Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Merhaba kizlar ben 1 temmuzda dondurdum 1400 tl idi. Transfer yapildigi gun yani. Bende haberler iyi kan tahlili yaptirdim 10.gun 850 12.gun 2200 lerde cikti:KK45::KK45: bakalim hayirlisiyla insallah keseleri ve kalp atislarini da duyariz:halay: bildigin yeme icme yatma modundayim:kk77::bicak:

Merhaba kizlar ben 1 temmuzda dondurdum 1400 tl idi. Transfer yapildigi gun yani. Bende haberler iyi kan tahlili yaptirdim 10.gun 850 12.gun 2200 lerde cikti:KK45::KK45: bakalim hayirlisiyla insallah keseleri ve kalp atislarini da duyariz:halay: bildigin yeme icme yatma modundayim:kk77::bicak:
Adına çok sevindim tatlımm. Ben de yarın yaptıracağım olumluysa yazarım olumsuzsa uğrayamam zaten muhtemelen buralara.
Ben de aksine düğün var kuzenimin misafirler dolu kız tarafı İstanbul'da iş güç gez toz Bayram'da falan derken sadece transfer günü yattım desem.

Ozaman 1400dür hala.fazla olmamış çünkü sana
O başka bişeydir muhtemelen.çok güzel bi haber.darısı başımıza inş cnm.sağlıkla kucağına al bebişleri ikizmi aceba :) çift embriyomuydu

Bugün selen hanımla ilk görüşmemizi yaptık..4 tane vitamin ilacı verdi...ağustos başında da tüp bebeğe başlayacağız nasipse..

Baya az kalmış Can'ım sağlıkla doğar inşallah bebişin.desteğini çok gördük doğumun kolay olur inşallah dualarımdasın.sende bize dua et inşallah.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Her gün dua ediyorum inan. Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin.okadar çok uğraştım ki Rabbim düşnanıma vermesin bu sıkıntıyı

Allahımmmmmm yerim ben onları ikizler geliyor :)

hayırlı olsun canım çok sevindim ikizler geliyor inşallah:KK46::KK46:

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Allah kimseye aratmasin. Hep guzel haberler alalim insallah birbirimizden

Adına çok sevindim tatlımm. Ben de yarın yaptıracağım olumluysa yazarım olumsuzsa uğrayamam zaten muhtemelen buralara.
Ben de aksine düğün var kuzenimin misafirler dolu kız tarafı İstanbul'da iş güç gez toz Bayram'da falan derken sadece transfer günü yattım desem.
Hayirlisiyla haberlerini alalim cnm insallah. Ben de yatamadim ya yatmak istemedim bi degisik oldum. Bi enerji geldi bana :-) :KK69::hamarat: 4. gun kalktik adalara gittik arkadaslarla sonra kalktik İstanbul'dan Bursa'ya geldik ailemin yanina. degerler iyi gorunuyor . İki embriyo transfer edilmisti. Senden hayir haber bekliyoruz. Rabbim en iyisini kararlamistir adimiza.

Merhaba
İnşallah olumlu sonuç alırsınız.
Bende umut tüp bebek merkezinde başlıyorum ilk görüşme 16 Temmuzda inşallah. İlk muayene ücretli mi acaba?
Hayır ilk görüşme için ücret ödemedik..belli bir süreye kadar muayene ücreti alınmayacağından bahsedildi..selen hanım muayene de etti..yumurtalık rezervimi kontrol etti..hiç bir ücret vermedik..

Hayirlisiyla haberlerini alalim cnm insallah. Ben de yatamadim ya yatmak istemedim bi degisik oldum. Bi enerji geldi bana :-) :KK69::hamarat: 4. gun kalktik adalara gittik arkadaslarla sonra kalktik İstanbul'dan Bursa'ya geldik ailemin yanina. degerler iyi gorunuyor . İki embriyo transfer edilmisti. Senden hayir haber bekliyoruz. Rabbim en iyisini kararlamistir adimiza.
Canım 2 gün arayla yaptırdım test ben de. İlk testte 184 2.sinde de 356 çıktı. Selen hanım 10 güne kadar ultrasonda görülür dedi. :KK54: Tatilde olacağız artık inşallah keseyi görürüz ve kalp atışlarını duyarız. Sen de çifter duyarsın:KK73:
Buralarda boş kese vs okudum korkuyorum maalesef.

Back
X