Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

sağol canım

sağol canm

amin canım sağol sen nasılsın

nolsun heyecanla bekliyorum kafamda bir sürü soru işareti?????????? tedavi nasıl gelişecek....nasıl devam edecek.... yalnız gidicem eşim olmayacak yanımda onun işleri çok yoğun bende 1 ay izin aldım işyerinden .. eşimin abisi var bağcılarda onlarda kalacağım stres olmamaya çalışıyorum ama yine de birsürü acabalar..neyse sakin olmalıyım sakin olayım ki tedavi güzel geçsin demi:):):)

canım inşallah hayırlı sonuç almak nasip olur

evet canım allah yardımcın olsun ne zaman başlıyosun

dr suleyman tosun.cok da memnunum kendısınden yanı sadecee kendısınden dııl aslında ekıp olarak hemsıreler ebrıyolog hepsı acaıp ılgılıler nasıp allaha kalmıss

Benimde doktorum ulun bey ben henüz tedaviye başlayamadım ama her aradığımda benimle okadar çok ilgileniyor ki beni çok mutlu ediyor sanırım kasım ayında tedaviye başlayacağım

Benimde doktorum ulun bey ben henüz tedaviye başlayamadım ama her aradığımda benimle okadar çok ilgileniyor ki beni çok mutlu ediyor sanırım kasım ayında tedaviye başlayacağım

Evet her konuda gerçekten çok ilgili bir doktor tedaviye başladığında bunu daha iyi anlayacaksın

Merhabalar

Dün üye oldum buraya yarın umutta ulun bey ile randevum var umut hakkında çok fazla olumlu şey okudum ayrıca yakın bir arakadaşım orda tedavi gördü ve çok memnun kaldı şuan iki tane dünyalar tatlısı kızları var
endometrosiz tanısı koyuldu ayrıca eşimin sperm morfolojisi ile ilgide problemler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…