Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

evet cnm çok şükür evde bayram havası var ben tam 3 yıldız bu haberi bekledim gece gündüz hiç umutsuzluğa kapılmayın bana olmaz demişlerdi ama ben pes etmedim
darısi benim ve tum isteynlerin basina. dua et olurmu. selen hanimin mi hastasiydn ne zaman gdiceksn kontrole

Benim transfer gününü saymazsak daha 4.günüm hcg daha salgınlanmamıştır bile belki ama sabırsız biriyim pazartesiden önce test yaparım ama:eek:

Kızlar 20 yumurtmın 8i olgunmus ama 7si döllenmiş.sizce iyi mi çok telaşlıyim.anesteziyi fazla yemekten yumurta kalitesi etkilenmiş olabilir mi diye düşünüyorum şimdi de cuma 3. Günleri tekrar arayip bilgilendiricekmis embriyolog duâ edin banada

kızlar gnydın, çalışan anne adayları için soruyorum. transferden sonra işyerinden ne kadar izin almayı düşünüyorsunuz.ne kadr dinlenmeyi planlıyorsunuz. ben bu konuda tereddüte düştüm de.

kızlar kolay gelsin bende selen hanıma gıtmek ıstıyorum ama sgk gecerlımı raporumu zeynep kamılde cıkarttım orda gecerlımı nasıl memnunmusunuz bıraz bılgı verırsenız cok sevınırım son hakkım orda degerlendırmek ıstıyorum

kızlar kolay gelsin bende selen hanıma gıtmek ıstıyorum ama sgk gecerlımı raporumu zeynep kamılde cıkarttım orda gecerlımı nasıl memnunmusunuz bıraz bılgı verırsenız cok sevınırım son hakkım orda degerlendırmek ıstıyorum
cnm ben selen hanımın hastasıyım.ona güveniyorum.durum neyse onu söylüyor.gereksiz umut vermiyor.ben memnunum klnikten.inşallah senin içinde hayırlı olur. evet rapor geçerli.bende raporlu hastayım cunku.

cnm ben selen hanımın hastasıyım.ona güveniyorum.durum neyse onu söylüyor.gereksiz umut vermiyor.ben memnunum klnikten.inşallah senin içinde hayırlı olur. evet rapor geçerli.bende raporlu hastayım cunku.
nekadar mal oldu sıze hersey dahıl

Canım raporunu elinde tutma biran önce randevu al git selen hanima ben sayısız doktora gittim ama selen hanimda kaldım ve ilk denememde hamile kaldım cnm raporlu toplam 3080 ama git gel vs sana ilaçlar falan 4 bin yada 5 bine patlar

kızlar gebelik aşısı yaptırmayı düşünüyormusunuz.selen hanıma sordum.yapabiliriz ama mucizevi bişey beklememek gerekli dedi.bilemedim bende düşünüyorum bakalım.

Günaydın arkadaşlar bir şey sormak istiyorum tüp bebek tedavisinde yumurta toplanmadan 4 gün önce kanda progesteron 1.5 çıkması gerekirken 1.6 çıktı ostrojen normal denildi transfer diğer adet dönemine ertelendi denildi.fakat yumurta toplandığı gün bir hemşire adetin 3. Günü randevu al gel muayeneye ilaç alacaksın dedi benim de kafam karıştı açıkçası.benim transferim ertelendi ama dedim olsun sen gel yine dedi.sizin de böyle bir şey geldi mi başınıza.netten araştırdım progesteron yüksek olunca embriyo tutunmuyormus rahime

Günaydın arkadaşlar bir şey sormak istiyorum tüp bebek tedavisinde yumurta toplanmadan 4 gün önce kanda progesteron 1.5 çıkması gerekirken 1.6 çıktı ostrojen normal denildi transfer diğer adet dönemine ertelendi denildi.fakat yumurta toplandığı gün bir hemşire adetin 3. Günü randevu al gel muayeneye ilaç alacaksın dedi benim de kafam karıştı açıkçası.benim transferim ertelendi ama dedim olsun sen gel yine dedi.sizin de böyle bir şey geldi mi başınıza.netten araştırdım progesteron yüksek olunca embriyo tutunmuyormus rahime

Diğer adet dönemi derken o anda taze transfer yapmamaktan bahsetmiş olabilirlermi?

Back
X