Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

İlgiden bahsediyorlar ama ilgi diye bir şey yok. Ben yumurta büyüklerimi Selen Hn dan duymak yerine Selen Hn. hemşireye not yazdırırken öğreniyordum. Bu mudur ilgi ?

Benim tedavimde de aşırı doz verdi. Metabolizmamı dahi bozdu. Sanırım sizde olan bende de oldu. Normal yoldan olacak diye işi kolaya aldı belkide ondan tetkikleri yeterli incelemedi. 30 tane iğne vuruldum. Kontrole gittiğimde iğneleri vurulmadın mı diye soru soruyordu. Tekrar iğne veriyordu. Bence dozlarda ayar yapamıyor. Ya az ya çok veriyor. Sona yaklaştığımızda 5 yumurtan var dedi. Hepsi normal büyümedeydi. Hepside işime yarar dedi. Hepsini toplayacağım dedi. Toplama işleminden sonra 4 yumurta var dedi. Hepsini dölledi. 1 embriyo oluşturabildi. Bir tane ama mükemmel bir yumurta dedi. Hem büyük hemde tutunabilecek bir yumurta dedi. Ama sonuç negatif oldu. Ben bir ay kendime gelemedim. Psikolojim bozuldu ve halen kendimde değilim. Umut Tüp Bebek Merkezi bizi defalarca aradı. ikinci deneme için. Ancak ben Selen Hn. 'la asla ve asla ikinciyi denemeyi düşünmedim, düşünmemde. Bunu kendilerine söyledim. Özetle burada başarılı olmuş anne adaylarının yazılarını okuyarak o doktorun başarılı olduğunu düşünmeyin. Başarısız olduğu anne adayları da var. Yeni anne adayları bu yazıları detaylı bir şekilde okuyarak karar versinler. Ben bu yazıları okuyarak gitmiştim. Ben benim yaşadıklarımı yazıyorum. Sizlere örnek olsun diye.

Aynı şeyleri yaşamışız şu an ne yapmayı düşünüyorsun ? Ben çok dr gezdim şu an yeni tedavi için nereyi seçmem gerektiğini bilemiyorum ama onca yer içinde çok detaylı tetkik isteyen, güvenebildiğim aret kamar oldu bir de mustafa bahçecinin kendisinden muayene randevusu aldım bu ikisinden biri olabilir diyorum. Sen araştırma yaptın mı peki? Yahu selen hanım elimdeki raporu bile doğru düzgün incelememiş eşimde morfoloji sorunu varmış meğer john hopkınse nin dr u aydın arıcı ilaç verdi yeni denemeyi tekrar bakmadan yapmayalım risk almayalım dedi bikaç ay kullanın eğer değerler aynı çıkarsa düzeltelim de o da olabilir diyorum ama bu can havliyle o kadar çok dr gezdim ki ne yapacağımı bilemiyorum artık gerçekten

Şu an dr arayışım yok. Psikolojim halen dağınık. Alternatif tıp deneyeceğim. Bazı faydalı bitkileri deneyeceğim. Maksadım bu molada boş geçmemek. Testere dişli aslan pençesi deniyorum. Araştır istersen. Özel olmazsa yaşınız kaç?

Ben 29 eşim 32

Dr lar bitkilere sıcak bakmasa da sadece yumurta kalitem iyileşsin diye çörek otu kestane balı tarçın polen keçiboynuzu karışımıyla ve günlük 2 3 kuru incir yiyerek amh değerim 4,6 dan 10 a yükseldi bırakmak zorunda kaldım. İşe yarıyor bitkiler ama benim çok yükseltti değeri. Zaten yumurta rezervim ve kalitesi iyiymiş. Ama sizin böyle bir sorun varsa deneyin.

