- 7 Mart 2016
- 326
- 279
- 33
- 40
- Konu Sahibi umutlugirl
kızlar unutup arveles agrı kesici içtim. kliniği arayıp sorsam mı acaba.bişey olur mu;(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ara doktoruna sor cnm çünkü bana Transferden snra sadece parola iç demişti ağrı olursakızlar unutup arveles agrı kesici içtim. kliniği arayıp sorsam mı acaba.bişey olur mu;(
görüştüm, güldü.:) içimişsin yapcak bişe yok dedı.:)bi de iğnelerin dozajlarını tam tutturamıyorum .onu da söleedim.yarın kontrolün var yumurtalarının gelişimini görce bakalım dedibence ara doktoruna sor cnm çünkü bana Transferden snra sadece parola iç demişti ağrı olursa
teşekkür ettim cnm. işte malum havadan nem kapar vaziyetteyim.bişe olur mu dieHe cnm ben sandım sen transfer oldun bişe olmaz cnm bende ağrı kesici icmistin
rica ederim cnm bende transferimin 7.günü ve test yaptım 2.çizgi silik çıktı hamileyim galiba donmus embriyo 2 tane trNsferteşekkür ettim cnm. işte malum havadan nem kapar vaziyetteyim.bişe olur mu dieama nasıl unutup içtim hayretler içeriisndeyim:)olacağı varmış demek.Allah emeklerimizi boşa çevirmesin herseyın hayırlısını kısmet etsın ınsallah.
aaaa ne güzel hadi inşallah ya,bana da burdaki herkese de umut olursun inşallah.Çok korkuyom kanda ins çıkar
forumdakilerin çoğu idrar testinde 2. çizgi silik çıkınca hamile olduklarını öğrendiler. Allahın izniyle inşallah bence sende hamilesin.idrar testinde çıktı ama bilmiyorum acaba kandada varmidir
kan niye vermedn ki canm. bakiym atsana testin fotosunutes yaptım 2.silik cikti
ay super ya hamilesin şükür :) cok şükürcnm sonuç 116.32 7 gün hamilemiyim
evet cnm çok şükür evde bayram havası var ben tam 3 yıldız bu haberi bekledim gece gündüz hiç umutsuzluğa kapılmayın bana olmaz demişlerdi ama ben pes etmedimay super ya hamilesin şükür :) cok şükür