Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

günaydın kızlar bir şey soracağım yumurta toplamadan sonra bu şişkinlik ve karın-kasık ağrıları geçiyor mu acaba?bu hep böyle devam edecek diye korkar oldum nefes alırken sırtım ağrıyor batıyor resmen karnım kocaman oldu:cry:

günaydın kızlar bir şey soracağım yumurta toplamadan sonra bu şişkinlik ve karın-kasık ağrıları geçiyor mu acaba?bu hep böyle devam edecek diye korkar oldum nefes alırken sırtım ağrıyor batıyor resmen karnım kocaman oldu:cry:

Bende öyle olmuştum derin nefes alamıyordum.batıyordu.sonra 4 günde fln geçti cnm biraz dayancaksın.

Mrb arkadaşlar transferin 3.günü ama ilk günden beri sol tarafım çok ağrıyor çok kötüyüm birde aşırı akıntım var

cnm transferin 5 günü ilk günle beraber ama dundendir mide bulantısı başladı sanki ama çokta umitlenmek istemiyorum

cnm transferin 5 günü ilk günle beraber ama dundendir mide bulantısı başladı sanki ama çokta umitlenmek istemiyorum
var yada yok diye şartlandirma belirtiler icin coook erken kendini dinleme normal hayatina devam et insallah sonuc pozitif olcak de Rabbime bol bol dua et çekebildigin kdar Estağfurullah tespihi cek

hYirlisi olsun cnm Rabbim ins hayirlisiyla hepimiz pozitif sonuçlar alırız hiç transfer olan yokmu bende baska

Arkadaşlar Merhaba. Bir sorum olacaktı. Bu ay tüp bebek transferi yapılacak. Cyclo progynova kullandım. Adetim çok az geldi. Sizce nedeni bu ilaç olabilir mi? Teşekkürler

Back
X