- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.861
Benim testlerin çıkması zaman alıyomuş zaten. Bide histerskopiden 1 ay sonra transfer oluyomuş. Yani en az 2 ayım var. Zaten benm çok moralsiz olduğumu görünce sen ne zaman hazır istersen o zaman başlarız dedi. Şu tedavi sürecinde beni en çok mutlu eden şey doktorun bu günkü yaklaşımıydı. Çok sıcak ve moral verir tarzda konuştu. Umut vermesini zaten beklemiyordum cidden takdiri ilahi bu süreç ama moral vermesi çok önemliydi.Ama allahtan 2 embriyon daha var sanslisin.onlari transfer ettirirsin enazindan.belkide onlar olur.bide hemen adet olur olmaz transfer surecine baslaniyor ya.2.adette olsa daha iyi gibi geliyor bana.ztn bi ton ilac kullaniyosun opu falan fln.sisiyosun.daha onlari atlatamadan yeni surec.acgh yapilirsa 2.adette transfer oluyormus. Bu sfer daha raht olur belki hayirlisi
İnşallah senin bu tedavin olumlu olur. Embriyolarına tekrar test yapılcak mı? Herşey masraf Allah yardımcımız olsun. Nasıl kalkıcaz altından bilmemEmbriyo normalse ve yine tutmazsa iste ozaman histeroskopi kacis yok ozaman :) kesin rahimde var bise derim. Bence histeroskopiyi yaptirmadan embriyo normalmi onu anlamak lazim.belkide enbriyo normal degil.bosu bosuna histeroskopi olucam.
Benim testlerin çıkması zaman alıyomuş zaten. Bide histerskopiden 1 ay sonra transfer oluyomuş. Yani en az 2 ayım var. Zaten benm çok moralsiz olduğumu görünce sen ne zaman hazır istersen o zaman başlarız dedi. Şu tedavi sürecinde beni en çok mutlu eden şey doktorun bu günkü yaklaşımıydı. Çok sıcak ve moral verir tarzda konuştu. Umut vermesini zaten beklemiyordum cidden takdiri ilahi bu süreç ama moral vermesi çok önemliydi.
Benim testlerin çıkması zaman alıyomuş zaten. Bide histerskopiden 1 ay sonra transfer oluyomuş. Yani en az 2 ayım var. Zaten benm çok moralsiz olduğumu görünce sen ne zaman hazır istersen o zaman başlarız dedi. Şu tedavi sürecinde beni en çok mutlu eden şey doktorun bu günkü yaklaşımıydı. Çok sıcak ve moral verir tarzda konuştu. Umut vermesini zaten beklemiyordum cidden takdiri ilahi bu süreç ama moral vermesi çok önemliydi.
İnşallah senin bu tedavin olumlu olur. Embriyolarına tekrar test yapılcak mı? Herşey masraf Allah yardımcımız olsun. Nasıl kalkıcaz altından bilmem
Kuruma 15 dakika benim evim çalışma durumum yok maalesef öğrenciyimValla ise basladim bende oyuzden.hamile kalana kadar calisicam mecbur.bide sehir disindan geliyorum.daha bi masrafli oluyor
Banada negatif olunca aileden baskı yapan çok oldu doktor değiştir diye. Ama selen hanımın işini iyi yaptığına maddi kaygıyla hareket etmediğine çok eminim. Kurumdanda doktordanda içim rahat. Sadece zor bir süreç ve masraflı maalesef
Kuruma 15 dakika benim evim çalışma durumum yok maalesef öğrenciyimilk tedavide biriktirmiştik bunda ne yapıcaz bilmiyorum. Birde bunu düşünmek insanın canını sıkıyo. Keşke devlet özelde de bir miktar karşılasa
3100dedi canım dondurulmuşa. 1800de tanısal histrskopi zaten toplamda 5000 oldu.Rapor alirsan oluyor.rapor gecerli merkezde.ben raporlu yaptirdim.o halde bile 8000 fln giti.ama bence diger embriyolarin olucak allahin izniyle.onlar olursa pek masraf cikmaz.2450 tl flndi sanirim fiyati transfer ucreti
3100dedi canım dondurulmuşa. 1800de tanısal histrskopi zaten toplamda 5000 oldu.Allah güç kuvvet versin bizlere ve eşlerimize. Bende bu gün selen hanıma forumdan bahsettim 3 kişiyiz dedim negatif olan sen ben ve dün negatif alan arkadaşım.
Canım inanırmısın negatif alana kadar bin yerim ağrıyodu negatifi alınca tüm ağrılar gitti. Bu günde adet oldum ama feci. Hiç bu kadar yoğun olmamıştı. İyi ol canım iyi olucaz olmak zorundayız. Daha bu gün 4 defa düşük yapan biriyle tanıştım şimdi ikizleri var. Demekki herşeyin vakti saati var. Bir çocuk bile doğmak için 9 ay bekliyor. Bizimde sabrımızın süresi dolmamış ama olacak inşallah bir gün. Allah çok büyükIyim çok şükür canım atlattim gibi ama ağrılarım var seninde oldumu rahmimde çok ağrı oluyo bide kasiklarimda.adet olsamda rahatlasam yaa
Aynen tüp bebekten sonra adet ağır oluyo bende de ...ya canım tabi vakti var belkide hiç olmucak ama elimden geleni yaptım derim en azından. .Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın ..ani ağlamalar geliyo eşim hep kiziyo ağlama diye ama ağlayınca iyi oluyorum. .şimdi napcaz hep onu düşünüyorum bi sene sonra anca gideriz tedaviye eşim de ısrarla başka yerede gidelim diyo kafam dolu Allah KerimCanım inanırmısın negatif alana kadar bin yerim ağrıyodu negatifi alınca tüm ağrılar gitti. Bu günde adet oldum ama feci. Hiç bu kadar yoğun olmamıştı. İyi ol canım iyi olucaz olmak zorundayız. Daha bu gün 4 defa düşük yapan biriyle tanıştım şimdi ikizleri var. Demekki herşeyin vakti saati var. Bir çocuk bile doğmak için 9 ay bekliyor. Bizimde sabrımızın süresi dolmamış ama olacak inşallah bir gün. Allah çok büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?