Umut verın bana..

ınsallah en kısa zamanda kilo Almayada başlarlar zilliler

Rabbim hayırlısı ile evlerine nasip etsin onları.Kız bebekler daha dirençli olurlar hiç korkma o yüzden dünyaya erken gelirler ya bu imtihanıda geçeceksiniz İnşaallah

ınş arkadaslar...........rabbım sıkıntısız bı sekılde evlerıne nasıp ets bebışlerımı.............cok sagolunn

ilk zaman kilo kaybediyorlar ama sonra hızlıca alıcaklar muallimcim sen hiç ona takılma yeterki belli bir sağlık sorunları olmasın dualarımız sizinle

canım hayırlı ugurlu olsun öncelikle yktum bayadır siteye gşirince baktım haber varmı diye dünyayay gelmiş prensesler adlarıyla saglkıklı uzun ömürlü olsunlar yavas yavas kilo alıp düzene girerler dualrım sizinle cok öpüyorum prenseleri

bayramda arkadasım dgum yapmısıt ona gittik 3 çüz bebekeri olmustu 2kisi hastanede kalmıs küvezde bir iyanındaydı eve gelmişti cok büyük bir mutluluk

ablacım yeni okudumm hayırlı olsun ve geçmişde olsun ...kızlarımız çok güçlü ben inanıyorum yakında sıcak yuvanızda olacak..unutma kızlar çok güçlüdür anneleri kim ...

dualarımdasın canım benim.

canım geçmiş olsunn ,,Rabbim anne ve babasına bağışlasın inş.
inş. en kısa zamanda sağlıcakla kızlarınla evine gelirsin bu günleri hiç yaşamamışa dönersin inş. canım ,,dualarım seninle ve bebeklerinle canımm

[/el- muallimcim senin yavrukuşların sağsalim çıkacaklar annesii kucağına gelecekler dualarımız o minik yüreklerleB]

muallim abla merak ediyorum sizi. ınşallah herşey yolundadır. Allah yardımcınız olsun

sagolun kızlar ...........cumanız mubarek ols rabbım yardım etsın tum sıkıntıda olanlara ınş bu mubarek gun hurmetıne................bebekler ıyı cok sukur cıddı bı problem yok su an..........ınş hıç olmaz .........sutun mıktarı artıyoo azda olsa kılo almışlar ınş rabbımın ıznıyle alırım kucama.............cok opt hepınızı....tanıdıklarım ve tanımadıklarım cok kışı destek oldunuz cokk sagolun rabbım razı ols ....dualarınızı eksık etmeyın..................

mınık ayaklarıyla dunyaya zamansız adım atan bebeklerım ınşşş yuvalarına kavısurlar ınşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…