- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.841
Amin canım çok sağol duaların için Rabbim nasibimizde ne varsa onu verir tabiki elimden geleni yaptım gerisi Rabbime kalmış. ..Inşaallah Hayırlısı yla alırsın bebeğini kucağınaVe aleykum selam A ayparcm
Şuan abdestli bi şekilde dua ediyorum rabbim emeklerini zayi etmesin inşallah,kucağını ve kucağı boş olan evlat bekleyen ismini bilmediğim tüm ümmeti muhammede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin rabbim inşallah.hepimiz o yollardan geçtik ve geçiyoruz beklemek zor biliyorum,fakat asla şunu unutmamak gerek,allah sabredenlerle beraberdir.ben sabrettim 4. De rabbim nasip eyledi çok şükür,sonuna kadarda gitmeyi nasip eyler inşallah.negatif sonuç alan arkadaşım sende lütfen kendini hırpalama olacak allahın izni ile vakti gelmemiş henüz öyle düşün
Allah hakkınızda hayırlısini versin emeginizin karşılığını alırsınız inşallah. N nacay arkadaşım da negatif sonuç almış inşallah bir daha tedaviye gerek kalmadan olurSelamın aleyküm kızlar yarın test günüm dua edin mutlu döneyim eve
Doktorla konuştun mu canm. İnan ne diyeceğimi bilemedim şu an ki hislerine söylenecek söz avutacak kelime yok biliyorum.Negatif kizlar
Aradım muaynedeymis.. ıyim canım bugün aglicam sonra daha iyi olucam daha çok güçlenicem. .sağlığım elverdikce denicem olmadıkça denicem olana kadar Hee hiç mi olmadı Rabbim nasip etmedi der otururum ben elimden geleni yapıcamDoktorla konuştun mu canm. İnan ne diyeceğimi bilemedim şu an ki hislerine söylenecek söz avutacak kelime yok biliyorum.
Helal sana arkadaşım. Böyle güçlü ol hep. Ben senden büyük olmama rağmen beceremedim sen bana örnek ol. Herşey iyi olacak inşallah. Sadece bizim imtihanımız biraz daha ağır maalesefAradım muaynedeymis.. ıyim canım bugün aglicam sonra daha iyi olucam daha çok güçlenicem. .sağlığım elverdikce denicem olmadıkça denicem olana kadar Hee hiç mi olmadı Rabbim nasip etmedi der otururum ben elimden geleni yapıcam
Aynen imtihan ...ne yazilmissa o olacak Sağol arkadaşımHelal sana arkadaşım. Böyle güçlü ol hep. Ben senden büyük olmama rağmen beceremedim sen bana örnek ol. Herşey iyi olacak inşallah. Sadece bizim imtihanımız biraz daha ağır maalesef
Selamun aleykum hanımlar.
Selen hanın bazı testler verdi MTHFR 677 MUTASYON, FAKTÖR V LEİDEN MUTASYON,PROTROMBİN. Devlet hastanelerinde yapılıyor dedi bilgisi olan var mı acaba? Nerede uyguna yaptırabilirim? @turkuaz_3838 arkadaşım bilgin var mı bunlardan acaba? Hakkını helal et çok soru soruyorum sana.
Tibbi genetik bolumunde yapiliyor bildigim kadariyla.biz arastirma hastanesinde yaptirmistik devlette.cok sira fln verdiler kac ayi buldu cikmasi.fakulte ve arastirma hastanelerinde yapiliyor.tibbi genetikten sira alip gidebilirsin.
Negatif kizlar
Selamun aleykum hanımlar.
Selen hanın bazı testler verdi MTHFR 677 MUTASYON, FAKTÖR V LEİDEN MUTASYON,PROTROMBİN. Devlet hastanelerinde yapılıyor dedi bilgisi olan var mı acaba? Nerede uyguna yaptırabilirim? @turkuaz_3838 arkadaşım bilgin var mı bunlardan acaba? Hakkını helal et çok soru soruyorum sana.
Canım bu testler dışında histeroskopi istedi. Rahim kalınlığı bu kadar iyiyken,embriyolar bu kadar iyiyken,sperm testide güzelken beni düşündüren şey embriyonun rahme tutunamaması dedi. Genetik olarak bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü 2 embriyodan biri bozuksa en azndan diğeri tutmalıydı dedi.Selen hanim ne dedi.bu testler disinda.embriyolara acgh yapalim dedimi.baska onerdigi bise oldumu
Canım bu testler dışında histeroskopi istedi. Rahim kalınlığı bu kadar iyiyken,embriyolar bu kadar iyiyken,sperm testide güzelken beni düşündüren şey embriyonun rahme tutunamaması dedi. Genetik olarak bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü 2 embriyodan biri bozuksa en azndan diğeri tutmalıydı dedi.
Tanısal histereskopi dedi bide çizik mi ne atıyomuş. Şuan sana yapılabilecek işlem bu dedi. Yinede hiçbirşeyin garantisi yok bu işlerde %100yok maalesef birazda nasip işi dedi. Vallahi ne düşüneceğimi bende şaşırdım canım. İkimzde aynı gibiyiz ama farklı şeyler istemiş. Demekki dosyalarımızda farklı olan birşey var. Yoksa sana da ilk denemeden sonra histroskopi demesi lazımdı.Eee 2sininde bozuk olma ihtimali yokmu.var tabiki? Biyopsi yapilip hic bir embriyosu normal gelmeyen bir suru insan var.ama senin daha ilk denemen bide.benim 3.deneme olucak.konustugumuzda daha hemen histeroskopi diyemem demisti.sonucta cerrahi bir islem histeroskopi.benim 2 embriyoda cok kaliteliydi.genetik tahlillerde normal.
Tanısal histereskopi dedi bide çizik mi ne atıyomuş. Şuan sana yapılabilecek işlem bu dedi. Yinede hiçbirşeyin garantisi yok bu işlerde %100yok maalesef birazda nasip işi dedi. Vallahi ne düşüneceğimi bende şaşırdım canım. İkimzde aynı gibiyiz ama farklı şeyler istemiş. Demekki dosyalarımızda farklı olan birşey var. Yoksa sana da ilk denemeden sonra histroskopi demesi lazımdı.
Peki senin genetikte normalse şimdi ne yapıcaksınız. Yani ben özellikle dedim aynı tedaviyi istemiyorum dedim. Neticede tutsaydı ikisinden biri tutardı dedim. Oda aynı tedavi yapmıycaz zaten dedi. Hatta senden duymuştum gebelik aşısını sordum sana tavsiye etmem dedi. Tavsiye ettiğim hastalarım var ama sende gerekli görmüyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?