- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi umutlugirl
-
hayırlı olsun cnm,ilk kontrolün adetin kaçıncı günü yapıldı acabamerhaba kızlar bende hayırlısıyla bugün başladım tedaviye 5 gün sonra tekrar gidicekmişim.inofolic, previt positive , gonal f, vit. d3 damla verdi ama damla yokmuş natures bounty diye yeşil bir şişe getirdi eczacı.onun dışında da dostinex ve euthyrox25 verdi prolaktin ve haşimato tiroidi için.Rabbim utandırmasın BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM deyip başladık.
sağol canım bugün reglin 2. günü direk gittik herşey uygunmuş başlayalım dedik hala şoktayımhayırlı olsun cnm,ilk kontrolün adetin kaçıncı günü yapıldı acaba
tatlı telaşlar bunlar, inşallah hersey güzel gider.sağol canım bugün reglin 2. günü direk gittik herşey uygunmuş başlayalım dedik hala şoktayım
amin canım inşallah hepimiz için en hayırlısı olsuntatlı telaşlar bunlar, inşallah hersey güzel gider.
cnm hayırlı olsun inşallah, bişiy sorucam transfer tedaviye başladığın ay mı yapılıyor yoksa dondurulup diğer aya mı bırakılıyor.bende bugun gittim cumartesi yumurta toplanicak hersey cok gzel suanlik eşiminde spermleri genetik inceleme yapilcak cumartesi gunu sperm verilicek bakalm nolcak duacı olalm birbirimize
eger bi problem yoksa tadavi oldugn ayda oluyo canm sende mi gidiyosun ne aşamadasncnm hayırlı olsun inşallah, bişiy sorucam transfer tedaviye başladığın ay mı yapılıyor yoksa dondurulup diğer aya mı bırakılıyor.
ben nisanın başında selen hanımla kısmetse başlıyorum inşallah.eger bi problem yoksa tadavi oldugn ayda oluyo canm sende mi gidiyosun ne aşamadasn
Ilaclarin yan etkileriymis cnm mslfPeki neden oluyor acaba
merhaba arkadaşlar ikinci iğnemi bugün 14te kendim yaptım canım yandı dün hemşire arkadaş 10-11 gibi yapmıştı hiç acımamıştı.bir tüpü ikiye böldüler 300-300 kullanıcam ama tüpün içerisinde 1 2 damla kaldı ilaç sanki umarım sıkıntı olmaz
göbek deliginin iki parmak yanında öyle bi alan varki hiç bişey anlamadan yapıyorsun oraya iğneyi biraz daha açığına çıkarsan oralar çok acıyor bikaç damla diyoruz ama o ilaçların tek damlası bile çok kıymetli çok farkediyo bence daha dikkatli yapmaya çalışmerhaba arkadaşlar ikinci iğnemi bugün 14te kendim yaptım canım yandı dün hemşire arkadaş 10-11 gibi yapmıştı hiç acımamıştı.bir tüpü ikiye böldüler 300-300 kullanıcam ama tüpün içerisinde 1 2 damla kaldı ilaç sanki umarım sıkıntı olmaz
Onlar düzgünce hepsini çekiyorlar.biz tecrübesiz olduğumuzdan bendede oluyordu.hepsini çekemeyince tekrar içine sıkıp tekrar deniyordum.baktım olmadı.çektiğim kadarını vurup tekrar geri kalanını çekip diğerini vuruyordm.iki kez acı çektim.eksik olmasın diye.bi kaç kez yaptım.ama 1 -2 damladan bişe olmaz
hayırlı olsun inşallah özel yapacak bişey yok hep yatıp tutmayanda gördüm günlük yürüyüş yapıp normal hayatına devam ederek tutanda her şey nasip zaten sağlıklı bi bebekse ne yaparsan yap sana sımsıkı tutunur ne yaparsan yap düşmez artık gerisi allaha kalmış nasip yaniVe işte o beklenen an geldi çattı 5 gün sonra transferim olacak inşallah kızlar. Bu süreçte yapmamı önereceğiniz şeyler var mıdır?
29 unda transfer olacak var mı?
bende öyle yapacaktım ama bir türlü çekemedim birde iş yerinde tuvalette vurdum malum kimse de bilmiyorOnlar düzgünce hepsini çekiyorlar.biz tecrübesiz olduğumuzdan bendede oluyordu.hepsini çekemeyince tekrar içine sıkıp tekrar deniyordum.baktım olmadı.çektiğim kadarını vurup tekrar geri kalanını çekip diğerini vuruyordm.iki kez acı çektim.eksik olmasın diye.bi kaç kez yaptım.ama 1 -2 damladan bişe olmaz
sağol canım iki üç kere batırıp yön denemiştim ama bugün umarım daha iyi becerebilirim.Allah hepimizin yardımcısı olsun umarım pozitif sonuçlanır hayırlısıylaCanım bende kendim yaptım hep. Hemşirenin bana dediğini anlatayım sana. Hani şişenin lastik kısmı varya orada kucum bi açıklık var oraya getir iğnenin tam ucunu cekerken damla dahi kalmıyor. Birde sana tavsiyem iğneyi bi kaç kere batırıp çıkarma şişeye çünkü körelme oluyor iğnenin ucunda bu nedenle canın acır.
o zaman odamda dikkatlice hazırlayıp öyle gideyim bari wcye en azından kapı tıklamaz panik olmamgöbek deliginin iki parmak yanında öyle bi alan varki hiç bişey anlamadan yapıyorsun oraya iğneyi biraz daha açığına çıkarsan oralar çok acıyor bikaç damla diyoruz ama o ilaçların tek damlası bile çok kıymetli çok farkediyo bence daha dikkatli yapmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?