Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

dogangune cim ben pazartesi için randevu aldım ,toplam paket fiyat verdiler.heralde yamamda bi sorun olmaz daha yeniyimde :) 5.000 tl .

canım cok sevindim.bende 11.30 gibi ordaydım.ve yarın reglimin 2.günü yine ordayım.baslıycam kısmetse,sen basladın galiba?su an hangi aşamadasın?

canım benim bugün yumurtalarım toplandı ve beklem sürecine girdik şimdi hastaneden haber bekliyoruz acaba kaçtanesi dölenecek

canım benim bugün yumurtalarım toplandı ve beklem sürecine girdik şimdi hastaneden haber bekliyoruz acaba kaçtanesi dölenecek

hadi hayırlısı canım,inşallah hersey gönlünce olur.kaç tane yumurtan olusmustu?denk gelmek isterdim seninle,bende bugun gittim,yumurta takibine,c.tesi tekrar cagırdı doktorum.şimdilik hersey yolundaymıs.bakalım herseyin hayırlısı...belki citesi yaparlarsa transferini karsılasabilirizde ama okadar kişi geliyoki,tanıyamayız galiba aynı andada orda olsak...gelişmelerini yazarsan sevinirim canım merak ediyorum şimdi seni?

Keşke tanışabilseydik bugün klinikten aradılar önce embriyolog aşina hanımla görüştüm sonra ulun bey ile konuştum 5 tanesinin dölendiğini ve bunları 5'inci güne kadar takip edileceğini söyledi bana mantıklı geldi çünkü en kalieli olanı yerleştirecek bu durumda pazar günü transferim yapılacak :26:galiba eğer herşey yolunda giderse:18:

Güzel haberlerini bekliyoruz

insallah canim
evet canim hic gelmiyorum aslinda kkye gelemiyorum gunlerim felaket yogun, geciyor calistigim icin ,oyle takilmiyorum bi yere
bu yerede oyle yazip ciktim
insallah gelmeye calisirim

canım merhaba kacgündür bu sayfaya bakamamıstım..şimdi okudum.transferin gercekleşmiştir,beklmedemisin yksa yaptınmı testini merak ettim.umarım hersey yolundadıtr.. 2011 de gelir bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…