Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Arkadaşlar size bişiy soracağım.bugün adet oldum yarin estrofeme başlıyorum günde 3 adet içecekmişim ister bir kerede iç ister öğün aralarinda iç dedi ayla hemşire.özellikle hamile arkadaşlar size soruyorum devam ediyormusunuz estrofeme? Ve progestan igne ye nekadar sürede devam ediyorsunuz.benim mayis 16sinda muaynem var herşey normal olursa 21 gibi transfer olur dediler.yarin hormon tahliline gidicem trabzonda olduğum için buradaki bir kadin doğum uzmanina muayne olucam.transfer sonrasi çalışanlar oldumu ben çalışıyorum boynerde lancome de güzellik uzmaniyim çalışmayı düşünüyorum açıkçası.işim ağır değil sizler nasıl bir yol izlediniz

Çok güzel bir haber her şey yolunda demek çok sevindim. Cumartesi transferin varsa 21 mayısta da senn güzel haberlerini alacağız demektir

Canım estrofeme genelde 2 3 ay devam ettiriyor dr. Ben aynı anda 3 ünü birden içiyordum gün içinde unuturum diye. Progestanın iğnesinide 12 haftaya kadar devam edeceğiz demişti ama 10 buçuk haftalıkken kesti kullandığım jelin sayısını ikiye çıkardı. Tarnsferden 1 gün sonra normal yaşantına devam edebilirsin işe de gitmende sakınca yok dedi ama ben o dönemi evimde dinlenerek kafa dağıtarak geçirmek istedim. 2 hafta rapor aldım başka yerden. Evde yatmadım dinlendim uzandım kalktım her gün yarım saate yakın yürüyüş yaptık sadece iş yapmadım

Çok güzel bir haber her şey yolunda demek çok sevindim. Cumartesi transferin varsa 21 mayısta da senn güzel haberlerini alacağız demektir
inşallah canım dua et biz de sizin kervanınıza katılalım
bu arada bu rapor olayı benim de çok kafama takılıyor.opudan sonra rapor istemiştim fakat danışma sgk ile anlaşmalı olmadıklarını verdikleri raporun geçersiz olabileceğini söylemişti gerçekten de öyle oldu iş yerim kabul etmedi.
rapor sıkıntım var şimdi tanıdığım dr.da yok işim pek ağır değil gerçi fakat hergün 3-4 saat gidiş geliş istanbul trafiği çilesi yaşıyorum açıkçası çalışmak istemiyorum en azından 1 hafta
selen hanımdan başka rapor alıp bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı acaba

Aynen canım orasının verdiği rapor kabul edilmiyor. Ben evime en yakın olan ve iğnelerimi yaptırdığım tıp merkezinde kadın doğum ile görüştüm transfer kağıtları vs varya onları götürdüm gösterdim ve rapor almak istiyorum dedim 1 hafta verdi. transferden sonraki 8. gün test yapalım pozitif çıkarsa bir hafta daha uzatırız dedi öyle yaptık ve bir hafta daha uzattı

anladım canım bakalım ben de bir şekilde ayarlarım inşallah

Rapor konusunda ben hiçbir sıkıntı çekmiyorum aile hekiminizden de alabilirsiniz 10 güne kadar alıyorum ben.ayrica özel hastahanelerde yazıyor.teşekkür ederim veraerva cevap yazdigin içinsenin kaçıncı denemendi canim bu benim 4. Oluyor ilk defa bahçecide yaptiriyorum açıkçası ismi gibi umutluyum fakat bir yanimda yine negatif olacak diyor.benim 2 embriyo transferim olucak deneme sayim fazla olduğu için.daha evvelki tedavilerden cleksan diye kan sulandirici iğne vermişti doktorum acaba buda oyle iğnemi veriyor yoksa coraspirinmi veriyor onu merak ediyorum çok canimi yakiyordu o iğne.şuan folbiol ferrum fort(demir eksikliğim varmış),dvit damla bitince birakacam onuda,kullaniyorum.ayrica previt pozitife diye birşey daha önermişlerdi onu bulamadim ben burada o yüzden içmedim o çok bi kayipmidir acaba benim için

