Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

kızlar unutup arveles agrı kesici içtim. kliniği arayıp sorsam mı acaba.bişey olur mu;(

bence ara doktoruna sor cnm çünkü bana Transferden snra sadece parola iç demişti ağrı olursa
görüştüm, güldü.:) içimişsin yapcak bişe yok dedı.:)bi de iğnelerin dozajlarını tam tutturamıyorum .onu da söleedim.yarın kontrolün var yumurtalarının gelişimini görce bakalım dedi;)

Merhaba kızlar şu an merkezdeyim 20 tane yumurtam toplandıopuda bir türlü uyumamisim stresten 3 hastaya verdikleri anesteziyi vermişler toplamda duâ edin kızlar

He cnm ben sandım sen transfer oldun bişe olmaz cnm bende ağrı kesici icmistin
teşekkür ettim cnm. işte malum havadan nem kapar vaziyetteyim.bişe olur mu die;)ama nasıl unutup içtim hayretler içeriisndeyim:)olacağı varmış demek.Allah emeklerimizi boşa çevirmesin herseyın hayırlısını kısmet etsın ınsallah.

teşekkür ettim cnm. işte malum havadan nem kapar vaziyetteyim.bişe olur mu die:KK66:ama nasıl unutup içtim hayretler içeriisndeyim:)olacağı varmış demek.Allah emeklerimizi boşa çevirmesin herseyın hayırlısını kısmet etsın ınsallah.
rica ederim cnm bende transferimin 7.günü ve test yaptım 2.çizgi silik çıktı hamileyim galiba donmus embriyo 2 tane trNsfer

Back
X