umut varmıdır hamişliğe??

Olması gereken o,deniyim ama ,pek bi sabırsızım:) şimdi bi yürüyüşe çıkıyoz , markete falan gitmek lazımdı, oraya falan gider bi turlarız bakalım

Olması gereken o,deniyim ama ,pek bi sabırsızım:) şimdi bi yürüyüşe çıkıyoz , markete falan gitmek lazımdı, oraya falan gider bi turlarız bakalım
Hiç olması yarından sonrasını bekle insallah. Ben yeni evliyken bir kimysl gebelik geciridm. Gebelik istediğimden sürekli test yaptım. Adete bir gün kala idrar testinde aşırı silik bir czgi gördüm dr a kostum. Evet gebelik var ama çok yeni dedi. Ertesi gün adet olunca çoktum resmen. Meğer kimysal gebeligi çoğu kadın yaşarmış ama farketmezmis. Benimki de oymus. Boşuna üzüldüğüm için kendime sonradan çok kızdım. İki ay daha bekledim sonra hamile olduğumu öğrendim ve tatile gittiğimiz kafamdan attığım bir dönemdi. Adete 5 gun kala kanda çıkmamıştı. Sonra baktım adet gecti. Süpriz oldu. Kafa rahatlığı çok önemli. Şu an ikinciye hamilryim ve iki gebeligimde de önceki ayda adetim hep bir hafta öne attı. Meğer vücut bir hazırlık yapiyormus

Hep bşr hafta öne attı derken,bir hafta erken mi oldunuz yani??, ben de bir tane garip bir gebelik geçirmiştim, haziranda, bi dokttor dış gebelik olabilir demişti, bhcg artışı normal gitmiyordu, artıyordu ama istenilen kadar değildi, başka bir doktor da, içerde kese var dedi,ultrasonda görmüştü ama, bi tuhaflık var, belki de bir tane de dışarda vardır, onu görmek zor dedi, dış gebelik için bi iğne yaptılar, içerdekini de kürtaj... normalde hamileyim diyip bi ay sora kontrole gitmem gerekiyodu ama içimde bişi vardı, sürekli gittim doktora, eğer dış gebelik vardıysa da tehlikeliymiş... neyse , nerden geldim buna hiç bilmiyorum,dökesim varmış

Sabah aynı testten vardı, yaptım çok umutla ama, bu sefer sanki yok gibiydi hayalet çizgi , arkasından kan vermeye gittim , sonucunu bekliyorum bakalım
Bi de dünkün test biraz bekledikten sora daha da belirginleşmişti çok umut olmuştu ama burda gönderdiğimde de var dedi çoğu arkadaş , bana da öyke gelmişti,neyse artık kanı bekliyom bakalım

Eklentiler

• IMG_1359.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 33
Bi de dünkün test biraz bekledikten sora daha da belirginleşmişti çok umut olmuştu ama burda gönderdiğimde de var dedi çoğu arkadaş , bana da öyke gelmişti,neyse artık kanı bekliyom bakalım
Niyeee kiz sanki,bu,test daha cabuk gorunuyor ikinci cizgi bence varr :) adet gunun gecti mi yada kac gun var??? Sonucu yaz mutlaka buraya merak ederim ben. Bence var canim ben goruyorum ikinci cizgiyi daha cok yeni oldugu icin boyle cikar bendede aynisi oldu

İlk teste gore daha cok belli canim cizgin kanda herşey çıkar insallah vardir cnm:)

Bu dünkü testin bekledikten soraki haliydi, bunda var görünğyor da,bu sabahkinde yok bak sanki c nin yanında bi gölge var t de bişi yok gibi

Eklentiler

• IMG_1372.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 34
Üzülme bende senin gibi böyle suphelenip bigun esimle acile gidip kan vermistim cikmadi sonra ben gercekten hastalandim ve o zaman tesadufen beta hcg bakarmisiniz demiştim 45 cikmisti hamileymisim ve acile gittigim gunle arada 9 gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…