Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

merhaba nasıl güzel haberlerim var anlatamam yazamadım ama. Sanırım hamile kalınca insan o heycandan buraya girip paylaşmayı unutuyor bazende açıkça söylemek gerekirse nazar deger diyede korkmadım değil. Ama artık paylaşmak istiyorum. Bana tek embriyo transferi yapılmıştı 28 şubatta biliyorsun mart ayında test sonucu çok yüksek çıktı selen hanımda şaşırdı sonra kese görmeye gittik eşimle inanamazsin iki tane gördü selen hanim ikiz gebelik rahimde bölünme olmuş monokoryonik gebelik dedi. Şimdi ikizlerimle birlikteyiz inşallah beni bırakmazlar inşallah beni uzmezler. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Kizlar sizleri sormayı unuttum ne asamadasiniz ne durumdasınız

Merhaba arkadaşlar burada güzel şeyler okudukça umut Doluyorum. Rabbim herkese güzel haberler verir inş. Benimde geçen hafta yumurtalarım toplandı. Taze transfer yapmayı planlıyordu Selen hanım ama testlerim yüksek çıktı. Bir ay sonra adet olunca gelmem söylendi. Peki yumurta toplamadan sonra normal adet günümüzde mi adet olunuyor yoksa toplama gününü mü baz alınıyor ?

merhaba nasıl güzel haberlerim var anlatamam yazamadım ama. Sanırım hamile kalınca insan o heycandan buraya girip paylaşmayı unutuyor bazende açıkça söylemek gerekirse nazar deger diyede korkmadım değil. Ama artık paylaşmak istiyorum. Bana tek embriyo transferi yapılmıştı 28 şubatta biliyorsun mart ayında test sonucu çok yüksek çıktı selen hanımda şaşırdı sonra kese görmeye gittik eşimle inanamazsin iki tane gördü selen hanim ikiz gebelik rahimde bölünme olmuş monokoryonik gebelik dedi. Şimdi ikizlerimle birlikteyiz inşallah beni bırakmazlar inşallah beni uzmezler. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Maşallah rabbim çok büyük ne mucizeler yaratıyor inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımızada alırız yarabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları evlat hasreti çektirmesin kimseye

Test sonucunuz kaçtı acaba

Merhaba arkadaşlar burada güzel şeyler okudukça umut Doluyorum. Rabbim herkese güzel haberler verir inş. Benimde geçen hafta yumurtalarım toplandı. Taze transfer yapmayı planlıyordu Selen hanım ama testlerim yüksek çıktı. Bir ay sonra adet olunca gelmem söylendi. Peki yumurta toplamadan sonra normal adet günümüzde mi adet olunuyor yoksa toplama gününü mü baz alınıyor ?
Hayırlı olsun canim allah tamamına erdirsin gönlünüze göre versin

Amin inşallah canım güzel duygularınız güzel niyetleriniz için allah razı olsun test sonucu 1200 çıkmıştı
Maşallah merak etme sebebim benimde 12. Gün 684 çıkmıştı ikizmiş fakat kesenin biri boş çıktı düştü sonradan değeri o yüzden sordum

Merhaba arkadaşlar 1 hafta sonra transfer olucak heyecanla bekliyoruz bugün progestan iğnesine başladım. Şu an kalçamda ciddi ağrı var bu böyle mi devam edecek edecek. Şimdiden oturup kalkınca yürüyünce ağrım var. :( Benim gibi olan var mı ?

Iyi geceler bende selen hanımın hastasıyım 2.gun tek emriyo transferi yapıldı bugün 12 gun kan testi yaptım ve sonuç negatifffff sabahtan beri düşünüyorum ilk gittiğim gün çok ilgili alakali psikologla gorusturulduk zaten hastane çalışanları muhteşem hemşireler çok çok ilgili merkeze hiç lafım yok yanı şimdi ben şunu sormak istiyorum transfer yapıldıktan sonra doktoru birdaha görmedim hiç konuşmadık hemşireler ellerinde kâğıtlala gelip şunu şunu yapacaksınız dediler yarım saat yatırıp yoladilar bugün de test sonucunu bildirmek için aradık ama selen hanımın sekreteri cevapladı herseyi sizce bunlar normal mi? Benmi çok duygusalim lütfen bana doktorlarınizla ilgili tecrubelerinizi yazarmisiniz

Meb cigdemra progestoran iğnelerini 1 aydır kullanıyorum benimde senin gibi oturma sorun oldu hatta morarma bile var selen hanim in aşşağıdaki hemşirelere sordum kullsnman gerekir dediler bir jel verdiler sür dediler ovustur bende öyle yaptım şimdi daha iyi jelin adı arnica bide alkol kullanabilirsin dediler

Teşekkürler akgülüm bakalım bugün iğneden sonra yine ağrılar devam ederse arıcam merkezi. Gece de çok sızladı bacağım, sekerek yürüyorum resmen Bu ağrıyı hiç beklemiyordum. Peki senin transfer oldu mu?

Melo24 üzülmen çok normal ama onlar bu işe teknik olarakbakıyorlar bizim gibi/kadar duygusal bakmazlar olaya. Sen dua et bol bol, Rabbim hepimize en kısa zamanda bebeklerimizi verir.

Teşekkürler akgülüm bakalım bugün iğneden sonra yine ağrılar devam ederse arıcam merkezi. Gece de çok sızladı bacağım, sekerek yürüyorum resmen Bu ağrıyı hiç beklemiyordum. Peki senin transfer oldu mu?

Melo24 üzülmen çok normal ama onlar bu işe teknik olarakbakıyorlar bizim gibi/kadar duygusal bakmazlar olaya. Sen dua et bol bol, Rabbim hepimize en kısa zamanda bebeklerimizi verir.

Transferim oldu sonuç pozitif iğne kullanmaya devam kontrole kadar hayırlısı ile Rabbim gönlüne göre versin seninde

Cok sagol canım dogru söylüyorsun Allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Biraz bekledikten sonra tekrar bakacaz hayırlı artık

pzt olacak inşallah bu arada ben de aradım hemşireyle görüştüm, bende ağrıdan başka titreme, gece ateşlenme, mide bulantısı da başladı. İğneyi kesip crinone jele geçmemi söylediler. Bazı hastalarda böyle reaksiyonlar oluşabiliyormuş. Allah hepimize sabır versin

Amin cnm dogrudur crino jel bende iki hafta kullandim transferden sonra bende kahverengi akinti yapinca kesti tekrar igneye dondu Rabbim yavrunun sana simsiki tutunmasini nasip etsin iki gunun kalmis

Back
X