Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Benim testlerin çıkması zaman alıyomuş zaten. Bide histerskopiden 1 ay sonra transfer oluyomuş. Yani en az 2 ayım var. Zaten benm çok moralsiz olduğumu görünce sen ne zaman hazır istersen o zaman başlarız dedi. Şu tedavi sürecinde beni en çok mutlu eden şey doktorun bu günkü yaklaşımıydı. Çok sıcak ve moral verir tarzda konuştu. Umut vermesini zaten beklemiyordum cidden takdiri ilahi bu süreç ama moral vermesi çok önemliydi.

Embriyo normalse ve yine tutmazsa iste ozaman histeroskopi kacis yok ozaman :) kesin rahimde var bise derim. Bence histeroskopiyi yaptirmadan embriyo normalmi onu anlamak lazim.belkide enbriyo normal degil.bosu bosuna histeroskopi olucam.
İnşallah senin bu tedavin olumlu olur. Embriyolarına tekrar test yapılcak mı? Herşey masraf Allah yardımcımız olsun. Nasıl kalkıcaz altından bilmem

Ya ztn merkez basarili.doktorumuzda iyi.eninde sonunda olucak.allahin izniyle.zaman gecince toparliyosun ztn.allah yardimcimiz olsun ins.bende ekimdeki adetle basliycam.yeni tedaviye

Ya ztn merkez basarili.doktorumuzda iyi.eninde sonunda olucak.allahin izniyle.zaman gecince toparliyosun ztn.allah yardimcimiz olsun ins.bende ekimdeki adetle basliycam.yeni tedaviye

İnşallah senin bu tedavin olumlu olur. Embriyolarına tekrar test yapılcak mı? Herşey masraf Allah yardımcımız olsun. Nasıl kalkıcaz altından bilmem

Valla ise basladim bende oyuzden.hamile kalana kadar calisicam mecbur.bide sehir disindan geliyorum.daha bi masrafli oluyor

Banada negatif olunca aileden baskı yapan çok oldu doktor değiştir diye. Ama selen hanımın işini iyi yaptığına maddi kaygıyla hareket etmediğine çok eminim. Kurumdanda doktordanda içim rahat. Sadece zor bir süreç ve masraflı maalesef

Valla ise basladim bende oyuzden.hamile kalana kadar calisicam mecbur.bide sehir disindan geliyorum.daha bi masrafli oluyor
Kuruma 15 dakika benim evim çalışma durumum yok maalesef öğrenciyim ilk tedavide biriktirmiştik bunda ne yapıcaz bilmiyorum. Birde bunu düşünmek insanın canını sıkıyo. Keşke devlet özelde de bir miktar karşılasa

Bak ben kendi bulundgm sehirde yaptirmistim.ilk denemeyi.embriyolar 3.gune zor gitti.5.gune gitmek ne kelime.kesinlikle labaratuvar cok onemli.ben olumsuz oldugu halde yinede degistirmem merkezi.uzun zamandir takip ediyorum.suan 2 olumsuz haber geldi.buna bile cok sasirdim.benle yaptiranlar arasinda bi ben kalamamistim hamile.geriye donuk baktgndada gorursun ztn.turkiyedeki sayili merkezlerden ztn.daha nereye gitcezki canimm

Rapor alirsan oluyor.rapor gecerli merkezde.ben raporlu yaptirdim.o halde bile 8000 fln giti.ama bence diger embriyolarin olucak allahin izniyle.onlar olursa pek masraf cikmaz.2450 tl flndi sanirim fiyati transfer ucreti

Rapor alirsan oluyor.rapor gecerli merkezde.ben raporlu yaptirdim.o halde bile 8000 fln giti.ama bence diger embriyolarin olucak allahin izniyle.onlar olursa pek masraf cikmaz.2450 tl flndi sanirim fiyati transfer ucreti
3100dedi canım dondurulmuşa. 1800de tanısal histrskopi zaten toplamda 5000 oldu. Allah güç kuvvet versin bizlere ve eşlerimize. Bende bu gün selen hanıma forumdan bahsettim 3 kişiyiz dedim negatif olan sen ben ve dün negatif alan arkadaşım.

