• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Merhaba kizlar bende Selen hanimin hastasiyim. Bu ilk tup bebek denemem. Diger arkadaslarinda soyledigi gibi samimi ve isini iyibilen bir doktor olduğunu düşünüyorum . Daha onceden 2 asilamam olmustu zeynep Kamil de sonuc malesef negatifti. Haliyle ince eleyip sık dokumaya basladik bende burdan çok okudum umut tüp bebeği ve Selen hanımı. gittik işte bu vesileyle. Ilk gorusmeye gittigimde ilgisinden ve samimiyetinden inanilmaz memnun kaldim klinik calisanlarininda hakkını yemiyeyim herkes ilgilendi zaten aile gibi sanki insan yabancılık çekmiyor. Gecen hafta da tedaviye basladik 8 yumurtam toplandi 6 yumurtam dollenmis bekliyoruz iste pazartesi transferim olacak Allahin izniyle kucagima alicam bebegimi.

Umut tüp bebek formundan arkadaşlarım beni bilirler. Tansel bey ve Selen hanımın hastasıyız eşimle birlikte. Eşim azospermi hastasıydı Tansel beyin ameliyatı sonrası Sperm bulundu ve tedavimiz sonucunda 20 ocakta hamile olduğumu öğrendim. 31 ocaktada bebeğimin kalp atışını duyduk. Allah bize bunu yaşattı ya ne kadar dua etsem az. Tabiki herkesin düşüncesi farklı tabiki ama ben selen hanımdan çok memnunum ilgisinden anlayışından ve herseyden önemlisi sonucumdan allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Umut tüp bebek formundan arkadaşlarım beni bilirler. Tansel bey ve Selen hanımın hastasıyız eşimle birlikte. Eşim azospermi hastasıydı Tansel beyin ameliyatı sonrası Sperm bulundu ve tedavimiz sonucunda 20 ocakta hamile olduğumu öğrendim. 31 ocaktada bebeğimin kalp atışını duyduk. Allah bize bunu yaşattı ya ne kadar dua etsem az. Tabiki herkesin düşüncesi farklı tabiki ama ben selen hanımdan çok memnunum ilgisinden anlayışından ve herseyden önemlisi sonucumdan allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Meraba muruk öncelikle seni ve eşini tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini ,tamamına erdirsin. Benim eşimde azospermi hastası bizde bugün Tansel beyle görüşmeye gittik ve memnun kaldık gerçekçi ve samimi bir doktor. Bikaç şey sorabilirmiyim sana , eşinin azospermi sebebi neydi? bizimki sebepsiz herşeyi yaptırdık doktorlar herşeyin normal olduğunu söylüyorlar, teseden önce bir tedavi aldınızmı iğne,ilaç vs,hormonlarınız nasıldı , hiç sperm çıkmışmıydı daha önce spermiyogramlarda ve Tansel hoca bulabileceğine dair olumlu konuşmuşmuydu, bize şuan 3-6 ay arası bir tedavi önerdi sonra da duruma göre tese. Kusura bakma çok soru sordum ama beni anlayacağını düşünüyorum. Hamişliğin keyfini çıkarmaya bak artık arkadaşım;)

Selam kızlar aranıza yeni katıldım. Kısaca kendimden bahsedeyim. 3 yıllık evliyim ve 3 senedir çocuğumuzun olması için ugrastik.ilk önce aşı tedavisi uygulandı o zaman ulun beyin hastasydm.zaten küçük bir ihtimal vardı o da olumsuz oldu.hem tüpler tıkalı hem de yumurta rezervi yaşıma göre az. Sonra eylül ayında tüp bebek denememiz oldu o kadar umutluydum ki olumsuz sonucu alınca yine yikildim.Simdi ay sonunu bekliyorum 2.tup denememiz olcak. Ulun bey gittiği için selen hanimla görüştük çok samimi içten bir doktor. Ulun beyin aciklamayip gecistirdigi konulari selen hanım büyük bir sabırla beni dinleyip sorularima aciklik kazandirdi.Once Allaha sonrada doktorum a güveniyorum inşallah bu sefer bizim de yüzümüz gulcek.Rabbim bizim gibi isteyen herkese nasip etsin :KK15:

Meraba muruk öncelikle seni ve eşini tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini ,tamamına erdirsin. Benim eşimde azospermi hastası bizde bugün Tansel beyle görüşmeye gittik ve memnun kaldık gerçekçi ve samimi bir doktor. Bikaç şey sorabilirmiyim sana , eşinin azospermi sebebi neydi? bizimki sebepsiz herşeyi yaptırdık doktorlar herşeyin normal olduğunu söylüyorlar, teseden önce bir tedavi aldınızmı iğne,ilaç vs,hormonlarınız nasıldı , hiç sperm çıkmışmıydı daha önce spermiyogramlarda ve Tansel hoca bulabileceğine dair olumlu konuşmuşmuydu, bize şuan 3-6 ay arası bir tedavi önerdi sonra da duruma göre tese. Kusura bakma çok soru sordum ama beni anlayacağını düşünüyorum. Hamişliğin keyfini çıkarmaya bak artık arkadaşım:KK66:
Merhaba canım bizde inmemiş testis vardı geç fark edilmiş ama birsey yapılamadı. Spermiyogram sonuçları hep kötüydü eşimin hep 2-3 gibi rakamlar çıkıyordu ve hareket yok çıkıyordu en Son çocukta olmayınca ameliyat dediler bizde Tansel beyle başladık iyiki de baslamisiz herşeyde bir hayır var işte emre bey dediler sonra ayrıldı emre beyle olduğu yere gitmedik umutu tercih ettik. Allahım yüzümüzü güldürdü tese den Sperm buldular kalanı dondurdular bile. 5 yıla kadar donduracaklar inşallah bebegimi hayırlısıyla dünyaya getiririm. Tansel bey ide selen hanımı da kesinlikle tavsiye ederim. Bu iş bir bütün ikiside çok iyiler allah onlardan da razı olsun. Darısı başına inşallah başla derim Tansel bey ve Selen hanımla

Selam kızlar, Pazartesi günü transferim oldu. 2 embriyo verdiler 4 embriyo iyi olduğu için dondurdular. Şimdi sıra sonuç beklemede.

Arkadaslar merhabalar.1.tup denemem basarisiz ulun beyde.2.denemem selen hanimdan 2embriyo dondurulmus kaliteli verildi.6.gun embriyosu fakat dün sonucu ogrendim negatif..

Merhaba canım bizde inmemiş testis vardı geç fark edilmiş ama birsey yapılamadı. Spermiyogram sonuçları hep kötüydü eşimin hep 2-3 gibi rakamlar çıkıyordu ve hareket yok çıkıyordu en Son çocukta olmayınca ameliyat dediler bizde Tansel beyle başladık iyiki de baslamisiz herşeyde bir hayır var işte emre bey dediler sonra ayrıldı emre beyle olduğu yere gitmedik umutu tercih ettik. Allahım yüzümüzü güldürdü tese den Sperm buldular kalanı dondurdular bile. 5 yıla kadar donduracaklar inşallah bebegimi hayırlısıyla dünyaya getiririm. Tansel bey ide selen hanımı da kesinlikle tavsiye ederim. Bu iş bir bütün ikiside çok iyiler allah onlardan da razı olsun. Darısı başına inşallah başla derim Tansel bey ve Selen hanımla

İlgin ve tavsiyelerin için sağol canım. Biz de Tansel beyle tedavi olmaya karar verdik geçen hafta gittik görüştük bu haftasonu da gideceğiz, bize bi tedavi uygulayacağını söyledi sonra da durumumuzu takip edecek eğer değişme olmazsa tese yaparız dedi, açıkçası tese olursa çok korkuyorum bulunamamasından çünkü bizim ilk test hariç hepsi sıfır çıktı sebebimizde yok herşey normal.Allahım yardımcımız olsun inşallah ,olumsuzda olsa dayanma gücünü de versin inşallah. bizi bizden başkası anlamaz arkadaşım Rabbim bebeğini sağlıkla ,huzurla kucağına almanı nasip etsin, eşini ve seni tebrik ederim şimdiden, kendine ve meleğine iyi bak ;)

amin inşaallah haberleşelim pozitifleri paylaşalım dualarım bekleyen bu yolda ugrasan herkese
Merhaba sbkin nasılsın tedavın ne asamada şimdi birde bişey sorucam gebelik asısını duydunuzmu benim üçüncü denemem olcak bahcecıde bir hastadan duysum selen hanıma sordum istersen yaparız dedı uygun senın için sansını %10. 15 arttırır dedı yaptıran varmı

