umut varmıdır hamişliğe??

Chmstry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
528
225
53
38
Adete 3 gün kala doktora gittim, kan testi yapmadı doktorum da ultrasonla baktı, birazcık pco gibi sol tarafın dedi, ama hamile kalabildiğini biliyoruz, hemen ilaçlara iğnelere abanmaya gerek yok dedi, her ay kontrole gidiyorum zaten ilk defa böle bişi söledi, incofolic verdi, şimdi yarın adet günüm de, bu ay hamile kalmış olsam ultrasonda belli olurdu dimi? Olmadığna göre değilimdir dimi? Ya da bi umutçuk varmıdır ki hala?

Rahimde kalınlaşma ile kendini belli ediyor diye biliyorum. Sonraki safhası kese görülmesi. Olsa doktor söylerdi sanırım.

Gerçi adet döneminden önce de rahimde kalınlaşma oluyor. Ama şüphelense kan testi isterdi sanırım.

Ben her ay gitmeden yaptırıyom test dayanamayıp, biliyo da ondan yaptırmadı diye düşünmüştüm ama, sordu öünkü varmı bişey diye, hiç bir şey yok dedim, her ay 15 tane falan idrar testi iki tane falan da kan testi yapmış oluyom gitmeden önce, çünkü 8 gün kala falan başlıyom idrar tedtine ben sabah akşam :):)

Bu sabahki testim de bu, sanki bi hayalet çizgi mi var kı yoksa bana mı öyle geliyo artık öizgi görmek istiyom diye yaa

Eklentiler

• IMG_1352.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 121
Rahimde kalınlaşma ile kendini belli ediyor diye biliyorum. Sonraki safhası kese görülmesi. Olsa doktor söylerdi sanırım.
Kese için erken zaten de, belirti olurdu diye düşündüm ben, teşekkür ederim buarada cevabın içinn

Tabii adetin kaçıncı günü olduğu, geç döllenme olup olmadığı falan önemli. Gebelik bu, üstüne görme bile oluyor. Zamandan başka çare yok.

Sabır lazım da işte, sabırsızlık da çok oluyo, hayırlısı zaten de,merak da geçmiyo işte

Bu sabahki testim de bu, sanki bi hayalet çizgi mi var kı yoksa bana mı öyle geliyo artık öizgi görmek istiyom diye yaa
Acaba benim gözlerde mi sorun var bilemedim :))ümitlendirmek istemem ama sanki bana hayalet çizgi var gibi geldi , kan tahlili yaptırmısmıydın

Bana da var gibi geldi fotoğrafı sağ sol yapınca beliriyor az çok. Belkide çok yenidir. Ama bu kadar test niye yahu

Acaba benim gözlerde mi sorun var bilemedim :))ümitlendirmek istemem ama sanki bana hayalet çizgi var gibi geldi , kan tahlili yaptırmısmıydın
Yok buay kan tahlili yaptırmadım hiç, her ay iki kere üç kere kan veriyordum da :)

Bana da var gibi geldi fotoğrafı sağ sol yapınca beliriyor az çok. Belkide çok yenidir. Ama bu kadar test niye yahu
Merak,sabırsızlık:) aslında biliyorum saçma, başkası yapsa, delimisin kızım sen az bekle derdim belki de ama işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…