Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

kızlar günaydın bişiy sorucam, il dışından tedaviye gidip gelicem, memurum bulunduğum kadroda tekim, kontroller için izin almam sıkıntılı olucak. aranızda kontrole geldiği günler için selen hanımdan rapor alan varmı acaba?

Selen hanım tamamen kişiye özel tedavi yapıyor bundan emin ol gönlünü rahat tut bol bol dua et inşallah güzel haberlerini alacağız bir de gebelik aşısını konuş. Uygun görürse mutlaka yaptır ben aralık ayında transferden 3 gün önce selen hanıma yaptırdım bebeğin tutunma oranını arttırıyor

bugün kontrolüm vardı ama hiç aklıma gelmedi ki heyecandan :KK76: gonal fyi 150ye indirdi menapur ve org diye iki iğne daha yazdı. perşembe yine çağırdı:KK51:

kızlar günaydın bişiy sorucam, il dışından tedaviye gidip gelicem, memurum bulunduğum kadroda tekim, kontroller için izin almam sıkıntılı olucak. aranızda kontrole geldiği günler için selen hanımdan rapor alan varmı acaba?
merkezi arayıp sor istersen canım bende memurum ama sormadım öğlen geldim işe:KK51:

peki kontrol günlerinde nasıl yapıyosun, işyerinden saatlik izin alarak mı gelip gidiosun.
yok canım oda arkadaşlarıma söyledim geçen haftadan haberleri vardı.zaten merkez evime 2 saat uzaklıkta:KK51: merkezden işyerim de 1 saat uzaklıkta.bugün işyerime öğlen geldim mesela çünkü çok kalabalıktı merkez :KK43: bundan sonra böyle olursa ben de rapor alacağım:KK56:

selen hanım ok derse her kontrolüm için rapor almayı planlıyorum.il dışından gelicem için zaten cok fazla seçeneğim de yok.

Mrb arkadaşlar çarşamba günü transfer günüm bol bol dua istiyorum sizden birde bişe sorcam normalde yumurtalar toplandiktan 1 hafta snra adet olursun dediler ama yine tam gününde oldum hiç aklıma gelmedi selen hanima sormak bu normalmi

Mrb arkadaşlar çarşamba günü transfer günüm bol bol dua istiyorum sizden birde bişe sorcam normalde yumurtalar toplandiktan 1 hafta snra adet olursun dediler ama yine tam gününde oldum hiç aklıma gelmedi selen hanima sormak bu normalmi
Normal canım. Sıkıntı yapma. Güzel haberlerini alırız inşallah

gece yazamadm canm tesekkur ederm cok gzel gecti toplama islemim gzel haberler alirz insallah. bu arada adet olup gel dedi neden adet olmami istediler ki adetime daha 16 gun var ve 1 hafta icinde olursun dediler ayda 2 kez adet olmuş olcam yani yumurta toplama sonrasi erken adet olan varmi
Opunun olduğu ay transfer yapmayıp embriyolarını dondurur diğer adetinin 2. günü ile tedaviye devam edilir. (adetindne sonra iğne değil de estroferm folibol ve vitamine devam ettirir muhtemelen) Bana da öyle yaptılar rahmi bir ay dinlendiriyor dr. Çünkü diğer ay hormonlar daha normal oluyor

kızlar bu hafta ilk kontrolüme gidicem,ilaçlarımı aldım ama ezzacıya nerede saklamam gerektiğini sormayı unuttum. ilaçları buzdolabının kapağında mı yoksa oda da mı sakladınız.

kızlar bu hafta ilk kontrolüme gidicem,ilaçlarımı aldım ama ezzacıya nerede saklamam gerektiğini sormayı unuttum. ilaçları buzdolabının kapağında mı yoksa oda da mı sakladınız.
canım ben buzdolabının kapağında saklıyorum.ama 25 derecenin altında bir sıcaklıksa odanda saklayabilirsin.ben risk almak istemedim işyerimdeki buzdolabında duruyorlar.

merhaba arkadaşlar bu baskılayıcı iğneyle yumurta geliştirici iğneleri aynı anda yapmak mantıksız geliyor bana.mantığını bilen biri lütfen açıklasın:KK48: bu iğneler psikolojimi bozdu iyice azer bülbül gibi titriyorum yapmadan önce:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
siz nasıl yapmıştınız aynı anda 3 iğneyi göbeğim acıyo artık yerim kalmadı:cry:

merhaba arkadaşlar bu baskılayıcı iğneyle yumurta geliştirici iğneleri aynı anda yapmak mantıksız geliyor bana.mantığını bilen biri lütfen açıklasın:KK48: bu iğneler psikolojimi bozdu iyice azer bülbül gibi titriyorum yapmadan önce:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
siz nasıl yapmıştınız aynı anda 3 iğneyi göbeğim acıyo artık yerim kalmadı:cry:
Allah kolaylık versin canım sabret inşallah şifa olacak o iğneler. Ben de de üçer üçer yapıldı göbekten yalnız ben kendime vuramıyordum işte eşim hafta sonu da evde eşim vuruyordu. Progestan kullanırken mecbur hastaneye gidiyordum tabi.

Bu arada progestan ve kan sulandırıcı iğneyi iki buçuk nerdeyse üç aylık olana kadar kullandırdı doktorum

Allah kolaylık versin canım sabret inşallah şifa olacak o iğneler. Ben de de üçer üçer yapıldı göbekten yalnız ben kendime vuramıyordum işte eşim hafta sonu da evde eşim vuruyordu. Progestan kullanırken mecbur hastaneye gidiyordum tabi.

Bu arada progestan ve kan sulandırıcı iğneyi iki buçuk nerdeyse üç aylık olana kadar kullandırdı doktorum

amin canım benim sen baya vuruldun biliyorum hayırlısıyla bitse başka iğne vurulmak istemiyorum:KK51: vurulduktan sonra baygınlık geliyor birde gözüm kararıyor:KK51: Allahım hayırlısını nasip etsin:KK36:

amin canım benim sen baya vuruldun biliyorum hayırlısıyla bitse başka iğne vurulmak istemiyorum:KK51: vurulduktan sonra baygınlık geliyor birde gözüm kararıyor:KK51: Allahım hayırlısını nasip etsin:KK36:
Amin canım Allah kolaylaştırsın inşallah ne kadar daha kullanacaksın

Amin canım Allah kolaylaştırsın inşallah ne kadar daha kullanacaksın
amin sağol kuzum:KK36: bilmiyorum ki selen hn. perşembe tekrar çağırdı yani 9. günüm oluyo herkesin 12 gün mü sürüyor acaba diğer forumda okudum da cem beyin bir hastası 10 gün sürmüş iğneleri galiba:rolleyes:
birde afedersin ilişki isteği çok oluyo iki gündür hormonlardan mı neden anlayamadım:KK22:
cinsel ilişki yasak diyor ilaç listesinde ama prezarvatifle de yasak olur mu acaba kendimi tanıyamaz oldum:KK48:

Back
X