Raporlu 804+500 TL + ilaçlar var tabi.. Raporsuz olunca paket fiyatı varmış 5.000 TL ilaçlar dahil şeklinde.
kızlar meraba ben de umutta tup yaptırmaya karar verdım bundan sonra aranızdayım fıyat konusunda kafam pek rahat degıldı ama onuda yukarıda konusan arkadaslardan ogrendım sagolsunlar yanlız bır farkım var oda ben 2. cocuk ıcın ugrasıyorum 9 yasında 1 oglum var 2,5 senedır ıstıyorum ogluma kardes ama olmadı 3 asılama denedım 3 dr degıstırdım olmadı olmadı olmadı..... sımdı umutu buldum hadı bakalım hayırlısı henuz gıdıp gorusmedım sadece tel. gorusme oldu hafta ıcı gıdıcem kısmetse ....Rabbım kımseyı bu yolda bırakmasın herkezın gonlundekı muradını versın amııııııın...
fatmanurcum canım sen nasılsın bu aralar pek giremiyorum...bu haftada testleri yaptırmmaya başladık sigorta olduğu için hepsini birden yaptıramadık her güne bir testim var:)))neyse inş bir sorun çıkmazz....
bende çok fazla giremiyorum canım ben çok iyiyim hatta bu aralar midemin bulantısı azaldı ama kayınvalide derdi bitmedi
evet hamile kalanlar pek giremiyor nedense..aslında ben giredebilirim fakat canım istenmiyor zaten midem bulanıyor başım dönüyor pc a oturunca ondanda girmiyorum...mide bulantının geçmesine sevindim ama kaynana hakkında bişey diyemiycemm canım...
merhaba hilall nasıl gidiyor gebelik cinsiyeti belli oldumu?iyi akşamlarr nasılsınız kızlarrr????
merhaba hilall nasıl gidiyor gebelik cinsiyeti belli oldumu?
merhaba canım herşey güzel gidiyor daha cinsiyetini öğrenmedik yarın dr.a gidicem acaba öğrenirmiyim daha 11 haftalık sağlıklı sıhhatli gelsinde çokda önemli değil ama insan yinede çok merak ediyor...
sen nasılsın senin nasıl gidiyorr????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?