- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi umutlugirl
-
Birde sizlerin e2 değeriniz kaçtı? benim 19 sınırın altında iken bi doktor problem yok demişti.şimdi 26 çıktı sizce normal mi.sizlerin kaçtı.
Çok teşekkür ederim. evet bende sonrasında sorun yaşamamak için önceden ne yapmam gerekiyor onu araştırıyorum.sizin eşinizde nasıl problem vardı? bizim sperm hızı çok düşük. eşim varikosel ameliyatı oldu ama düzelmedi! direk tüp yapın dediler.
Amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn.Aynen öyle hayırlısı.ameliyatı kim yapmıştı ve fiyat olarak ne kadar tutmuştu?
Eşimden kist aldılar yumurtalıktan.değerleri düşüktü iyce düştü 5milyon fln sperm var.morfoloji 1 veya 4 çıkıyor.bütün doktorlar varikoselde var diyordu.kaan hoca yok diyor.bizde şaşırdık.
Bizimde morfoloji 1 çıkıyor. ama tüp bebek için görüşme yaptığımız doktorlar morfolojiyi önemsemiyor? size morfolojinin düzelmesi için ne demişlerdi.Eşimden kist aldılar yumurtalıktan.değerleri düşüktü iyce düştü 5milyon fln sperm var.morfoloji 1 veya 4 çıkıyor.bütün doktorlar varikoselde var diyordu.kaan hoca yok diyor.bizde şaşırdık.
Demekki zeynep kamilde poliplerin alınması gerektiğini düşündü. Çok geçmiş olsun.inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınızBir çok doktor araştırdık gittik görüştük. Bazı hastaneler bizim ameliyathanelerimiz bu ameliyat için donanimli değil dedi ve en son Zeynep Kamil de Belgin Devranoglunun methini duyduk ona gittik. Ama bi daha mı asla Rabbim düşürmesin oraya. Hiç bir şekilde görüşemedik kendi ile sürekli asistanları ılgileniyordu.
reglin 4. günü hormonlarla beraber yaptırmışım. sonuç nasıl. dahamı yüksek olmalı bilmiyorum.E2 değerinin nezaman yapıldığına bağlı.reğlin 3.günü yapılan hormon tahlilindenmi bahsediyorsun
reglin 4. günü hormonlarla beraber yaptırmışım. sonuç nasıl. dahamı yüksek olmalı bilmiyorum.
Bizimde morfoloji 1 çıkıyor. ama tüp bebek için görüşme yaptığımız doktorlar morfolojiyi önemsemiyor? size morfolojinin düzelmesi için ne demişlerdi.
teşekkür ederim turkuaz :)Yoo normal 50nin altında olması gerekiyor
hayırlı olsun benimde 6 döllendi 4u beşinci güne gitti donduruldu şimdi transfer için gün sayıyorum tabi kaç tanesi sağlıklı cozunecek onun stresindeyim sayıya çok takılmamak gerek aslında 1 tane olsun bizim olsun7 ymurtam döllenmiş acaba 5.güne kaçı kalır?opu dündü
7 ymurtam döllenmiş acaba 5.güne kaçı kalır?opu dündü
Mrb arkadaşlar bişe sorcam size benim yumurtalar 15 gün önce toplandı ya tamamen unutmuşum günlük hayatıma devam ediyormuş gibi davrandim ve eşimle birlikte oldum bu sorun olurmu ama
Merhaba arkadaşlar benimde bu 3. Tüp bebek deneyimim olucak 1 de asilamam var selen hanima başladım diger 2 tüp bebegimi emseyde yaptirmistim ve hic memnun kalmadım selen hanim baya ince eliyip sık dokuyor hoşuma gitti sorun eşimde olmasina ragmen benim bütün vitamin ve degerlerime bakti bugün adetimin 3. Günüydü 7 yumurta görüyorum dedi bana biraz az gibi geldi ama insallah 7 side dollenir Allahim bu sefer olur inşallah ya cok yoruldum bu ilaclardan ve umudumun kırılmasından
Mrb arkadaşlar bişe sorcam size benim yumurtalar 15 gün önce toplandı ya tamamen unutmuşum günlük hayatıma devam ediyormuş gibi davrandim ve eşimle birlikte oldum bu sorun olurmu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?