Kese için erken zaten de, belirti olurdu diye düşündüm ben, teşekkür ederim buarada cevabın içinnRahimde kalınlaşma ile kendini belli ediyor diye biliyorum. Sonraki safhası kese görülmesi. Olsa doktor söylerdi sanırım.
Hayalet çizgi yok gibi. Ben göremedim. Yani tek çizgi çok net.Bu sabahki testim de bu, sanki bi hayalet çizgi mi var kı yoksa bana mı öyle geliyo artık öizgi görmek istiyom diye yaa
Teşekkür ederim, bidahaki aya işallah ozaman, sen de bebişini sağsalim al kucağna işallahHayalet çizgi yok gibi. Ben göremedim. Yani tek çizgi çok net.
Arkadasım rengi değiştim senin içinBu sabahki testim de bu, sanki bi hayalet çizgi mi var kı yoksa bana mı öyle geliyo artık öizgi görmek istiyom diye yaa
Teşekkür ederimmm, çıksa böle parıl parıl parlardı , bidahakine kısmetse artıkArkadasım rengi değiştim senin için
Aaa çok enteresan bi yöntem:) böyle silik çizgiler biraz daha mı net görünüyor? Akıllıca.Arkadasım rengi değiştim senin için
İnşallah bidahaki ay hamile kalırsın❤Teşekkür ederimmm, çıksa böle parıl parıl parlardı , bidahakine kısmetse artık
Evet canım bende buradan bi kaç arkadaştan görmüştümAaa çok enteresan bi yöntem:) böyle silik çizgiler biraz daha mı net görünüyor? Akıllıca.
Acaba benim gözlerde mi sorun var bilemedim :))ümitlendirmek istemem ama sanki bana hayalet çizgi var gibi geldi , kan tahlili yaptırmısmıydınBu sabahki testim de bu, sanki bi hayalet çizgi mi var kı yoksa bana mı öyle geliyo artık öizgi görmek istiyom diye yaa
İşallahhİnşallah bidahaki ay hamile kalırsın❤
Yok buay kan tahlili yaptırmadım hiç, her ay iki kere üç kere kan veriyordum da :)Acaba benim gözlerde mi sorun var bilemedim :))ümitlendirmek istemem ama sanki bana hayalet çizgi var gibi geldi , kan tahlili yaptırmısmıydın
Merak,sabırsızlık:) aslında biliyorum saçma, başkası yapsa, delimisin kızım sen az bekle derdim belki de ama işte :)Bana da var gibi geldi fotoğrafı sağ sol yapınca beliriyor az çok. Belkide çok yenidir. Ama bu kadar test niye yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?