İlgin ve tavsiyelerin için sağol canım. Biz de Tansel beyle tedavi olmaya karar verdik geçen hafta gittik görüştük bu haftasonu da gideceğiz, bize bi tedavi uygulayacağını söyledi sonra da durumumuzu takip edecek eğer değişme olmazsa tese yaparız dedi, açıkçası tese olursa çok korkuyorum bulunamamasından çünkü bizim ilk test hariç hepsi sıfır çıktı sebebimizde yok herşey normal.Allahım yardımcımız olsun inşallah ,olumsuzda olsa dayanma gücünü de versin inşallah. bizi bizden başkası anlamaz arkadaşım Rabbim bebeğini sağlıkla ,huzurla kucağına almanı nasip etsin, eşini ve seni tebrik ederim şimdiden, kendine ve meleğine iyi bak :KK66:
Allahım hepimize gonlumuzdekini versin canım iyi düşün iyi olur allahın izniyle

Mrb arkadaşlar, ben de Selen hanımı Ankara'da muayyene olduğum doktorun tavsiyesiyle buldum. Henüz kliniğe gitmedim internetten araştırırken yazdıklarınızı gördüm.İyi kötü bilgi sahibi oluyoruz bu şekilde. Peki güncel fiyat nedir arkadaşlar? Ona göre hazırlığımızı yapalım...

Kızlar Allah'ın izniyle haftaya transferim olacak dua edin bana. Bende hepimiz için her gece dua ediyorum.

Mrb arkadaşlar, ben de Selen hanımı Ankara'da muayyene olduğum doktorun tavsiyesiyle buldum. Henüz kliniğe gitmedim internetten araştırırken yazdıklarınızı gördüm.İyi kötü bilgi sahibi oluyoruz bu şekilde. Peki güncel fiyat nedir arkadaşlar? Ona göre hazırlığımızı yapalım...
Canım hayırlı olsun şimdiden Allah yardımcın olsun. Biz 5500 lira ödedik tedavideyiz muayeneler tahliller işte yumurta toplama transfer anestezi bizde transfer sonrası gebelik testi dahil fiyattı. SSK il 3000 liracivarındaymış sorduk bizde ama yaştan dolayı bizçıkartamıyormuşuz. Şimdi eğer iyi kalite embriyon kalırsa donmasını istersen dondurma saklama ücreti çıkmış. Biz geçen yıl başladığımız için pakete dahildi ödemedik.

Canım hayırlı olsun şimdiden Allah yardımcın olsun. Biz 5500 lira ödedik tedavideyiz muayeneler tahliller işte yumurta toplama transfer anestezi bizde transfer sonrası gebelik testi dahil fiyattı. SSK il 3000 liracivarındaymış sorduk bizde ama yaştan dolayı bizçıkartamıyormuşuz. Şimdi eğer iyi kalite embriyon kalırsa donmasını istersen dondurma saklama ücreti çıkmış. Biz geçen yıl başladığımız için pakete dahildi ödemedik.

Çok teşekkür ederim cvbın için çok olmazsa bişi daha sorucam. Bu fiyata ilaçlar da dahil mi? Ben 2 defa aşılama yaptırdım özelde ssk için nasıl bir yol izlenmeli?

Biz selen hanımla tedavideyiz çok memnunuz.Her aradığımda geç saatte bile aradım hep ulaştım açamadiysa eğer geri dönüş yaptı Selen hanim.Valla mesaj bile yazdığım oldu :) Ben ilgi alakasindan çok memnunum.Zaten Embriyoloji laboratuvarini araştırıp gittik. Ucret konusunda bizde 5500 tl +250 muayene ucreti odedik hrsey dahildi icine.

Biz selen hanımla tedavideyiz çok memnunuz.Her aradığımda geç saatte bile aradım hep ulaştım açamadiysa eğer geri dönüş yaptı Selen hanim.Valla mesaj bile yazdığım oldu :) Ben ilgi alakasindan çok memnunum.Zaten Embriyoloji laboratuvarini araştırıp gittik. Ucret konusunda bizde 5500 tl +250 muayene ucreti odedik hrsey dahildi icine.
Canım ilaç dahil fiyat mi senin ki ? İlkdefa mı gidiyorsun bi de ?

Back
X