merhaba kızlar kaçgündür giremedim malesef dayımı ptesi günü kaybettik bende bu ay başlıyacaktım olmadı kasım 27de başlıyorum bende
sağol canımBelgincim başın sağolsun
sağol canmarkadaşım başın sağolsun
başın sağolsun allah sabır versin. olsun geç olsunda güç olmasın
sağol canım
sağol canm
amin canım sağol sen nasılsın
nolsun heyecanla bekliyorum kafamda bir sürü soru işareti?????????? Tedavi nasıl gelişecek....nasıl devam edecek.... Yalnız gidicem eşim olmayacak yanımda onun işleri çok yoğun bende 1 ay izin aldım işyerinden .. Eşimin abisi var bağcılarda onlarda kalacağım stres olmamaya çalışıyorum ama yine de birsürü acabalar..neyse sakin olmalıyım sakin olayım ki tedavi güzel geçsin demi:):):)
nolsun heyecanla bekliyorum kafamda bir sürü soru işareti?????????? tedavi nasıl gelişecek....nasıl devam edecek.... yalnız gidicem eşim olmayacak yanımda onun işleri çok yoğun bende 1 ay izin aldım işyerinden .. eşimin abisi var bağcılarda onlarda kalacağım stres olmamaya çalışıyorum ama yine de birsürü acabalar..neyse sakin olmalıyım sakin olayım ki tedavi güzel geçsin demi:):):)
evet canım allah yardımcın olsun ne zaman başlıyosun
22 ekim gibi inşallahhihoyyyt
Hadi canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
dr suleyman tosun.cok da memnunum kendısınden yanı sadecee kendısınden dııl aslında ekıp olarak hemsıreler ebrıyolog hepsı acaıp ılgılıler nasıp allaha kalmıss
ben bu ayda başlayamadım kasım ayına kaldım(
Benimde doktorum ulun bey ben henüz tedaviye başlayamadım ama her aradığımda benimle okadar çok ilgileniyor ki beni çok mutlu ediyor sanırım kasım ayında tedaviye başlayacağım
[ı]malesef benim tedavimde bikac ay sonraya kalmak zorunda kaldi[/ı]
malesef benim tedavimde bikac ay sonraya kalmak zorunda kaldi
neden ertelendi canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?