Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Allah bizlere ve bu uğurda uğraşanlara da nasip eder inşallah..

Benim yaşım 30 ve ilk tüp bebek o zaman bana yapmazlar. Topiğin bitanesinde bi bayan izmirde bir merkezde yaptırmış ilk deneme doktor kendisi 2 tane transfer edelim demiş. Niye böyle farklılık var anlamıyorum. 2 tane olsa daha çok şans olacakmış gibi düşünüyorum ve ikiz de isterim açıkçası.

Canım dün 2. Muayenemdi orgalutran ve menapor ekledi sadece. Perşembe bir daha gideceğim adetin 11. Günü oluyor. Pazartesi büyük ihtimal toplarız dedi. Toplamadan sonra o Zaman yeniler başlayacak demek.

İkiz gebelikte erken doğum vs gibi sıkıntılar daha fazla olduğu için pek risk almak istemiyorlar ama gittiğinde görüş bakalım ne diyecek

Canım dün 2. Muayenemdi orgalutran ve menapor ekledi sadece. Perşembe bir daha gideceğim adetin 11. Günü oluyor. Pazartesi büyük ihtimal toplarız dedi. Toplamadan sonra o Zaman yeniler başlayacak demek.
Yumurta toplandıktan sonra 3. gün yada 5.gün transfer oluyor. Bazen de dr embriyoları dondurarak diğer ay transfer yapıyor. Bana öyle yaptı. Tarnsferden sonra 5.gün dondurdu. Diğer adetin 20. günü embriyo transferi oldu. O arada dinlenmiş oluyorsun

İkiz gebelikte erken doğum vs gibi sıkıntılar daha fazla olduğu için pek risk almak istemiyorlar ama gittiğinde görüş bakalım ne diyecek
biliyoruym canım ablamda yaşadık o sorunu tek yumurta ikizi 5 aylık doğdu ve kaybettik bebekleri. Genelde tek yumurta ikizi olunca sıkıntılı oluyor çift yumurta transferi yapıp bölünürse de 4 üz falan olursa diye istemiyorlardır belki de.

Evet tabii olabilir. Allah sabır versin ablana zor gerçekte ama ihtimalin artması adına insan tabi iki tane transfer edilsin istiyor. Benim ikiside çok çok kaliteliydi ama biri tutmadı

Evet tabii olabilir. Allah sabır versin ablana zor gerçekte ama ihtimalin artması adına insan tabi iki tane transfer edilsin istiyor. Benim ikiside çok çok kaliteliydi ama biri tutmadı
Senin için böylesi daha hayırlıymış demek ki. Ne yaparsak yapalım zamanını ve kısmetimizde olanı değiştiremiyoruz. Zaten ikizim olacaksa tek yumurtayla da olur aslında. Çocuk olmayacaksa da 3 yumurta transfer etsen de olmaz ama insan bi farklı düşünüyor sanki öyle yapsam olacak gibi. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin diyorum artık.

Bana da Selen hanım -biz 2 cgh istedik- dondururuz sonra transfer yaparız dedi.
Bakalım istenen sonuç alınsın da önce yumurtalıklardan.

Amin canım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin. Ben 6 yıl bekledim çok uğraştım ama pes etmemek vazgeçmemek gerek

Iyi dilekleriniz icin tesekkurler.allah her isteyene nasip etsin. Selen hanim cogul gebelikleri pek istemiyor saglikli olsun tek olsun diyor.bizim 5.gjne ulasan 3 embriyomuz vardi 2 si cok kaliteli 1 tanesi iyinin kotusu diyebiliriz dedi.biz 3 unude trasfer edelim istedik embriyologu ikna ettik ama selen hanim olmaz dedi ve sadece ikisini trasfer etti.o laf olsun diye isleem yapmiyor biz bunu anladik.baska merkezlerde bir cok deneme yapmis arkadaslarim var ve sadece para icin bu isi yaptiklarini dusunuyorum.3. Gunde apar topar transferi yapip paralarini alip islerini bitirmis oluyorlar.tutsun yada tutmasin onemli degil.burada tum calisanlar en basit igneyi bile yaparken besmeleyle basliyor bu benim cok dikkatimi cekti.allahimda 5 senenin sonunda bize bu duyguyu yasatacak insallah.igneler 3 ay suruyor benim kalcalarim artik mos mor oturamiyorum yatamiyorum gobek desen delik desik her aksam igne hemde doguma kadar devam.ama hic mizildanmiyorum morariklikta gecer agrida gecer saglikla kucagimiza alalimda varsin igne yapayim ben.
5 mayista dr keseyi gorecegiz dedi ozamana kadar ben hala tedirginim..sanirim korkuyorum bisey olursa diye

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım evet bende selen hanım hakkındaki fikirlerini destekliyorum. Allah iyi ki onu bizim karşımıza çıkararak bebeğimiz için vesile kıldı. Transferin ne zaman yapılmıştı,imzanda 8 haftalık olduğun gözüküyor normalde kese için 6 haftalıkken çağırıyordu seni niye erteledi

Ben tarihi kendi hesaplarima gore yazdim:) tarih ay sonu gibi cikiyor aralik 30 gibi ama esimin dogum tarihi 13 12 bende o tarihi yazdim yani 5 inde gidecegiz. 12 sinde transfer yapildi bizim.
Ilk 358 cikmisti dun yaptirdigim 477.10 cikmis coz az yukselmis

İlk test ile dünkünün arasında ne kaç gün fark var? Normalde iki günde bir en az 60 artması lazım ama birden fazla embriyo transferi olduysa acaba biri sonradan tutunamadı da mı düştü anlayamadım. Dr ile görüştün mü

Gorustum sabah tekrar tahlil yaptiracagim.sonucu selen hanim a bildirecegim.hakkimizda hayirlisi insallah iyi haberler alirim yarin.

gittiğinde büyük ihtimal kan tahlili yapar e2 ve progesterona bakar eğer yüksekse diğer aya erteleniyor transferin canım.cumartesi gecesi de çatlatma iğnesi verir.benim son muayenemden çatlatma iğnesini yaptığım güne kadar gonal-f yi kesmişti ve sadece menapour orgalutran vermişti.birde ben menapurun iğnesinden rahatsız olmuştum 2 toz bir su şeklinde yapıyordum fakat gonal-f nin yedek şırıngasıyla yaptım öyle daha az acımıştı.Aklında olsun Allah yardım etsin.

inşallah bu seferki, tedavin olumlu olur canım keşke benim eşim de bırakmış olsaydı

kızlar bir de transferden sonra estrofemi kaç kutu kullandınız pozitifi gördükten sonra da yine estrofem ve progestan ampüle devam eden var mı

Tekrardan merhaba savaşçı anne adaylari
Bizim genetik incelemeden olumlu sonuçlarımiz geldi çok şükür.şimdi adet olmayi bekliyorum sonrasinda estrofeme başlayacağım tabiki hormon tahlillerim iyi gelirse şehirdışı hastasi olduğum için burada tahlil yaptirip onlara bilgisini verecekmişim.mayis ortasi gibi istanbulda olucam allah nasip ederse.benim istahim çok açıldı kizlar güya biraz dikkat edip kilo vermek istiyordum nerdeeeaksine kilo aldimneyse sonucumuz böyle olsunda kilo sonrada verilir artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…