ıyı cıkarsa başlıcaz dua edelim birbirimize kucagımıza bizde alalımmı
Evet canım bende selen hanımla tedavideyim aynı durumdayız dualarım seninle ve bizim gibi bekleyenlerle allah kucağımızı boş bırakmayacak biliyorum

Evet canım bende selen hanımla tedavideyim aynı durumdayız dualarım seninle ve bizim gibi bekleyenlerle allah kucağımızı boş bırakmayacak biliyorum
amin inşaallah haberleşelim pozitifleri paylaşalım dualarım bekleyen bu yolda ugrasan herkese

Back
X