Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

hilal ne yapıyorsun buralara gebe kaldıktan sonra az uğrar oldun

fatmanur bir kaç gündür girdiğim yoktu görümcem bendeydi internete pek giremedim....siteye girdiğimde mutlaka burayada girmeye çalışıyorum..benimde midem artık çok fazla bulanmaya başladı..bide karnım çok acıkınca mahvoluyorum..yatmadan kendime gelemiyorum...yemekde yemek istemiyorum canım bişey istemiyorr..zaten evdende pek çıktığım yok...yarın ulun beye gidiyorum kalp atışları içinn inşş bebeğimin kalp atışlarını duyarım...sen nasılsın neler yapıyorsun???

ne yapayım canım benim midemde çok fena bende bütün gün evdeyim kaynanacığımla sempatiksalakcinni günleri gecirmeye çalışıyorum akşamlarıda kocamın başının etini yiyorum

bebeğimin kalp atışını duydum bende şükürler olsun..

Arkadaşım senin adına çok sevindi.Allah souna kadar senin ve bebeğinin yanında olsun.bende bugün başladım.Süleyman beyle o harika biri beni çok rahatlattı.300 puregonla 4 gün sonra beni görücek.Çok heyecanlı ve mutluyum.Benim için dua et.Allah gebelerin dualarını kabul eder.

merhaba ben de bugün başladım süleyman beyle.. bana da 300 puregon verdi salı günü tekrar gel dedi... standart tedavi protokolleri bu galiba... bir de benim yaşım 28, ama pgt ile yapılacağı için senden çok yumurta toplamamız lazım, dozu yüksek tutacağız demişti... ama görünen o ki herşey standart... bir de ben ummuştum ki uzun protokol olur, protokol de çok yumurta elde etmek için kısa oldu.. bu benim ilk tedavim oluyor, kafamda bir sürü soru işareti oldu bugün ama orda doktora sormayı unuttum...
ya peki size bir şey söylediler mi. bana bu ilacın yan etkilerini de tam olarak anlatmadılar... ilacın prospektüsü falan da olmadığından elimde beklenmeyen etkisi nedir yan etkileri nedir bilmiyorum
offf ne biliyim doktora güveniyorum ama kafama takılan şeyler var işte:uhm:

canım benim dr ulun bey ama süleyman beyede denk geldim bence kafanda soru işareti olmasın bu kip gerçkten süper oya ile aynı dozda başlamış olabilirsin ama tedavinizin tamamı aynı olacak diye birşey yok benimle aynı dönemde takip olan arkadaşlarım daha doğrusu orda tanıştıklarım hep farklı dozda ilaç kullanmışlardı herkesin tanıı aynı değil puregon bana herhangi bir yan etki yapmadıı

kızlarr tedavileriniz hayırlı olsun....bende bir belirti felan olmadı...bende polikistikover var 225 tozla başlamıştımm....hadii sizde yumoşlarınızıı güzel güzel büyütün....hayırlı,güzel,pozitif sonuçlar diliyorum sizee..

bencede kafana takma orası geçekten güvenilir bir yer

Arkadaşlar ben tüp bebek merkezlerini arştırıyorum da . transfer bahçeci kliniğinde yapılıyor dediler. Doğru mu? Böyle bi durum olduğunda aradaki mesafe uzak mı? ıstanbulda hiçbi yer bilmiyoruz da.

Hepinizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun inş.

shr canım umut tüp bebekde tedavi olanların ransferleride umutda oluyor..fakat bahçeci kliniğine gidenlerin transferleri ve opu işlemleri umut tüp bebek merkezinde olabiliyorr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…