- 24 Mart 2014
- 308
- 64
- 53
- Konu Sahibi umutlugirl
İnşallah umutlugirlsenin için üzüldüm... İnşallah bir daha denersen olumlu olur sonucun... Bebeğini kucağına alırsın...
inşallah canimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah umutlugirlsenin için üzüldüm... İnşallah bir daha denersen olumlu olur sonucun... Bebeğini kucağına alırsın...
Tedavi olan arkadaşlar Selen hanımla ilgili görüşlerinizi paylaşır mısınız , biz de kendisinden randevu aldık da ...
ben sabah başlıyorum canım selen hanımda. Yaklaşık 3 ay önce niyetlendik malesef bir kaza yüzünden baslayamadık ama her görüşmemizde selen hanım çok ilgili ve sıcaktı bana güven verdi.tedaviye başladıktan sonra düşüncelerimi aktarırım istersen
Benim bugün yumurtalarımı topladı canım ben çok memnunum birde transferi güzel gecirirsem daha ne isterimMerhabalar bende sizin gibi selen hn.inşallah basliyorum.selen hn. İlgisi bana güven verdi doğrusu.bu yolda yürüyen herkesin allah yardimvisi olsun
Çok güzel meralozmen inşallah transferinde güzel geçer.ben bisonraki adetle inşallah baslicamBenim bugün yumurtalarımı topladı canım ben çok memnunum birde transferi güzel gecirirsem daha ne isterim
Sen hangi asamadasin canimMerhaba kızlar bende Selen hanımın hastasıyım. Selen hanımın güler yüzü ve ilgisi bana moral veriyor. İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için.
Sen hangi asamadasin canim
Hayırlısıyla inşallah bebişlerimizi alırız. Donmuş embriyo transferinin oranları daha yüksekmiş bilgin varmıSelen hanım ıyı bır dr sakin güvenli bizde dondurduk dinlen dedı subatta kısmetse bakıcaz tekrar umarım bu sefer bu yolda ugrasan herkez mutlu olur inşallah
Evet öyleymiş selen hanım dondurulmuş transferde hem anne adayı dınlenmiş oluyor vucut daha kolay kabullenıyor hemde çözülmüş beşinci gune gıden embrıyo daha şanslı olur dedı bencede çok yoruluyoruz dınlenmek hem moral hemde vucut ıcın ıyı ben ıyıkı bekliyoruz dıyorumHayırlısıyla inşallah bebişlerimizi alırız. Donmuş embriyo transferinin oranları daha yüksekmiş bilgin varmı
Doğru söylüyorsun en önemlisi psikolojimiz düzeliyorEvet öyleymiş selen hanım dondurulmuş transferde hem anne adayı dınlenmiş oluyor vucut daha kolay kabullenıyor hemde çözülmüş beşinci gune gıden embrıyo daha şanslı olur dedı bencede çok yoruluyoruz dınlenmek hem moral hemde vucut ıcın ıyı ben ıyıkı bekliyoruz dıyorum
Aynen öyle sende selen hanımdasın sanırım bakalım şubatta tahliller ıyı cıkarsa başlıcaz dua edelim birbirimize kucagımıza bizde alalımmıDoğru söylüyorsun en önemlisi psikolojimiz düzeliyor
Evet canım bende selen hanımla tedavideyim aynı durumdayız dualarım seninle ve bizim gibi bekleyenlerle allah kucağımızı boş bırakmayacak biliyorumAynen öyle sende selen hanımdasın sanırım bakalım şubatta tahliller ıyı cıkarsa başlıcaz dua edelim birbirimize kucagımıza bizde alalımmı
amin inşaallah haberleşelim pozitifleri paylaşalım dualarım bekleyen bu yolda ugrasan herkeseEvet canım bende selen hanımla tedavideyim aynı durumdayız dualarım seninle ve bizim gibi bekleyenlerle allah kucağımızı boş bırakmayacak biliyorum
Tamam canım gönlümüz rahat olsun bebişlerimiz bizle olacakamin inşaallah haberleşelim pozitifleri paylaşalım dualarım bekleyen bu yolda ugrasan herkese