bende her gün düzenli kontrol ediyorum ilgilendiğim konuları ben hep burdayııımmm istediğin zaman yaz ikimiz götürürüz bu konuyu katılmak isteyende katılır nihan1979
sen nezaman başlayacaksın tedavine , hangi aşamadasın ,nerede başlayacaksın aklında bi merkez varmı
verdam sen nerde başlayacaksın?nihancım inş gönlüne göre olur ben bu aralar adet bekliyorum tekrar hsg çektireceğim ramazandan sonrada başlayacağım nasipse belki bu arada oluverir geçen ay olmuş ve benim haberim yoktu düşük olmuş düşüğü bile hissetmedim eşimde arginmax ve l carnitine kullanıyo bakalım belkide kendiliğinden olur.
günaydin kizlar
nihan ne zaman basliyacaksin ?
Doktorun emre bey mi.
Hayirlisi olsun insallah iyi geçer.
Yanilmiyorsam esin azosperm ve mikro tese mi yapilacak ?[/QUOT
EVET
arkadaslar bende umut tup bebek merkezınde yaptırdım enver bey cok ıyı bır doktor ısının uzmanı hemde cok cana yakın guler yuzlu su anda 6 haftalık hamıleyım umut tup bebekten cok memnunum hemsırelerıde ıyı yasemın hanım koordınator cok ıyı bır ınsan yardımcı oluyo kafanızda soru ısaretlerını kaldırmanız ıcın konusmanızı onerırım rabbım butun ısteyenlere tez zamanda nasıp etsın hamıle olanlarada banada hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?