Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

onuda ben söyliyim canım.
mesela ben 13 ü cuma başlamıştım kısa protokol.17 salı gittim.20 cuma 21 cumartesi gittim.kontrollerimde yumurtalım iyi gelişmişti.24 salı yumurta toplama için gittik.27 cuma da transfer oldu.
bende çalışıyordum ayrıldım canım.yapan arkadaşlar var ama ben yapamazmısım.ağrılarım oldu bide hep yattım.halada dikkat ediyorum.
ama herkezde farklı bazı bünye hiç hissetmiyo bile.

teşekkür ederim canım cevap yazdığın için. buradan anlayacağım 2 günde bir gitmek gerekiyor. transferden sonra hangi zamanlerda gideceksin?

şimdi kaç haftalık hamilesin? birde yumurta toplama işlemi nasıl yapılıyor? merak ediyorum. vajinal yoldan yapıyorlar değil mi? bir de transfer sırasında ağrı oluyormu?

ağrılarım oluyor demişsin. çok şiddetli mi? adet olacak gibi ağrı mı yoksa kasık ağrısı mı? ağrı kesici içebiliyor musun?

bende almadım randevu gitmeden bir kaç gün önce alacağım . haftaya bende kan tahlillerimi yaptırcam (rubella ... kan grubu.. tam kan sayımı olanlar var ya onları yaptırıcam ) sen onları yaptırdın mı

bende almadım randevu gitmeden bir kaç gün önce alacağım . haftaya bende kan tahlillerimi yaptırcam (rubella ... kan grubu.. tam kan sayımı olanlar var ya onları yaptırıcam ) sen onları yaptırdın mı

Sanırım sen daha önce umut tıptaki doktorla görüştün, senden ve eşinden hangi tahlilleri yaptırmanı istedler?bana isimlerini yazar mısın? benim de yarın adetimin 3.günü. bende ona göre yarın testlerimi yaptıryım da vakit kazanayım. birdahaki adetimi beklemek zorunda kalmayayım diye soruyorum. tahlil isimlerini yazarsanız çok sevinirim.
teşekkürler

Melis merhaba ben 15 gün içinde umut annesi olcağım için sana tecrübelerimden yararlanarak bilgi vereyim istedim.
Her hastadan adetin 2, veya 3 günü olan testler istenmiyor.İlk görüşme sonucunda bence yaptır.Görüşmeye giderken elinde bulunan film test ne varsa hepsini götür.İlk görüşmede muayene yapıyorlar.Sonucuna göre tedaviyi programlıyorlar.Tedaviye hangi programla başlayacaksan ona göre gidiyorsun bazı tedaviler adetin 21, günü başlıyor bazıları adetin 2,-3 günü başlıyor.İğneler kolay ve ağrısız kendi kendine yapabilirsin.Yaklşık 12-14 gün iğne oluyorsun 2-3 günde bir kliniğe gidiyorsun.Tüp bebekte şansını artırmak için 1 den fazla yumurta üretmen gerekir bu nedenle yumurta geliştirici ilaçlar kullanmak zorundasın.Uzun program özellikle hormonları baskılanmak istenen hastalara uygulanıyor.Farklı olarak sadece önceden farklı bir iğne kullanıyorsun tedavin 10 gün fazla sürüyor.Başka soru var mı?
Bol şanslar sevgiler:sinifsinif:

Son düzenleme:
canım benim altta da yazıyor şuan 8+2 çok şükür günlerimi sağlıklı geçirmeye çalışıyorum
yumurta toplamada bayıltıyolar 15 dak.sür sonra ayılıyosun ağrı olmuyo.vajinal tabi.
transferden sonra ağrı 7.günden sonra başlamıştı bende.şişkinlik gaz falanda oldu. kasık ağrısı şeklinde .ağrı kesici içtim.minoset ama şuan kullanmıyorum gerek yok.ama olduğunda kullanabilirim.

Bana cevap yazan, bilgilenmeme yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. bu mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin. bu yolda bebek isteyenlere tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.sevgiler

melis merhaba benim eşim azosperm yani sıfır sperm eşimden ameliya yolu ile sperm bulundu.. ben 1 ay önce ulun beye muayene oldum. muayeneye gitmeden önce adetimin 3. günü tsh..fsh..lh..e2..prolaktin hormonlarını ölçtürüp gittim. muayene oldum istedigin zaman gel tüp bebege başlayalım dedi. birtakım testler daha verdi tüp bebek için onlarıda gitmeden yaptırıcam hem benim hem eşimin yaptırması gereken testler bunlar . o testleride akşam yazarım kağıdım evdeydi ( şu an işteyim)
peki sen hiç muayeneye gitmeden mi direk tüp bebeğe başlayacaksın ..

umut tüp bebekte bu tecrübeyi yaşamış, tüp bebek yaptırmış arkadaşlar, sorularıma cevap yazarsanız çok sevineceğim. ben daha önce hiç yaptırmadım.yardımcı olun nolur.

selam canım bende umut ile görüştüm ekimde tedaviye başlamayı düşünüyoduk ama ben umuttepede üniv hastanesinde rapor çıkarmaya çalışıyorum rapor içinde birsürü tahlil testler istediler onlarla uğraşıyorum benim iş oyüzden uzayacak sanırım kasıma kalcak kasımdada bayram girdiği için araya mecburen aralığa uzayacak. bende ilk defa yaptıracağm.. genel anlamda umut için çok olumlu şeyler söylendiği için orayı tercih ettim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

emine 83 canım aynı sorundan dolayı bizimde sıfırdı.emre bey ameliyatını yaptı.ama bizi aynı gün aldılar yani tese günü yumurtalarım toplandı.emre bey öyle uygun buldu.allahım çok enteresan korku dolu günlerdi.düşünsene ben tedaviye başlıyorum.sperm bulunacakmı nolcak.belirsizlik.çok şükür bulundu dedi hemşire nasıl ağlıyorum tek başıma banyoda aynaya baktım şükrettim allaha.
sonra zaten transfer derken sorunsuz bu günlere geldim.allah herkeze nasip etsin kucağımıza alalım

amin inşallah . benim eşimde de mesa ile bulundu sperm. dondurulmuş ile taze sperm arasında fark yok dedi . o yüzden eşim önce ameliyat oldu .. sorma eşim ameliyatta iken neler yaşadım korku-üzüntü-umut karmakarışık duygulardı çok şükür işin o kısmını atlattık . inşallah kucağımıza almak da nasip olur sizin kaç tane bulundu bizim 4 milyon bulundu . eşimin sperm taşıyan kanalları doğuştan yokmuş. içeride üretim normalmiş ama dışarı çıkmıyormuş

meliscim benim yaptırcağım testler: tam kan sayımı....hıv 1+2 ab..............hbs ag......anti hcv.............rubella ıgc.......kan grubu

eşiminkiler: hıv 1+2 ab......hbs ab............anti hcv........kan grubu

merhaba kızlar kaçgündür giremedim malesef dayımı ptesi günü kaybettik bende bu ay başlıyacaktım olmadı kasım 27de başlıyorum bende

KESİNLİKLE DOĞRU TERCİH :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…