- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- 133
- Konu Sahibi umutlugirl
- #1.501
Evet Can'ım Selen hanımla görüştüm.gerekli araştırmaları yapmamız gerekiyor artık dedi genetik vs.Dr ile görüştün mü peki ne dedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Can'ım Selen hanımla görüştüm.gerekli araştırmaları yapmamız gerekiyor artık dedi genetik vs.Dr ile görüştün mü peki ne dedi![]()
İnşallah Can'ım hayırlısı olsun ne yapalımAllah hayırlısını versin canım çok üzüldüm. inşallah en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız![]()
Benim annem kokulu taş yapıyor diye ben anneme doktorun isminin yazılı olduğu bir şey yaptırdımkızlar bir de size danışayım hergün iğnemi vuran hemşireye ve selen hanıma hediye almak istiyorum bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?hemşire hanım normalde hemşirelik yapmıyor yani ben rica ettiğim için yapıyor bunu işyerinde.ne alabilirim bir fikir verin canlar![]()
Evet Can'ım Selen hanımla görüştüm.gerekli araştırmaları yapmamız gerekiyor artık dedi genetik vs.
Selen hanım aynı vitamini doğuma kadar kullanacaksın demişti.merhaba kızlar benim tedavinin başında başladığım previtpositive vitaminim yeni bitti.hamile arkadaşlar şu an ne kullanıyorsunuz acaba?kusmalar başladı bir haftadır fenayım![]()
hmmm anladım canım.Selen hanım aynı vitamini doğuma kadar kullanacaksın demişti.
Benim mide bulantım 17 haftada geçti yerini çok fena mide yanmasına bıraktı. Ama dün akşam serviste midem öyle bir bulandı ki poşette yoktu. Hemen çantamın içini boşalttım ve malesef içine![]()
Allah kolaylaştırsın canım. Geçecek bugünlerde nasılsa. Sonu güzel inşallahhmmm anladım canım.
bulantı çok kötü.Allah yardımcımız olsun.yanımızda poşet taşımak mantıklı bende işyerinde kusup duruyorum herkes acıyor halime![]()
Aleykum selam canım ben selen hanımın hastasıydım. Cem beyi bilemiyorum ama selen hanımı gönülden tavsiye ederim.Selam arkadaslar,
Bende umut tup bebek merkezinde tedaviye baslamak istiyorum. Selen hn mi dr cem bey mi karar veremedim. Sizler kimi tavsiye edersiniz. Yardimci olur musunuz