Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebekte şansını temmuz ve ağustosda deneyecekler..

kızlar umut tüp merkezinde fiyatlar nasıl raporsuz

paket proğram filan varmış bilginiz var mı siz ne kadara yaptırdınız herşey dahil mi fiyatlara bazı merkezler tahlil ücretlerini ayrıca istiyor bazılarıda fiyata dahil ediyor :uhm:

kızlar umut tüp merkezinde fiyatlar nasıl raporsuz

paket proğram filan varmış bilginiz var mı siz ne kadara yaptırdınız herşey dahil mi fiyatlara bazı merkezler tahlil ücretlerini ayrıca istiyor bazılarıda fiyata dahil ediyor :uhm:
a.s
umut tüp bebek merekzinde 4500TL. paket fiyat
dahil olanlar
mauyene ücreti
tedavi ücreti
tedavide kullanılan ilaçlar
tedavide istenen kan tahlilleri
embriyoların dondurulması
2 yıl saklanması ,
bana bu fiyatlar verildi ama ben ssk olduğum için rapora istinaden tedavi gördüm 804 TL.

a.s
dahil olanlar
mauyene ücreti
tedavi ücreti
2 yıl saklanması ,
bana bu fiyatlar verildi ama ben ssk olduğum için rapora istinaden tedavi gördüm 804 TL.

canım paket uygun görünüyor tabi ekstradan bişey çıkmazsa :bbo:

keşke raporumda sorun olmasaydı :çok üzgünüm:
ayrıca raporu olanlara 804 lirayı sadece umut tüp bebek merkezi uyguluyor bence ben kendi merkezimede sordum kimsenin haberi yok böyle bişeyden kaydirigubbakcemile

canım peki senin doktorun kimdi :uhm:

canım paket uygun görünüyor tabi ekstradan bişey çıkmazsa :bbo:

keşke raporumda sorun olmasaydı :çok üzgünüm:
ayrıca raporu olanlara 804 lirayı sadece umut tüp bebek merkezi uyguluyor bence ben kendi merkezimede sordum kimsenin haberi yok böyle bişeyden kaydirigubbakcemile

canım peki senin doktorun kimdi :uhm:

HERKESE GÜNAYDINLAR :sm_cool:

EVOEVO YİNE YOKKKKKdelikafadulden

CANIM BİRÇOK HASTANE SSK DIŞINDA ÇOK FAZLA FARK ALIYORLAR YOK BİZ BİLMİYORUZ DİYEDE KIVIRIYORLAR BENİM DOKTORUM ENVER KURT AYRICA UMUT TÜP BEBEK MERKEZİİNDE ALMAN HASTANESİNDEN GELEN DOÇ DR.ULUN ULUĞ'DA HASTA BAKMAYA BAŞLAMIŞ :lepi:

HERKESE GÜNAYDINLAR :sm_cool:

EVOEVO YİNE YOKKKKKdelikafadulden

CANIM BİRÇOK HASTANE SSK DIŞINDA ÇOK FAZLA FARK ALIYORLAR YOK BİZ BİLMİYORUZ DİYEDE KIVIRIYORLAR BENİM DOKTORUM ENVER KURT AYRICA UMUT TÜP BEBEK MERKEZİİNDE ALMAN HASTANESİNDEN GELEN DOÇ DR.ULUN ULUĞ'DA HASTA BAKMAYA BAŞLAMIŞ :lepi:

kaydirigubbakcemile5 şimdilik memorialdan vazgeçtim gibi maddi durumum henüz oraya gitmeye müsait değil :a015: ama umutu değerlendirebilirim CADIARZU peki orası mustafa bahçecinin mi kusura bakma çok soru soruyorum bu 2.denemem olacak hata yapmak istemiyorum bide kalkıp taa urfadan gelicem herşeyi öğreneyim ona göre hazır geleyim diyorum a.s

umut tüp bebek merkezide mustafa bahçeci tarafından kurulmuş ve alman hastanesinin bi kuruluşu diyebilirim ben alman hastanesinde tedaviye başlıcam doktorum takiplerin alman hastanesinde işlemin umutta olacağını söyledi burda çalışmış tecrübe sahibi doktorların umut tüp bebeğe gittiğini söylemişti
bu paket programdan haberim yoktu
nihancım 840 lira ropor ibraz ettiğinde hastaneye ödediğin ilaç hariç fiyatmı ve bu paraya herşey dahilmi sonradan süprizler çıkmasın eğer öyleyse fazladan para harcamanın bi anlamı yok sonuçta umutta güvenilir bi merkez doktoruma gittiğimde soruyum bakalım

