bende almadım randevu gitmeden bir kaç gün önce alacağım . haftaya bende kan tahlillerimi yaptırcam (rubella ... kan grubu.. tam kan sayımı olanlar var ya onları yaptırıcam ) sen onları yaptırdın mı
Melis merhaba ben 15 gün içinde umut annesi olcağım için sana tecrübelerimden yararlanarak bilgi vereyim istedim.merhaba, ben de merkez araştırıyorum.bir kaç sorum olacak. cevaplarsanız sevinirim. adetin 2. veya 3. günü yapılan testi umut tıpta değilde dışarıda istediğiniz yerde mi yaptırıyorsunuz? ilk görüşmeye gittiğinizde neler soruyor ve bir sonraki gelişinizde sizden ve eşinizden neler isteniyor? ilk gittiğinizde muayene yapıyorlar mı? tedaviye başlamak için adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor? ilk muayenede sadece karından ultrasonla mı bakılıyor yoksa jinekolojik muayene mi yapılıyor?iğneler karından mı vuruluyor? iğneleri umutta mı yaptırıyorsunuz yoksa dışarıda yaptırabilir misiniz? bir tüp tedavisi boyunca kaç kere umuta gitmek gerekiyor? kısa protokol dediğiniz normal yumurtlaması olan bayanlarda yine de yumurta arttırıcı tedavi uygulanıyor mu? kısa ve uzun protokol hangi aşamaları içeriyor? şimdilik aklıma gelen sorular bunlar. bilen ve umata giden arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.
canım benim altta da yazıyor şuan 8+2 çok şükür günlerimi sağlıklı geçirmeye çalışıyorumşimdi kaç haftalık hamilesin? birde yumurta toplama işlemi nasıl yapılıyor? merak ediyorum. vajinal yoldan yapıyorlar değil mi? bir de transfer sırasında ağrı oluyormu?
ağrılarım oluyor demişsin. çok şiddetli mi? adet olacak gibi ağrı mı yoksa kasık ağrısı mı? ağrı kesici içebiliyor musun?
Bana cevap yazan, bilgilenmeme yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. bu mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin. bu yolda bebek isteyenlere tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.sevgiler
umut tüp bebekte bu tecrübeyi yaşamış, tüp bebek yaptırmış arkadaşlar, sorularıma cevap yazarsanız çok sevineceğim. ben daha önce hiç yaptırmadım.yardımcı olun nolur.
emine 83 canım aynı sorundan dolayı bizimde sıfırdı.emre bey ameliyatını yaptı.ama bizi aynı gün aldılar yani tese günü yumurtalarım toplandı.emre bey öyle uygun buldu.allahım çok enteresan korku dolu günlerdi.düşünsene ben tedaviye başlıyorum.sperm bulunacakmı nolcak.belirsizlik.çok şükür bulundu dedi hemşire nasıl ağlıyorum tek başıma banyoda aynaya baktım şükrettim allaha.
sonra zaten transfer derken sorunsuz bu günlere geldim.allah herkeze nasip etsin kucağımıza alalım
selam canım bende umut ile görüştüm ekimde tedaviye başlamayı düşünüyoduk ama ben umuttepede üniv hastanesinde rapor çıkarmaya çalışıyorum rapor içinde birsürü tahlil testler istediler onlarla uğraşıyorum benim iş oyüzden uzayacak sanırım kasıma kalcak kasımdada bayram girdiği için araya mecburen aralığa uzayacak. bende ilk defa yaptıracağm.. genel anlamda umut için çok olumlu şeyler söylendiği için orayı tercih ettim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
merhaba kızlar kaçgündür giremedim malesef dayımı ptesi günü kaybettik bende bu ay başlıyacaktım olmadı kasım 27de başlıyorum bende
Başın sağ olsun canım
merhaba kızlar kaçgündür giremedim malesef dayımı ptesi günü kaybettik bende bu ay başlıyacaktım olmadı kasım 27de başlıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?