- 26 Temmuz 2015
- 9
- 1
- 1
- 50
- Konu Sahibi umutlugirl
-
Taze transfermi yapıldı peki?geriye başka embriyo kalmadımı?
Bizim de aynı şekilde normal yoldan kalabilirsiniz dedi ama beklemek istemedik. Selen hanımdan sonra gitmediğim prf. Gitmediğim dr kalmadı. Kime gittiysem bu doz sana çok dedi dozu söyledikten sonra zaten dünya kadar yumurtan var bu dozla yumurta kalitesi düşme ihtimali çok yüksek dendi nitekim de öyle oldu. Embriyoların gelişiminin hepsi durdu. Eşimin morfolojisinde %2 yazıyor. Bunu bana selen hanımdan sonra gittiğim dr lar söyledi. Selen hanım spermiyogramı yeterince incelememiş olmalı ki ımsı bile uygulamaya gerek görmedi. Oysa ortada normalin altında bir şeyler söz konusu. Evet ezbere uygulanan tedavi, siz normal yolla bile bebek sahibi olursunuzlar, yapılmayan "Selen hanımca yapılmasına gerek görülmeyen" tetkikler , boşa harcanan milyarlar ve Koca bir "sıfır" !
İlgiden bahsediyorlar ama ilgi diye bir şey yok. Ben yumurta büyüklerimi Selen Hn dan duymak yerine Selen Hn. hemşireye not yazdırırken öğreniyordum. Bu mudur ilgi ?
Benim tedavimde de aşırı doz verdi. Metabolizmamı dahi bozdu. Sanırım sizde olan bende de oldu. Normal yoldan olacak diye işi kolaya aldı belkide ondan tetkikleri yeterli incelemedi. 30 tane iğne vuruldum. Kontrole gittiğimde iğneleri vurulmadın mı diye soru soruyordu. Tekrar iğne veriyordu. Bence dozlarda ayar yapamıyor. Ya az ya çok veriyor. Sona yaklaştığımızda 5 yumurtan var dedi. Hepsi normal büyümedeydi. Hepside işime yarar dedi. Hepsini toplayacağım dedi. Toplama işleminden sonra 4 yumurta var dedi. Hepsini dölledi. 1 embriyo oluşturabildi. Bir tane ama mükemmel bir yumurta dedi. Hem büyük hemde tutunabilecek bir yumurta dedi. Ama sonuç negatif oldu. Ben bir ay kendime gelemedim. Psikolojim bozuldu ve halen kendimde değilim. Umut Tüp Bebek Merkezi bizi defalarca aradı. ikinci deneme için. Ancak ben Selen Hn. 'la asla ve asla ikinciyi denemeyi düşünmedim, düşünmemde. Bunu kendilerine söyledim. Özetle burada başarılı olmuş anne adaylarının yazılarını okuyarak o doktorun başarılı olduğunu düşünmeyin. Başarısız olduğu anne adayları da var. Yeni anne adayları bu yazıları detaylı bir şekilde okuyarak karar versinler. Ben bu yazıları okuyarak gitmiştim. Ben benim yaşadıklarımı yazıyorum. Sizlere örnek olsun diye.
Şu an dr arayışım yok. Psikolojim halen dağınık. Alternatif tıp deneyeceğim. Bazı faydalı bitkileri deneyeceğim. Maksadım bu molada boş geçmemek. Testere dişli aslan pençesi deniyorum. Araştır istersen. Özel olmazsa yaşınız kaç?
Ben 29 eşim 32
Ben bugun selen hanımı ziyarete gittim yeni merkeze. Nasıl güzel olmuş inanılmaz konforlu inanılmaz güzel ben çok beğendim. Oturduk selen hanımla sohbet ettik vakitte varken. Bence eksik olan tek şey merkezin eski olmasıydı şimdi oda tam oldu. Ben çok memnundum herkesten şimdi daha bi memnun oldum. Herkesin eline sağlık
Bence hiç olumsuzluğa kapilma icin rahat olsun turkuazcim. Bu is ekip isi labaratuarindan ,doktoruna , hemsirelerine kadar. Umut tüp bebegin ekibi gerçekten isinde iyi ben cok arastirmistim .
Sen daha başlamadın dimi canımTesekkurler CNM destekleriniz için. Inş iyi olur benim içinde.
Mrh ,bende gecen ekim ayinda selen hanimin hastasiydim ,ikinci denememi yapana kadar selen hanimdan memnun kaldigimi dusunmustum ,doktorum daha once az doz vermis sana dedi yasim 38 ,bide transferde cok agriyarak zorlanarak olmustu,bunu simdiki transferimde daha iyi anladim ,tereyagindan kil ceker gibi anlamadan yerlestirdi embriyoyu ,tabiki doktorlar vesile benimle ayni anda transfe olan arkadasin tutmustu ben hicbir zaman doktoru suclamadim halada suclamam kismet buguneymis henuz cok yeni ,kucagima alana kadar yuregimiz agzimizda olacak ,cok zor elde ettik cunku ,Bence hiç olumsuzluğa kapilma icin rahat olsun turkuazcim. Bu is ekip isi labaratuarindan ,doktoruna , hemsirelerine kadar. Uin ekibi gerçekten isinde iyi ben cok arastirmistim .
Mrh ,bende gecen ekim ayinda selen hanimin hastasiydim ,ikinci denememi yapana kadar selen hanimdan memnun kaldigimi dusunmustum ,doktorum daha once az doz vermis sana dedi yasim 38 ,bide transferde cok agriyarak zorlanarak olmustu,bunu simdiki transferimde daha iyi anladim ,tereyagindan kil ceker gibi anlamadan yerlestirdi embriyoyu ,tabiki doktorlar vesile benimle ayni anda transfe olan arkadasin tutmustu ben hicbir zaman doktoru suclamadim halada suclamam kismet buguneymis henuz cok yeni ,kucagima alana kadar yuregimiz agzimizda olacak ,cok zor elde ettik cunku ,
Mrh ,bende gecen ekim ayinda selen hanimin hastasiydim ,ikinci denememi yapana kadar selen hanimdan memnun kaldigimi dusunmustum ,doktorum daha once az doz vermis sana dedi yasim 38 ,bide transferde cok agriyarak zorlanarak olmustu,bunu simdiki transferimde daha iyi anladim ,tereyagindan kil ceker gibi anlamadan yerlestirdi embriyoyu ,tabiki doktorlar vesile benimle ayni anda transfe olan arkadasin tutmustu ben hicbir zaman doktoru suclamadim halada suclamam kismet buguneymis henuz cok yeni ,kucagima alana kadar yuregimiz agzimizda olacak ,cok zor elde ettik cunku ,
Cnm ben birde ,memorial hastanesini onerebilirim ,o zaman arastirmistim semra kahraman cok basarili bir doktor ,oranin kurucusu
Aret kamarida duymustum ,ben zaten bahceciye ulun ulug diye basladim ,ilk yumurta takibinden once istifa edip gitti eger ignelere baslamamis olsaydim kesinlikle devam etmezdim ,ben okadar arastirmisim baslamisim ,madem istifa edecek niye basliyo tedaviye ,bide rapor cikartmistim butun ilaclarida almistim mecbur devam etttim selen hanima ,belki doktorum degismeseydi olacakti diye de uzulmustumİstanbuldayım canım bu seferki tedavime çok büyük bir ihtimalle Mustafa Bahçeci ile başlayacağım. Bir de Aret Kamarı çok beğendim. Ben Selen hanımdan hiç memnun kalmadım. Üzerine basa basa söylüyorum. Ama tercih meselesi. Benimle hiç ilgilenmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?