kızlar hepiniz ulun beyinmi hastalarısınız tavsiye ediyormusunuz bende onamı baslasam
hilal ne yapıyorsun buralara gebe kaldıktan sonra az uğrar oldun
fatmanur bir kaç gündür girdiğim yoktu görümcem bendeydi internete pek giremedim....siteye girdiğimde mutlaka burayada girmeye çalışıyorum..benimde midem artık çok fazla bulanmaya başladı..bide karnım çok acıkınca mahvoluyorum..yatmadan kendime gelemiyorum...yemekde yemek istemiyorum canım bişey istemiyorr..zaten evdende pek çıktığım yok...yarın ulun beye gidiyorum kalp atışları içinn inşş bebeğimin kalp atışlarını duyarım...sen nasılsın neler yapıyorsun???
yenibirgünn tebrik ediyorum hayırlı olsun..rabbim hepimizi tamamına erdirsin inşşş...
bebeğimin kalp atışını duydum bende şükürler olsun..
merhaba ben de bugün başladım süleyman beyle.. bana da 300 puregon verdi salı günü tekrar gel dedi... standart tedavi protokolleri bu galiba... bir de benim yaşım 28, ama pgt ile yapılacağı için senden çok yumurta toplamamız lazım, dozu yüksek tutacağız demişti... ama görünen o ki herşey standart... bir de ben ummuştum ki uzun protokol olur, protokol de çok yumurta elde etmek için kısa oldu.. bu benim ilk tedavim oluyor, kafamda bir sürü soru işareti oldu bugün ama orda doktora sormayı unuttum...
ya peki size bir şey söylediler mi. bana bu ilacın yan etkilerini de tam olarak anlatmadılar... ilacın prospektüsü falan da olmadığından elimde beklenmeyen etkisi nedir yan etkileri nedir bilmiyorum
offf ne biliyim doktora güveniyorum ama kafama takılan şeyler var işte:uhm:
merhaba ben de bugün başladım süleyman beyle.. bana da 300 puregon verdi salı günü tekrar gel dedi... standart tedavi protokolleri bu galiba... bir de benim yaşım 28, ama pgt ile yapılacağı için senden çok yumurta toplamamız lazım, dozu yüksek tutacağız demişti... ama görünen o ki herşey standart... bir de ben ummuştum ki uzun protokol olur, protokol de çok yumurta elde etmek için kısa oldu.. bu benim ilk tedavim oluyor, kafamda bir sürü soru işareti oldu bugün ama orda doktora sormayı unuttum...
ya peki size bir şey söylediler mi. bana bu ilacın yan etkilerini de tam olarak anlatmadılar... ilacın prospektüsü falan da olmadığından elimde beklenmeyen etkisi nedir yan etkileri nedir bilmiyorum
offf ne biliyim doktora güveniyorum ama kafama takılan şeyler var işte:uhm:
Teşekkürler hilall85.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?