Canım aklına takılan her şeyi rahatlıkla sorabilirsin. Benim de 4. tedavimdi ilk ikisi erdem de 3. sü acıbadem de 4. umut tüp bebek de oldu. İki tane transfer edildi biri tuttu. Kan sulandırıcıyı transfer günü verdi ve 10 buçuk hafta kullandım aynı anda coraspine de 12. haftaya kadar devam edildi. previt vitamin ilacı onu ihmal etme. Bana tedaviye başlar başlamaz verdi doğuma kadar kullanacaksın dedi hala devam ediyorum. Eczaneye sipariş ver getirtiyorlar

Ben euthyrox 150 iciyorum selen hanım hasimato tiroidi olduğum icin transferden sonra kortizon kullanacagimi söyledi her dedigini harfiyen uyguluyorum hayirlisi bakalım

canım dün tekrar tahlil yaptırdım sonuç:
tsh:3,48 0,35-5,50
t4:1,06 0,88-1,76
t3:2,45 2,3-4,2
anti-tpo:314,7 -<60
anti tg:57,2 -<60

sence senin kan değerlerinle kıyasladığında yüksek mi?bende göstereceğim selen hanıma tekrar transfer öncesi sonucumu belki bana da kortizon kullandırır.

Canim gec oldu cevap kusura bakma transfer oncesi grip oldum basimi kaldiramiyorum benimdegerler senden yuksek
anti tiroglobulin antikoru 33İU/mL -
Tiroid peroksidaz antikoru 2194 İU/mL
TSH 3.50 idi ama TSH inanilmaz bi sekilde 1 ayda 2.30 a dustu Rabbim denk getirdi cok sukur olumsuzluklar bitiyo gibi :) kortizon simdi kullanmiyorum selen hanim transferden sonra verecegim dedi. Muhtemelen persembe yada cuma transferim olucak insallah daha net bilgi veririm ozman :)

Geçmiş olsun canım dün transfer oldu benim de selen hn. Euthyroxu 50 ye çıkardı ve kortizon verdi☺inşallah güzel haberler veririz burda

Anneler ve tum anne adaylari hepimizin anneler gunu kutlu olsun.bebek bekleyenler seneye anneler gunune kucaklarinda yavrulariyla girer ina. Anne olmak icin caba sarfeden tum herkesede rabbim hayirlisiyla guzel haberler almayi ve en kisa surede anne olmalarini nasip etsin...bu yolda ugrasanlara maddi manevi her konuda allahim yardim etsin...

Maalesef çok üzgünüm, çünkü bugün 5. Günümüzdü ve embriyolar beklenen gelişim seviyesinde değilmiş. Bu geceyi de bekleyeceğiz ve yarın belli olacak dediler...
Dua edin bizim için..

Maalesef çok üzgünüm, çünkü bugün 5. Günümüzdü ve embriyolar beklenen gelişim seviyesinde değilmiş. Bu geceyi de bekleyeceğiz ve yarın belli olacak dediler...
Dua edin bizim için..
İnşallah gelişimleri düzelir içini ferah tut canım.Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Transfer için tekrar çözdürülüyor ya hani o da çok önemli bir süreçmiş bende dün çok telaşlıydım sağlıklı çözülmesi çok sevindirdi umarım sağlıkla tutunurlar.Allah seni de sevindirsin canım

Amîn inşallah canım ne güzel yazmışsın.Anneler gününe içimde iki tane embriyolarımla girdim ömrümde ilk kez inşallah tutunup kavusurlar annelerine minikkuşlarım☺☺

Amîn inşallah canım ne güzel yazmışsın.Anneler gününe içimde iki tane embriyolarımla girdim ömrümde ilk kez inşallah tutunup kavusurlar annelerine minikkuşlarım☺☺
Arkadaslar ben yine yazamadim ama Anneler gununuz kutlu olsun hepimiz bi sonraki anneler gununde evlatlarimizla oluruz insallah :) bu arada transfere 4 gun kaldi ve ben gribim bogazim kotu oksuruk hapsirik gogsumde nefes alirken agri o kadar dıkkat edıyodum hasta oldum sınırlerım cok bozuldu cok korkuyorum Rabbım hepimizin yardımcısı olsun

Hayırlı olsun tekrar canım inşallah güzel haberlerini alırız :)

Geçmiş olsun canım vitaminli şeyler ye çok da sıkıntı yapma.

Dua edin bizim için..
Güzel haberlerini alırız inşallah canım en sıkıntılı stresli süreç burasıydı. Rabbim kolaylaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…