Iyim çok şükür canım atlattim gibi ama ağrılarım var seninde oldumu rahmimde çok ağrı oluyo bide kasiklarimda.adet olsamda rahatlasam yaa

Iyim çok şükür canım atlattim gibi ama ağrılarım var seninde oldumu rahmimde çok ağrı oluyo bide kasiklarimda.adet olsamda rahatlasam yaa
Canım inanırmısın negatif alana kadar bin yerim ağrıyodu negatifi alınca tüm ağrılar gitti. Bu günde adet oldum ama feci. Hiç bu kadar yoğun olmamıştı. İyi ol canım iyi olucaz olmak zorundayız. Daha bu gün 4 defa düşük yapan biriyle tanıştım şimdi ikizleri var. Demekki herşeyin vakti saati var. Bir çocuk bile doğmak için 9 ay bekliyor. Bizimde sabrımızın süresi dolmamış ama olacak inşallah bir gün. Allah çok büyük

Aynen tüp bebekten sonra adet ağır oluyo bende de ...ya canım tabi vakti var belkide hiç olmucak ama elimden geleni yaptım derim en azından. .Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın ..ani ağlamalar geliyo eşim hep kiziyo ağlama diye ama ağlayınca iyi oluyorum. .şimdi napcaz hep onu düşünüyorum bi sene sonra anca gideriz tedaviye eşim de ısrarla başka yerede gidelim diyo kafam dolu Allah Kerim

kizlar öncelikle hepinize geçmiş olsun hiç üzülmeyin allah büyüktür bugün olmadıyasa yarın illaki allahın izniyle.olcaktir dr kesinlikle değiştirmeyin ben bütün aklınıza gelebilecek her doktora gittim ama hiç biri selen hanim gibi değildi ben 3 yil aradan snra önce allahın izni DHA snra selen hanımın vesilesiyle hamile kaldım ilk denemede tekmyumurta ile artı bana hiç bisekil de çocuğun olmaz dediler ama pes etmedim her dr gittim Laparoskopi oldum histerkopi oldum yumurtami aldilar daha neler neler

Bizim bi vatsap grubumuz var aslihan diye bi arkadaşımız var aramızda iki gün vardı o p tesi transfer oldu bende çarşamba ikimizinde ikizler vardı benim ondan önce bi bebeğim kalbi durdu biri gitti suan çok şükür 7.ay oldu bi oglusum olcak aslihan arkadaşımızında ikizleri 5.5 aylıkken normal doğumla doğum yaptı ve bebisleri yasamadi yani demek istediğim dr degistirmekle hiç alakası yok taktiri ilahi onuda tuttu ikizleri vardı hatta alış veriş yaptı amam 5.5 aylıkken kese dışarı attı kendini yani sabır bekliyin selen Hanim güvenin

Selen hanımın hastalri olarak bi grup kurdu arkadaşımız aklımıza takılan herseyi bir birimize soruyoruz iyi oluyor sizde üzülmeyin eslerinizi ikna edin değiştirmeyin doktor fazlada ara koymayın

Bana da çok baskı yaptılar değiştir kurumu diye ama bende şimdilik böyle birşey düşünmüyorum. Bu işler öyle karmaşık ki yani olmayacak denen olabiliyor benim gibi kesin olur gibi gözükenler olmayabiliyor. Yani gerçekten takdiri ilahi. A ayparcm arkadaşımı da anlıyorum 3 kere negatif olunca aslında oda haklı insan acaba başka yerde denesem mi diye düşünür.

Aynen canım ikna etmeye çalışıcam eşimi oda haklı ama bende bahceciye güveniyorum yani memnunum bu sefer bende rahmime çizik attirmayi düşünüyorum bakalım ya N nacay arkadaşım anlıyorsun sen beni işte banada 1. Den beri en iyi yere gidin diyolar ama nere gideyim zaten gittiğim yer en iyi yerlerden diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…