Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

Bildiğim kadarıyla bahceci kliniğinin hastaları umut tüp bebek merkezine yumurta toplama ve transferlerini yaptırıyor zaten ekip aynımış kontrollere gittiğimde bazen mustafa bahceciyide orda görüyorumhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kolay gelsinn fatmanurcum işin pek kolayyy:)))))
hep birliktemisiniz yoksa hamilelikten dolayımı sizde???benimde kayınvalidem bendeydi 2 aydırr transferden berii ama şimdi gittii bende annemdeyim:)))

Hilal sen umutta olmustun degil mi ? Bende bahceci de tedavi oldum ama islemler umutta yapildi . suleyman tosun transferi yapti taniyormusun kendisini? nasildir? Toplamayida Esra hanim yapti
Ben Umuttan cok memnun kaldim hersey herkes cok iyiydi. 2. yi Umutta dusunuyorum.

canım ben sana özeldende mesaj atmıştım....kesinlikle çok memnun kaldım umutdan tavsiye ederim..bahçeciye o kladar para vermektense umutda yaptır zaten umutun dr.ları yapmış operasyonlarını...benim dr.um ulun uluğdu süleyman dr.u pek bilmiyorum sadece bir kaç kez gördüm ama güler yüzlü bir dr...hakkında hayırlısı olsun

Tedavin hayırlı olsun gerci hillale sormuşsun ama dayanamayacağım bende cevap vereceğim umut tek kelime:lepi::lepi::lepi::lepi:

kolay gelsinn fatmanurcum işin pek kolayyy:)))))
hep birliktemisiniz yoksa hamilelikten dolayımı sizde???benimde kayınvalidem bendeydi 2 aydırr transferden berii ama şimdi gittii bende annemdeyim:)))

:1no2:aynı evde değiliz ama sanki aynı evde yaşıyoruz gibi öldürecek kafamçokkarıştıbeni ah ah erken doğuma sebep olacak bende başka şehremi taşınsam acaba?:uhm:

fatmanur canım aman kenndini sıkıntıya çok fazla sokma herşey bebeklerimiz için erken doğum felan olmasın güzel güzel gelişsinn bebişleirmiz ve tam zamanında gelsinler hayatımızaa....
ama başka şehre taşınmak gerçekten iyi bir fikirr:)))))))))))

ay nebileyim öldürecek beni eşim diyor ki yaşlı adın boş ver diyor ona bakarsan bende yaşlandım offff offffffff

ay nebileyim öldürecek beni eşim diyor ki yaşlı adın boş ver diyor ona bakarsan bende yaşlandım offff offffffff

ne yaşlanması olurmu yaaa sen daha anne olucaksın ve evladının biricik annesi...
eee nede olsa annesi doğal olarak yaşlandı diyecek başka ne diyecek:))))sabret yinede bu kadar herşeye göğüs geldik biraz daha sabret bebeğin için...onu üzme biricik annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…