- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi umutlugirl
-
bekliyorum bakalım hayır öyle bir talebimiz olmadıOlursun 10 güne kadar bekle demişti selen hnm.genetik tarama yapılmadımı embriyolara
Ben olumlu sonuç aldım pkolu olup. 2 nisanda transfer oldu.Fakat polikistik over ve polikistik over sendromu farklı ve benimki polikistikti sadece yumurtalıklarım hormonal olarak pkonun belirtileri yok erkek tipi kıllanma, yağlı cilt ve yapılan test sonucuna göre.Ama pko ya uygun tedavi uyguladı.Glukofen kullandım öncesinde ve tedavi süresince ve halaarkadaşlar bende tüp bebek yaptırıcam. Selen hanımı önerirmisiniz. Pko dan ötürü tüp bebeğe geçtik. Pko olup selen hanıma tüp bebek yaptırıp sonuç alan var mı aranızda.
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini.Ben olumlu sonuç aldım pkolu olup. 2 nisanda transfer oldu.Fakat polikistik over ve polikistik over sendromu farklı ve benimki polikistikti sadece yumurtalıklarım hormonal olarak pkonun belirtileri yok erkek tipi kıllanma, yağlı cilt ve yapılan test sonucuna göre.Ama pko ya uygun tedavi uyguladı.Glukofen kullandım öncesinde ve tedavi süresince ve hala
Bir solukta okudum yazını canım. Güzel haberlerini alırız inşallah bende 4. tedavimle hamile kaldım ilk kez selen hanıma gitmiştim. Umarım sonuçlar güzel çıkar ve pozitif haberlerinle mutlu oluruzArkadaşlar merhaba bende selen hanimin hastasiyim 22 martta yumurta toplama işlemim oldu 7 tane embriyo 5.güne ulaştı 2 tanesini genetik incelemeye gönderelim dedi selen hanim.benim bu 4. Denemem daha evvelkileri trabzonda yaşadığım için burada denedim fakat hiçbirinden pozitif sonuç alamadik yane hiç tutunma olmadi normalde 2. Denememde 5.gün embriyosu transfer edildi olmadi 3 .denemem dondurulmuş embriyo transfer edildi oda olmadi sonra hade bismillah deyip istanbul yollarını tuttuk.selen hanim işinde gerçekten uzman ekip güleryüzlü ve ilgili genel itibari ile memnunum genetik inceleme sonrası sonuç iyi gelirse transfer için hazırlayacagiz rahimi.genetik inceleme yapmak istemesinin sebebi başarılı embriyolar oluşuyor tutunma neden olmuyor diye bize bunu önerdiler.şimdi genetikden haber gelmesini bekliyoruz 4 haftalık bi süreci varmış.rabbim hepimize hayırlı zamanda hayirli evlatlar nasip eyler inşallah.bahçeci umut hepimize umut olurda aliriZ evlatlarımızi kucağımiza inşallah.bu arada bİZim sorunumuz eşimde sperm eksikliği ve hareketi az benim sorunum hamdolsun şimdilik yok.sizlere tavsiyem eşleriniz sigara iciyorsa mutlaka bıraksın.eşime keçiboynUZu kürü yaptim selen hanim certix diye bir vitamin önerdi onu icirdim hiçbir faydası olmadi.en son yumurta toplanmasına 5 gün kala üroloji doktoru tansel bey var onunla görüştük eşimin durumu ile ilgili ben sigara içtiğini söyledim içmeyecek dedi.madem çocuk istiyor dayanacak şurada 5 gününuz var dedi eline her sigara aldiginda başarısız deneme yapacağınız aklina gelsin dedi ve eşim o günden sonra sigara orucuna başladı taki yumurta toplama gününe kadarsonra tabii başladı .o 5 gün eşimin sperm değerlerini okadar olumlu yönde etkilediki biz bile şaşırdık.eğer o günde değerler iyi olmasaydi testislerden iğne ile sperm alacaklardi.neyse ben çok yazdim sonra yine görüşürüz inşallah bu sayfayi lütfen sürekli doldurun paylaşın hepimiz buradan bişiyler öğrenelim
Hayırlı olsun çok sevindim çok şükür bugünümüzeBugun buyuk gundu ve allahim hayirli haberleri almayi nasip etti.rabbim tum isteyenlere bu yolda ugrasanlara nasip etsin insallah:)
Canım moral çok öenmli lütfen neşeli ol, moralin yerinde olsun, keyif aldığın leyler yap ve iğnelere alış. Ben şöyle düşünüyordum Allah korusun hasta olsam zaten 10 15 iğne verecekler dayanmam lazım diyordum. Ve neredeyse 11 haftalık olana kadar iğne kullandım hem de o kalçadan olanlar en kötüsüydü. Göbekten olanlara da hep devam ettim. Sabret ve umutlu olÇok sevindim sizin adınıza N nesser41
Ben de 2. Muayeneye gittim iğneler 3lendi ama çok canımı yaktı baya agrı yaptı iğne bölgesinde ve sağ taraf çok iyi ama sol taraftaki yumurtalı biraz tembel ama istenen miktarda yumurta alırız dedi Selen Hn ama ben çok kafama taktım..
Zaten gonalf beni fena etkiledi ya ağlıyorum ya kızıyorum arası yok
Canım teşekkürler önerilerin için. Yalnız bu göbeğe daha devam mı edeceğiz yahu be ağrı ne ağrı canım kıymetli galibaCanım moral çok öenmli lütfen neşeli ol, moralin yerinde olsun, keyif aldığın leyler yap ve iğnelere alış. Ben şöyle düşünüyordum Allah korusun hasta olsam zaten 10 15 iğne verecekler dayanmam lazım diyordum. Ve neredeyse 11 haftalık olana kadar iğne kullandım hem de o kalçadan olanlar en kötüsüydü. Göbekten olanlara da hep devam ettim. Sabret ve umutlu ol
Transferde zaten bol bol iğne var biliyorsun. Transferden hemen hemen 1 hafta önce düşük olmaması için kalçadan iğneye başlattı. 10 buçuk haftaya kadar kullandırdı. Transfer günü de göbekten olan kan sulandırıcı iğne ekledi. Her gün iki iğne vurulmuş oldum. Yanlış hatırlamıyorsam 10 hafta 3 günlük olana kadar devam ettim.Canım teşekkürler önerilerin için. Yalnız bu göbeğe daha devam mı edeceğiz yahu be ağrı ne ağrı canım kıymetli galiba
Canım embriyo transfer sayısı daha önce 2 den fazla tedavi geçirdiğinde 2 veya 3 adet olarak yapılabiliyor. İlk tedavi de ise 35 yaş ve üstü olunca iki adet yapılıyor. Benim bu 4. tedavimdi ona rağmen selen hanım iki embriyonda çok kaliteli diyerek bir tane transfer etmek ikiz gebeliği önlemek istedi ama bende 2 de ısrarcı oldum ve bir tanesi tutunduBirşey sormak istiyorum ben ilk denememi yaptırıcam nasip olursa. Daha hiç bir tüp bebek merkeziyle görüşme bile yapmadım. İnternetten araştırdığım ve forumlardan okuduğum kadarıyla bazı merkezler sadece tek yumurta transfer ediyorlarmış. Devletin prosedürü mü ne varmış. Selen hanım da o şekilde mi yapıyor yoksa 2 yada 3 yumurta transferi yapıyor mu. Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?