umut varmıdır hamişliğe??

Yok buay kan tahlili yaptırmadım hiç, her ay iki kere üç kere kan veriyordum da :)
Bak buda benim idrar testim seninkiyle kıyaslayınca benim hiç yok gibi hayalet çizgi resimde :)) inş hamişsindir , hafta içi bi kan ver bakalım

Valla ben çizgiyi görüyorum ama bilemedim ki.
Gözlerim bana oyun oynamiyorsa orada çok güzel duran hatta bende hic çıkmayan 2. Çizgi mevcut:))))

bende görüyorum. testi tekrarlamalısın bence. bu testle değil ama predictor early ile net sonucu görebilirsin hemen

Valla ben çizgiyi görüyorum ama bilemedim ki.
Gözlerim bana oyun oynamiyorsa orada çok güzel duran hatta bende hic çıkmayan 2. Çizgi mevcut:))))
İşallah ağzından olsunn cnm ,hepimize allah görmeyi nasip etsin en hayırlı zamanda

Arkadaşım Allah gönlüne göre versin. Bana da var gibi geldi insallah umutlandirmak gibi olmasın ama. Adet gününden bir iki gün sonra hala gelmezse yine tekrarla istersen. Çünkü bende yeni hamile olduğumu öğrendim ve adete bir gün kala hissederek yaptım ve bariz ikinci cizgim oluştu. Ama sende ki ya çok yeni olabilir. Azıcık sabırla insallah gonlunizdekine ulaşırsınız. Ben daha önce bir dr a gittiğimde bu kadar oluyor mu olmuyor mu sorusu kaygısı varken kafanda olacağı varsa da olmaz derdi. Adetin geçsin. Ertesi günü bir test tekrarı sonra bir hafta sonra bir kan testi insallah

benimde aynı senin testin gibiydi. çok kararsız kalmıştım. hatta o silik çizgi bile yarım saat sonra çıkmıştı. şimdi hamileyim

Ben çizgiyi gordummm benimde adet.gunu yaptigim,test ayni boyleydi,bence var bi.kan testi yaptır.Canım hayirlisi olsun.hakkinda:)

Teşekkür ederim, ben bi on kere daha tekrarlarım o testi zaten de :) sağsalim kucağnıza alın siz de işallah hayırlı olsunn

Teşekkür ederim, ben bi on kere daha tekrarlarım o testi zaten de :) sağsalim kucağnıza alın siz de işallah hayırlı olsunn
İnsallah hepimiz için hayırlısı oldu. Ama. Tekrarlama stres yapma bence. Git gez dolaş kafanı boşalt. Olacağı varsa olur. Yoksa öteki aya kısmet der gecersin. Demesi kolay beklemesi zor biliyorum ama. Stres ciddi bir engel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…