Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Selen hanim hastasiyim. Pkoluyum 2 agustos transferim oldu. Ya bende hic belirti falan yok. Lutfen bilgiletinizi paylasirmisiniz kafayi yicem:KK61::KK61::KK61:

Korkma benimde belirtm yoktu ama 11 gun 591 degerle pozif :))
Ayyyy cok sag olun ya yalnizliktan kafayi yicem :( d7n gece belim agryordu gece boyunca ve bu aksam y8ne bel agrisi ve hafuften karin agrisi oldu b7 aksam... adet ilucam diye moral8m sifit cok kotuyum :KK61::KK61: lutfen tum yasadiklar8nizi belirti hic mi olmadi paylasir misiniz???

Ayyyy cok sag olun ya yalnizliktan kafayi yicem :KK43: d7n gece belim agryordu gece boyunca ve bu aksam y8ne bel agrisi ve hafuften karin agrisi oldu b7 aksam... adet ilucam diye moral8m sifit cok kotuyum :KK61::KK61: lutfen tum yasadiklar8nizi belirti hic mi olmadi paylasir misiniz???
Yok canm belirtm olmadi ama benmde sabah uyanrkn belim agriyor gibiydi fakat ben bebek duser mi diye hep duz yatmaya calstm ki sacmalik ama elimde ayagimda uyusma oluyrdu fakat kesinlkle kask agrisi mide bulntisi olmadi bi arada sadece bir kere aksam sanki karnimda igne batti ckti gibi oldu iki gun kadardi sonrasida kahverengi leke geldi eyvah dedm dustu ama degl yerlesme lekeso ve ben 8. Gun idrr yaptm col silik ckti 9 gun kan degerm 242 11 gun kan degerim 591 cok sukur

Ayyyy cok sag olun ya yalnizliktan kafayi yicem :KK43: d7n gece belim agryordu gece boyunca ve bu aksam y8ne bel agrisi ve hafuften karin agrisi oldu b7 aksam... adet ilucam diye moral8m sifit cok kotuyum :KK61::KK61: lutfen tum yasadiklar8nizi belirti hic mi olmadi paylasir misiniz???
Oncelkle bol bol dua et hep yatma ama istraht halnde ol anans ye kabiz olma sakn ve 3 lt su ic canm

Yok canm belirtm olmadi ama benmde sabah uyanrkn belim agriyor gibiydi fakat ben bebek duser mi diye hep duz yatmaya calstm ki sacmalik ama elimde ayagimda uyusma oluyrdu fakat kesinlkle kask agrisi mide bulntisi olmadi bi arada sadece bir kere aksam sanki karnimda igne batti ckti gibi oldu iki gun kadardi sonrasida kahverengi leke geldi eyvah dedm dustu ama degl yerlesme lekeso ve ben 8. Gun idrr yaptm col silik ckti 9 gun kan degerm 242 11 gun kan degerim 591 cok sukur
Transfer gununu de sayarsak bugun 8.gun oluyor. Ben test yapmaya cesaret edemiyorum , ayin 14u test gunum.tabi o zamana kadar adet olmazsam:KK43:
Benim sorunum pko.senin sorun neydi ve kac yil olmdi? Bu arada senn degerin yuksek cikmis ikiz mi ins :)
Ben kabiz oldum cok kotu oldum o yuzden selen hanimin yazdigi surubu iciyorum.

Transfer gununu de sayarsak bugun 8.gun oluyor. Ben test yapmaya cesaret edemiyorum , ayin 14u test gunum.tabi o zamana kadar adet olmazsam:KK43:
Benim sorunum pko.senin sorun neydi ve kac yil olmdi? Bu arada senn degerin yuksek cikmis ikiz mi ins :)
Canm esim azosperm .. bir yillk evliyiz .. aklmzda hic cocuk yoktu ama esime azosperm dedklernde pank yaptk basladk hemen tabi ama esimn uroloji dr baskaydi sperm cok az geliyr diye kanal accz dedi ama amelyttan sonrasi daha kotu oldu sonra azosperm dedi dru .. bende tup bbk icn arastrdm bahceci umutta basladk hemn .. cok sukur pozitf sonuc ama tansel hoca yani bahcecideki uroloji dr milyn var nasl azosprm dedi bebek ins 3 aylk olsn sonra esim icin ayrica tansel hocaya goruncez

Ins ikizdr ama tek embriyo koyuldu .. kabiz olma .. o surupda ishal yapiyor oda iyi degl .. cok su ic kayisi ye incr ye zeytinyagi ic

Ins ikizdr ama tek embriyo koyuldu .. kabiz olma .. o surupda ishal yapiyor oda iyi degl .. cok su ic kayisi ye incr ye zeytinyagi ic
Tek embryoyla ikiz olan cok okudum burda. Degerleri sennkyle ayniymis ondan ikiz dedim:) ins ikizdir sennki de:)
Allahim kucagina da almayi nasip etsn insss. ya ben bugun 8. Gun oluyor transfer gununu de sayarsak. Ya ben meraktan catlayacagim... diyelim ki tutmazsa adetim ne zaman gelir acaba... ilac kullandigim halde adet olunur mu yani. Ay kafamda deli deli sorular :( bu arada selen hanimdan cift transfer istemistim sansimi arttirmal icin ama kabul etmedi.

Tek embryoyla ikiz olan cok okudum burda. Degerleri sennkyle ayniymis ondan ikiz dedim:) ins ikizdir sennki de:)
Allahim kucagina da almayi nasip etsn insss. ya ben bugun 8. Gun oluyor transfer gununu de sayarsak. Ya ben meraktan catlayacagim... diyelim ki tutmazsa adetim ne zaman gelir acaba... ilac kullandigim halde adet olunur mu yani. Ay kafamda deli deli sorular :KK43: bu arada selen hanimdan cift transfer istemistim sansimi arttirmal icin ama kabul etmedi.
Senin kacinci denemn canm ilk denemede tek koyuyorlr .. ayy ins ikizdr canm saglicakla kucagima gelsnler .. bence bugun idrar testi yap ama ckmzsa pank yapma zaten 12. Gun esas sonuc ckyor

Allahim kucagina da almayi nasip etsn insss. ya ben bugun 8. Gun oluyor transfer gununu de sayarsak. Ya ben meraktan catlayacagim... diyelim ki tutmazsa adetim ne zaman gelir acaba... ilac kullandigim halde adet olunur mu yani. Ay kafamda deli deli sorular :KK43: bu arada selen hanimdan cift transfer istemistim sansimi arttirmal icin ama kabul etmedi.
Testi yapnca banada haber ver merk ederm canm

Back
X