Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Eşimden kist aldılar yumurtalıktan.değerleri düşüktü iyce düştü 5milyon fln sperm var.morfoloji 1 veya 4 çıkıyor.bütün doktorlar varikoselde var diyordu.kaan hoca yok diyor.bizde şaşırdık.

Amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn.Aynen öyle hayırlısı.ameliyatı kim yapmıştı ve fiyat olarak ne kadar tutmuştu?

Bir çok doktor araştırdık gittik görüştük. Bazı hastaneler bizim ameliyathanelerimiz bu ameliyat için donanimli değil dedi ve en son Zeynep Kamil de Belgin Devranoglunun methini duyduk ona gittik. Ama bi daha mı asla Rabbim düşürmesin oraya. Hiç bir şekilde görüşemedik kendi ile sürekli asistanları ılgileniyordu.

Eşimden kist aldılar yumurtalıktan.değerleri düşüktü iyce düştü 5milyon fln sperm var.morfoloji 1 veya 4 çıkıyor.bütün doktorlar varikoselde var diyordu.kaan hoca yok diyor.bizde şaşırdık.

Bu varikosel mıdır ne zikkimdir benim esimde de var dediler başka doktora gittik yok dedi.

Ve doktor beyler kendi sitesinden ilaç satmaya çalıştı doktor bile dolandırıcı olmuş ya.

Bizimde morfoloji 1 çıkıyor. ama tüp bebek için görüşme yaptığımız doktorlar morfolojiyi önemsemiyor? size morfolojinin düzelmesi için ne demişlerdi.

Demekki zeynep kamilde poliplerin alınması gerektiğini düşündü. Çok geçmiş olsun.inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Bizimde morfoloji 1 çıkıyor. ama tüp bebek için görüşme yaptığımız doktorlar morfolojiyi önemsemiyor? size morfolojinin düzelmesi için ne demişlerdi.

Morfoloji kolay kolay düzelen bişe dğl.şekil bozukluğu önemsenmiyor.çünkü ztn yumurtanın içine bırakılıyor sperm tüp bebekte.ama dna hasarı bence önemli.embriyonun gelişiminde.

selam kızlar bende bugun selen hanima gittim gorustuk cok sevdim cok samimi ve iyi kalpli insan halden anliyo ve motive ediyo adetimin 2.gunu gidicm bakalm hayrlisi olsn bu 3. denemem olcak.. siz hangi asamadasiniz anlatrmisiniz

7 ymurtam döllenmiş acaba 5.güne kaçı kalır?opu dündü
hayırlı olsun benimde 6 döllendi 4u beşinci güne gitti donduruldu şimdi transfer için gün sayıyorum tabi kaç tanesi sağlıklı cozunecek onun stresindeyim sayıya çok takılmamak gerek aslında 1 tane olsun bizim olsun

Merhaba arkadaşlar benimde bu 3. Tüp bebek deneyimim olucak 1 de asilamam var selen hanima başladım diger 2 tüp bebegimi emseyde yaptirmistim ve hic memnun kalmadım selen hanim baya ince eliyip sık dokuyor hoşuma gitti sorun eşimde olmasina ragmen benim bütün vitamin ve degerlerime bakti bugün adetimin 3. Günüydü 7 yumurta görüyorum dedi bana biraz az gibi geldi ama insallah 7 side dollenir Allahim bu sefer olur inşallah ya cok yoruldum bu ilaclardan ve umudumun kırılmasından

Mrb arkadaşlar bişe sorcam size benim yumurtalar 15 gün önce toplandı ya tamamen unutmuşum günlük hayatıma devam ediyormuş gibi davrandim ve eşimle birlikte oldum bu sorun olurmu ama

Mrb cnm bence 7 yumurta çok iyi ama daha toplanması galiba yumurtaların artı yumurta sayısına bakma canım kalitesi çok önemli takılma fazla sayısına

Mrb arkadaşlar bişe sorcam size benim yumurtalar 15 gün önce toplandı ya tamamen unutmuşum günlük hayatıma devam ediyormuş gibi davrandim ve eşimle birlikte oldum bu sorun olurmu ama

Transfer sürecindesin galiba.transfer yapılmadı dimi.bence artık bundan sonra dikkat et.transfere yakın zamanlarda fln özellikle.zaman varsa daha bişe olmaz sanırım.dondurulmuş transfer öncesi bazı doktorlar sakınca görmüyor ama.yinede dikkat etmek lazım.özellikle transfer sonrasında.

Hiç üzülme benim de 6 yumurtam vardı ve 6 si da döllendi ve 5. Gün donduruldu. Şimdi bekliyoruz bakalım.

Hayırlısı olsun hakkınız da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…