Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Arkadaşlar merhaba!bu estrofem ilaç sizdede baş ağrısı yaptimi,birde kabızlık sorunu yaşamaya başladım vücut olarak bi değişik oldum nedensegünde 3 tane olmasi bünyeye fazla mi geldi acaba sizlerdede ayni sikinti oldumu

Ben sorun yaşadığımı hatırlamıyorum canım bende 3 tane içtim

Geçmiş olsun canım balli limonlu ıhlamur iç benim de öyle oldu selen hn grip ilacına izin vermiyordu inşallah güzel haberlerle gelirsin☺

Canım yatmadan önce 3unu içip yatıyordum ben uyuyunca başım ağrıyor mu agrimiyor mu hissetmedim fakat kabızlık bende de oldu bol bol gün kurusu yiyorum hala.duphalac diye bir şurup veriyor Dr. Çok zorlanirsan eczaneden al öyle bekleme sonrası çok kötü oluyor çünkü

Estofem bendede kabızlık sorunu yaptı erik kurusu var marketlerde onu alıp suda hoşaf gibi kaynatın seker atmayın tatlı cunku sonra ezip süzgeçten geçirip sürahiye alıyorum soguk cok guzel tadı ve asla kabızlık sorunu kalmıyor günde 1 cay bardağı icseniz yeterli.

Ben bugün baş ağrısı için ayla hemşireyi aradim minoset veya parol iç dedi,estrofemin yan etkisiymiş normal bi durum dedi.fakat bu durum hiç hoşuma gitmedi buraya kadar çok normal geldim şimdi ise sersem gibiyim
Ben ayla hemşireye sormayi unuttum acaba ilişki yasağı başladımi sizin bilginiz varmı

Tedavi başladığı andan itibaren yasaktı ve bebeğin kalp atışı duyulana kadar yasak devam etti

Slm kizlar estrofem in basagrisi meshur:) valla biz estrofemle hala inatlasiyoruz o basini agritacam diyor ben inadina seni tinlamicam diyorum sadece 2 kez dayanamayip parol ictim.ayla hemsire parol icebilirsin okadar kasmana gerek yok desede ben bu surece basladigimizdan beri mecbur kalmadikca agri kezici almiyorum.birde agri esigim cok yuksek sanirim. bu arada biz dun baya bir korku yasadik agrim sancim hocbisey yokken kanamam basladi bir anda ne yapacagimi sasirdim.telefonda selen hanim in numarasini5 dk aradim bulamadim o derece kotu oldum 1.5 saatte gittigimiz yolu onca zaman gidip geldik ilk defa bu kadar bos gorduk allahin bir lutfu olsa gerek 20 dk da klinikteydik ayla hemsire bile sasirdi siz bukadar cabuk ucarakmi geldiniz dedi dusunun artik.hemen muayeneye girdim dr da iyi seyler beklemiyordu ki ultrasona bakar bakmaz hepimizi cok sasirtsn birseyle karsilastik bizim minik mucizemizin kalbi pir pir atiyordu:) o ani asla unutamam biz bizi birakip gitti derken o 4 gunde oyle gelismiski dr u bile sasirrti biz kalp atisini 16 sin da duyacaktik.oyle iste cok korkuttu coook. Dun gittigimizde 3 kisi transfer icin bekliyordu selen hanimi allah yardimcilari olsun.hep dua ettim insallah guzel sonuclar alirlar...

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın.bizde cumartesi öyleydik her zaman 2 saatte ancak gittigimiz yolu transfer icin embriyolar hazır deyince oya hn. bir saat 20 dk.da gittik ama dönüş çok kötüydü metrobüste zıplata zıplata götürdü bizi zaten o gün dusmediyse Allahın izniyle düşmez dedik eşimle

Mrb.hanımlar.Uzun suredir takip etsemde yazmak bugune kismetmis.Bende selen hanımla tedavideyim.iğne tedavisinde son günüm yarın kontrol var.hepimizin tedavisi hayırlı olsun inş.Rabbim herkese evlat duygusunu tattirsin.

Bişey olmaz canım merak etme kısa yolculukta sıkıntı yok. Ben taksiyle döndüm ama adam öyle bir zıplatıyordu ki otobüsle dönsem okadar sarsılmazdım

Hade gözünüz aydın olsun canım
Rabbim hayırlisi ile kucağınıza almayida nasip eylesin.öyle güzel ve içten yazmissinki çok duygulandim

Hem geçmiş olsun hem de pozitif sonucun hayırlı olsun canım. Kalp atışınıda duymuşsun maşallah ne güzel. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…