Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Amin canım çok sağol duaların için Rabbim nasibimizde ne varsa onu verir tabiki elimden geleni yaptım gerisi Rabbime kalmış. ..Inşaallah Hayırlısı yla alırsın bebeğini kucağına

Selamın aleyküm kızlar yarın test günüm dua edin mutlu döneyim eve
Allah hakkınızda hayırlısini versin emeginizin karşılığını alırsınız inşallah. N nacay arkadaşım da negatif sonuç almış inşallah bir daha tedaviye gerek kalmadan olur
blackcelep61 arkadaşım sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyor bebislerin ne yapıyor eskisi kadar takip edemiyorum buraları iş yerinde o kadar yoğunum ki tuvalete bile gidemiyordum yemeğe bile zor vakit ayirabiliyordum.bayrami da memlekette geçiriyorum yoğun bir şekilde geçiyor.elimden geldiğince girmeye çalışıyorum.iyi akşamlar herkese☺

A ayparcm Allah mutlulukla dönmeyi nasip etsin evinize. Buarada yarın bende klinikte olucam.
blackcelep61 ne güzel dua ettin Allah razı olsun. Allah evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tüm hamile arkadaşlarım. Bizlere dua edin. Benim daha ilk denemem negatif oldu diye hiç umudum kalmadı ama 4.de bile pozitif oluyorsa demekki herşeyin zamanı var gerçekten. Allah bizlere de nasip etsin inşallah.

N nacay ben klinikte olamam canım sakaryadayim çünkü :) burdan oraya test için de gidemem ki normal hastanede yaptircam çok sağol canım çok heyecanlıyım inşallah olur bu arada keşke gelebilsem de görsem seni yani illa gormusuzdurde o kadar günlerde :)

Doktorla konuştun mu canm. İnan ne diyeceğimi bilemedim şu an ki hislerine söylenecek söz avutacak kelime yok biliyorum.
Aradım muaynedeymis.. ıyim canım bugün aglicam sonra daha iyi olucam daha çok güçlenicem. .sağlığım elverdikce denicem olmadıkça denicem olana kadar Hee hiç mi olmadı Rabbim nasip etmedi der otururum ben elimden geleni yapıcam

Helal sana arkadaşım. Böyle güçlü ol hep. Ben senden büyük olmama rağmen beceremedim sen bana örnek ol. Herşey iyi olacak inşallah. Sadece bizim imtihanımız biraz daha ağır maalesef

Helal sana arkadaşım. Böyle güçlü ol hep. Ben senden büyük olmama rağmen beceremedim sen bana örnek ol. Herşey iyi olacak inşallah. Sadece bizim imtihanımız biraz daha ağır maalesef
Aynen imtihan ...ne yazilmissa o olacak Sağol arkadaşım

Selamun aleykum hanımlar.
Selen hanın bazı testler verdi MTHFR 677 MUTASYON, FAKTÖR V LEİDEN MUTASYON,PROTROMBİN. Devlet hastanelerinde yapılıyor dedi bilgisi olan var mı acaba? Nerede uyguna yaptırabilirim? @turkuaz_3838 arkadaşım bilgin var mı bunlardan acaba? Hakkını helal et çok soru soruyorum sana.

Tibbi genetik bolumunde yapiliyor bildigim kadariyla.biz arastirma hastanesinde yaptirmistik devlette.cok sira fln verdiler kac ayi buldu cikmasi.fakulte ve arastirma hastanelerinde yapiliyor.tibbi genetikten sira alip gidebilirsin.

Tibbi genetik bolumunde yapiliyor bildigim kadariyla.biz arastirma hastanesinde yaptirmistik devlette.cok sira fln verdiler kac ayi buldu cikmasi.fakulte ve arastirma hastanelerinde yapiliyor.tibbi genetikten sira alip gidebilirsin.

Diger grupta bahceci umut tup bebek merkezinde tedavi olanlar grubunda zehra_mda diye bi arkadas vardi.ondanda istemis genetik tahlil istanbulda butun devlet hastaneleri yapmiyor demisti.arastiriyordu.ona sor istersen.o yaptirdiysa

Selen hanim ne dedi.bu testler disinda.embriyolara acgh yapalim dedimi.baska onerdigi bise oldumu

Selen hanim ne dedi.bu testler disinda.embriyolara acgh yapalim dedimi.baska onerdigi bise oldumu
Canım bu testler dışında histeroskopi istedi. Rahim kalınlığı bu kadar iyiyken,embriyolar bu kadar iyiyken,sperm testide güzelken beni düşündüren şey embriyonun rahme tutunamaması dedi. Genetik olarak bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü 2 embriyodan biri bozuksa en azndan diğeri tutmalıydı dedi.

Eee 2sininde bozuk olma ihtimali yokmu.var tabiki? Biyopsi yapilip hic bir embriyosu normal gelmeyen bir suru insan var.ama senin daha ilk denemen bide.benim 3.deneme olucak.konustugumuzda daha hemen histeroskopi diyemem demisti.sonucta cerrahi bir islem histeroskopi.benim 2 embriyoda cok kaliteliydi.genetik tahlillerde normal.

Tanısal histereskopi dedi bide çizik mi ne atıyomuş. Şuan sana yapılabilecek işlem bu dedi. Yinede hiçbirşeyin garantisi yok bu işlerde %100yok maalesef birazda nasip işi dedi. Vallahi ne düşüneceğimi bende şaşırdım canım. İkimzde aynı gibiyiz ama farklı şeyler istemiş. Demekki dosyalarımızda farklı olan birşey var. Yoksa sana da ilk denemeden sonra histroskopi demesi lazımdı.

Peki senin genetikte normalse şimdi ne yapıcaksınız. Yani ben özellikle dedim aynı tedaviyi istemiyorum dedim. Neticede tutsaydı ikisinden biri tutardı dedim. Oda aynı tedavi yapmıycaz zaten dedi. Hatta senden duymuştum gebelik aşısını sordum sana tavsiye etmem dedi. Tavsiye ettiğim hastalarım var ama sende gerekli görmüyorum dedi

Ama allahtan 2 embriyon daha var sanslisin.onlari transfer ettirirsin enazindan.belkide onlar olur.bide hemen adet olur olmaz transfer surecine baslaniyor ya.2.adette olsa daha iyi gibi geliyor bana.ztn bi ton ilac kullaniyosun opu falan fln.sisiyosun.daha onlari atlatamadan yeni surec.acgh yapilirsa 2.adette transfer oluyormus. Bu sfer daha raht olur belki hayirlisi

Embriyo normalse ve yine tutmazsa iste ozaman histeroskopi kacis yok ozaman :) kesin rahimde var bise derim. Bence histeroskopiyi yaptirmadan embriyo normalmi onu anlamak lazim.belkide enbriyo normal degil.bosu bosuna histeroskopi olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…