Merhaba arkadaslar.Bende Selen Hanimin hastasiyim. Sorunumuz morfoloji ve hareket bozukluğu idi bu nedenle tüp bebeğe karar verdik. Benim tedavimin heraşamasi sorunsuz ve harikaydi. Embriyolar sorunsuz cok iyiydi . Taze yerine dondurulmuş transfer yaptik östorojen yüksekliğinden dolayi . 2 adet 5.gün embriyo transferi yapildi . Gebelik olustu ama beta hcg düsuk degerlerle yukseldi ve sonradan dustu deger. Selen hanim biyokimyasal gebelik olduğunu söyledi bebisimizi kese oluşmadan kaybettik. Biliyorum bu süreç bizler için çok zor ; igneler ilaclar sitres , acaba olucakmi tutucak mi düsünceleri.Ama herşeye rağmen güçlü olmaliyiz . Doktoru suçlamak çok yanlis . Selen hanim isinde gercekten iyi bor doktor.Bunu yapip hem doktora hem de kendinize zarar veriyorsunuz. Selen hanim bazi testleri erkenden istemiyor evet ama herseyin bir sebebi varmıs .Ben tüm sorularimin cevabini kendisinden bir görüşme randevusu talep ederek aldim. Sizlere tavsiyem yikici olmak yerine yapici olun olumlu düsünün . Bu bebegi bizlere Allahin nasip ettigini de unutmayalim. Doktorlarinda yaratacaği mucizeler bir yere kadar ....herşey nasip. 2 dondurulmus embriyom daha var. Gelicek aylarda onlar ile deniycez 2. Denemem olucak insallah güzel sonuçlar aliriz.

Valla bende selen hanimla tedaviye baslamak istiyordum.burda olumsuz yorumlari gorunce insanin kafasi karismiyor degil.hakkimizda hayirlisi gercekten

Ben bugun selen hanımı ziyarete gittim yeni merkeze. Nasıl güzel olmuş inanılmaz konforlu inanılmaz güzel ben çok beğendim. Oturduk selen hanımla sohbet ettik vakitte varken. Bence eksik olan tek şey merkezin eski olmasıydı şimdi oda tam oldu. Ben çok memnundum herkesten şimdi daha bi memnun oldum. Herkesin eline sağlık

Valla bende selen hanimla tedaviye baslamak istiyordum.burda olumsuz yorumlari gorunce insanin kafasi karismiyor degil.hakkimizda hayirlisi gercekten

Sizin tedaviniz devammi ediyor

Bence hiç olumsuzluğa kapilma icin rahat olsun turkuazcim. Bu is ekip isi labaratuarindan ,doktoruna , hemsirelerine kadar. Umut tüp bebegin ekibi gerçekten isinde iyi ben cok arastirmistim .

Bence hiç olumsuzluğa kapilma icin rahat olsun turkuazcim. Bu is ekip isi labaratuarindan ,doktoruna , hemsirelerine kadar. Uin ekibi gerçekten isinde iyi ben cok arastirmistim .
Mrh ,bende gecen ekim ayinda selen hanimin hastasiydim ,ikinci denememi yapana kadar selen hanimdan memnun kaldigimi dusunmustum ,doktorum daha once az doz vermis sana dedi yasim 38 ,bide transferde cok agriyarak zorlanarak olmustu,bunu simdiki transferimde daha iyi anladim ,tereyagindan kil ceker gibi anlamadan yerlestirdi embriyoyu ,tabiki doktorlar vesile benimle ayni anda transfe olan arkadasin tutmustu ben hicbir zaman doktoru suclamadim halada suclamam kismet buguneymis henuz cok yeni ,kucagima alana kadar yuregimiz agzimizda olacak ,cok zor elde ettik cunku ,

Suanki dr unuz kim acaba ?

Cnm ,bursada doktorum murat erdemir ,basarili bir doltor ,ben bursadan izmite evlendim gecen sefer istanbul yakin diye oraya gittik ,annem yanima gelmisti ,bu tedavimde esim senelik izne cikti ,ailemin yanina geldik ,sen istanbulda mi oturuyosun ,ist danda ulasim kolay artik bursaya

Cnm ben birde ,memorial hastanesini onerebilirim ,o zaman arastirmistim semra kahraman cok basarili bir doktor ,oranin kurucusu

Cnm ben birde ,memorial hastanesini onerebilirim ,o zaman arastirmistim semra kahraman cok basarili bir doktor ,oranin kurucusu

İstanbuldayım canım bu seferki tedavime çok büyük bir ihtimalle Mustafa Bahçeci ile başlayacağım. Bir de Aret Kamarı çok beğendim. Ben Selen hanımdan hiç memnun kalmadım. Üzerine basa basa söylüyorum. Ama tercih meselesi. Benimle hiç ilgilenmedi.

Aret kamarida duymustum ,ben zaten bahceciye ulun ulug diye basladim ,ilk yumurta takibinden once istifa edip gitti eger ignelere baslamamis olsaydim kesinlikle devam etmezdim ,ben okadar arastirmisim baslamisim ,madem istifa edecek niye basliyo tedaviye ,bide rapor cikartmistim butun ilaclarida almistim mecbur devam etttim selen hanima ,belki doktorum degismeseydi olacakti diye de uzulmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…