Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

merhaba arkadaşlar...

yeni tüp bebek yaptıran arkadaşlara sorum olacak...

umutta tüp bebek fiyatları raporlu ne kadar raporsuz ne kadar...

Raporlu 804+500 TL + ilaçlar var tabi.. Raporsuz olunca paket fiyatı varmış 5.000 TL ilaçlar dahil şeklinde.

cevabın için çok sağol....
peki bu + 500 ü ne için alıyorlar...
ben ilk defa duydum....

bu durumda ilaçsız raporlu fiyatı 1.300 tl ye mi geliyor:uhm:

Evet canım 1.300'e geliyor raporlu. 804 SGK'nin belirlediği farkmış zaten, artı olarak aldıkları 500 de sperm mıknatısı mı demişti, öyle bir sabit uygulamaları varmış, o özel olduğu için, o işleme de 500 alıyoruz demişlerdi.

kızlar meraba ben de umutta tup yaptırmaya karar verdım bundan sonra aranızdayım fıyat konusunda kafam pek rahat degıldı ama onuda yukarıda konusan arkadaslardan ogrendım sagolsunlar yanlız bır farkım var oda ben 2. cocuk ıcın ugrasıyorum 9 yasında 1 oglum var 2,5 senedır ıstıyorum ogluma kardes ama olmadı 3 asılama denedım 3 dr degıstırdım olmadı olmadı olmadı..... sımdı umutu buldum hadı bakalım hayırlısı henuz gıdıp gorusmedım sadece tel. gorusme oldu hafta ıcı gıdıcem kısmetse ....Rabbım kımseyı bu yolda bırakmasın herkezın gonlundekı muradını versın amııııııın...

HOŞGELDİN ARAMIZA hihoyyyt

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inşş sonuçlarınızda pozitif olur...
para konusuna gelince 1.310 sadece ilaçlar tuttu raporlu hastane parası zaten sabit 804 lira.sperm ayıklama bizde olmadı dr gerek duymadı ama bizde üstünde durduk hastane almak istedi aslında ama dr gerek duymayınca biz yaptırmadık..bu arada tüp yapmamızın sebebi erkek infertilitesi olduğu halde yapılmadı bize...ilaçlara çok para gidiliyor raporlu olduğu halde arkadaşlar....

fatmanurcum canım sen nasılsın bu aralar pek giremiyorum...bu haftada testleri yaptırmmaya başladık sigorta olduğu için hepsini birden yaptıramadık her güne bir testim var:)))neyse inş bir sorun çıkmazz....

fatmanurcum canım sen nasılsın bu aralar pek giremiyorum...bu haftada testleri yaptırmmaya başladık sigorta olduğu için hepsini birden yaptıramadık her güne bir testim var:)))neyse inş bir sorun çıkmazz....

bende çok fazla giremiyorum canım ben çok iyiyim hatta bu aralar midemin bulantısı azaldı ama kayınvalide derdi bitmedi

bende çok fazla giremiyorum canım ben çok iyiyim hatta bu aralar midemin bulantısı azaldı ama kayınvalide derdi bitmedi

evet hamile kalanlar pek giremiyor nedense..aslında ben giredebilirim fakat canım istenmiyor zaten midem bulanıyor başım dönüyor pc a oturunca ondanda girmiyorum...mide bulantının geçmesine sevindim ama kaynana hakkında bişey diyemiycemm canım...

bende arada bir girebiliyorum bu sabah uyku tutmadı bende gireyim bakayım sayfada neler oluyor diye bu sayfada çok hamile var ama galiba hepsi gebe kaldıktan sonra yoğunlaştılar bende dahilmirmirmirmirmirmirmirmir

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

merhaba hilall nasıl gidiyor gebelik cinsiyeti belli oldumu?

merhaba canım herşey güzel gidiyor daha cinsiyetini öğrenmedik yarın dr.a gidicem acaba öğrenirmiyim daha 11 haftalık sağlıklı sıhhatli gelsinde çokda önemli değil ama insan yinede çok merak ediyor...
sen nasılsın senin nasıl gidiyorr????

senin için içimden kız diye geçti bakalım ne olacak ama ne olursa olsun sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…