umut tüp bebek merkezide mustafa bahçeci tarafından kurulmuş ve alman hastanesinin bi kuruluşu diyebilirim ben alman hastanesinde tedaviye başlıcam doktorum takiplerin alman hastanesinde işlemin umutta olacağını söyledi burda çalışmış tecrübe sahibi doktorların umut tüp bebeğe gittiğini söylemişti
bu paket programdan haberim yoktu
nihancım 840 lira ropor ibraz ettiğinde hastaneye ödediğin ilaç hariç fiyatmı ve bu paraya herşey dahilmi sonradan süprizler çıkmasın eğer öyleyse fazladan para harcamanın bi anlamı yok sonuçta umutta güvenilir bi merkez doktoruma gittiğimde soruyum bakalım

içinden nasıl geliyorsa o şekilde secim yap

a.s
dahil olanlar
mauyene ücreti
tedavi ücreti
2 yıl saklanması ,

Arkadaşlar bende ikinci denememi yapıcam Allah kısmet ederse. İlaçlar da içinde 4500öyle mi? Birde başarı oranı nasıl?

bahceci grubuna bağlı olan bir hastane o yüzden başarı oranları iyidir.örnek ben hamileyim:CüvCüv: ben merkezden çok memnun kaldım ....................herkese tavsiye ederim:lepi:

Arkadaşlar bende ikinci denememi yapıcam Allah kısmet ederse. İlaçlar da içinde 4500öyle mi? Birde başarı oranı nasıl?

Kızlar bilginiz olsun Umut Tüp Bebek ÇİDER (ÇOCUK İSTİYORUM DERNEĞİ) üyesi. Buraya derneğe üye olup 150 tl üye parası öderseniz umutta fiyatlar daha çok düşüyor. Ben çidere üye olarak 3,950 ye yaptırdım.Ben tedavi olurken Umut tüp bebek bi seminer veriyordu seminere katılanlara 3,500 a yapıyorlardı. Sitesine girip gelişmeleri takip edin bazen böyle fırsatlar çıkıveriyor

Kızlar bilginiz olsun Umut Tüp Bebek ÇİDER (ÇOCUK İSTİYORUM DERNEĞİ) üyesi. Buraya derneğe üye olup 150 tl üye parası öderseniz umutta fiyatlar daha çok düşüyor. Ben çidere üye olarak 3,950 ye yaptırdım.Ben tedavi olurken Umut tüp bebek bi seminer veriyordu seminere katılanlara 3,500 a yapıyorlardı. Sitesine girip gelişmeleri takip edin bazen böyle fırsatlar çıkıveriyor

Teşekkür ederim paylaştığın için. Bu çidere üyelik 150 i bir kere veriyoruz öyle mi?

günaydın hepinize ulun beyin alman hastanesinde geldiğini kendisinin doçent olduğunu ve iyi bir doktor olduğunu duydum

arkadaşlar uzun protokolle19 ekimde başlıyoruz tedaviye doktorum ulun bey ilk muayenemi oldum inş. tedaviden hayırlısıyla yüz güldürücü bi sonuç alırız bu 2. denemem onun için çok tedirginim inş. yine bi yıkım yaşamam bana dua edin özellikle hamilele arkadaşlar sizin dualarınız daha makbüldür.

arkadaşlar uzun protokolle19 ekimde başlıyoruz tedaviye doktorum ulun bey ilk muayenemi oldum inş. tedaviden hayırlısıyla yüz güldürücü bi sonuç alırız bu 2. denemem onun için çok tedirginim inş. yine bi yıkım yaşamam bana dua edin özellikle hamilele arkadaşlar sizin dualarınız daha makbüldür.

ben inanıyorum ki herşey çok güzel olacak sende hamiş olarak aramıza katılacaksın:CüvCüv:

inş. canım inan içimde tarifsiz duygular var umut ve endişe bi arada düşünmemeye çalışıyorum hamileyim diye haykıracağım o gün gelecek inş.

Back
X