dogangune cim ben pazartesi için randevu aldım ,toplam paket fiyat verdiler.heralde yamamda bi sorun olmaz daha yeniyimde :) 5.000 tl .
umut tüp bebek merkezinin fiyatları hakkında bilginiz var mı?
merhaba sevtap bende yeniyim buralarda doktorun kim
ulun uluğ benim doktorum.bugun yine ordaydım,muayne oldum.şimdilik bir sorun yok,bakalım reglimin 3 günü tekrar gidicem.bi sorun cıkmazsa baslıycaz inşallah.
Benimde doktorumda ulun bey bende bugün ordaydım saat 10:00 civarında
nasıl gidiyor tedavin canım ?
nasıl gidiyor tedavin canım ?
benimde doktorumda ulun bey bende bugün ordaydım saat 10:00 civarında
canım cok sevindim.bende 11.30 gibi ordaydım.ve yarın reglimin 2.günü yine ordayım.baslıycam kısmetse,sen basladın galiba?su an hangi aşamadasın?
canım benim bugün yumurtalarım toplandı ve beklem sürecine girdik şimdi hastaneden haber bekliyoruz acaba kaçtanesi dölenecek
hadi hayırlısı canım,inşallah hersey gönlünce olur.kaç tane yumurtan olusmustu?denk gelmek isterdim seninle,bende bugun gittim,yumurta takibine,c.tesi tekrar cagırdı doktorum.şimdilik hersey yolundaymıs.bakalım herseyin hayırlısı...belki citesi yaparlarsa transferini karsılasabilirizde ama okadar kişi geliyoki,tanıyamayız galiba aynı andada orda olsak...gelişmelerini yazarsan sevinirim canım merak ediyorum şimdi seni?
Keşke tanışabilseydik bugün klinikten aradılar önce embriyolog aşina hanımla görüştüm sonra ulun bey ile konuştum 5 tanesinin dölendiğini ve bunları 5'inci güne kadar takip edileceğini söyledi bana mantıklı geldi çünkü en kalieli olanı yerleştirecek bu durumda pazar günü transferim yapılacak :26:galiba eğer herşey yolunda giderse:18:
güzel haberlerini bekliyoruz
beklemek nekadar zorrrrrrrr
insallah bir ay sonra bende umuttayim :)
Keşke tanışabilseydik bugün klinikten aradılar önce embriyolog aşina hanımla görüştüm sonra ulun bey ile konuştum 5 tanesinin dölendiğini ve bunları 5'inci güne kadar takip edileceğini söyledi bana mantıklı geldi çünkü en kalieli olanı yerleştirecek bu durumda pazar günü transferim yapılacak :26:galiba eğer herşey yolunda giderse:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?