Umut verın bana..

inşallahh ablacımmm unutma kızlar çok güclüdür ve makine desteği olmamasıda avantajjj ilk zamanlar kilo almıyorlar zaten ama sonradan sık sık alıyorlarrr hiç merak etme mutlu gün yakın..

muallimcim artık rahat bir nefes al bence.... Allah'ın izniyle en ufak bir sorun olmadan kavuşacaksın kızlarına...

sen doğurdun, sena doğurdu, meryem ve esel de doğurmak üzere... sonra sıra bana gelecek... kaydirigubbakcemile

ınş babycım ınş............hersey kısmet ...........ınş ıyı olurlar ..............senınde az kaldı ıyı bak kendıne....angelop canım cook sagol..........herkese sonsuz tesekkurler ..........okuyorum tek tek moral oluyosunuz ..............rabbım razı ols ve nerde varsa herkesın sıkıntısını gıdersın.............cok zor bu bekleyışler ..............premature annelerını daha ıyı anlıyorum onların sabrını kutluyorum cok zormuş...............rabbım bebeklerımızı nasıp etsın bızlere........kımseyı zorda bırakmason..........bol dua edın canım

canım çok güzel haberler vermişsin..Allah'ın izniyle sağlıkla gelecekler evlerine prensesler..
sen de kendini harap etme ki bol bol sütün olsun..bak ne güzel aldıkları süt miktarı artmış, makina desteği bitmiş,kilo da alıyorlar yavaş yavaş..herşey ama herşey çok güzel olacak..dualarım sizlerle..

ınş canım cok sagol...........beklemek zor heran bı haber gelırmı dıye beklemek zor ınş sıkıntısız buyurler ınş canım.........evet sutumun kesılmesınıde ıstemem azda olsa var suan.........sut cok onemlıymış hele kuçuk doganlar ıçın............erken dogum yapan annelerın sutu normaldekılere gore daha cok proteın ıcerıyomuş..........ınş yarasın bebışlerıme ınş..............

Allah bebeklerini sana ve eşine bağışlasın muallim arada sırada takip ediyordum bu sayfayı, hep gülümseyerek okuyordum yazılarınızı. ikiz üçüz annesi olmak ne güzeldir diye. evel Allah zor kısmı bitmiş bebişlerin makinelerden kurtulmuş inşallah bundan sonrası daha çabuk geçer ve annelerinin kucaklarına kavuşurlar. benim için de tek tek öp bebişlerini.ben henüz anne değilim ama Rabbim bizim gibi isteyenlere de annelik duygusunu tattırır inş

sagolun kızlar ...........ama ela bu gun kotulesmiş degerleru cok duşmuş kan ısınlanması gerektı ...........tekrar makıneye baglamışlar ıyı gıdıyıdu kılo bıle almaya baslamıştı ınş yenıden toparlar ınş...........dua edın canlarım

moralini bozma canım inşallah ela atlatıcak kardeşleriyle birlikte güçlü güçlü annelerine kavuşacaklar. Rabbim yardımcın olsun sana güç ve sabır bebeklerinede sağlık ve direnç versin ..

rabbim evlatlarınızı sana ve eşine bağışlasın inş. emin ol bugünleride atlatıcak evlatların büyüdüğünde geçmişe dönüp bu günleri analtıcaksın . sen içini ferah tut ve hep dua et ben bile sizin için ediyorum. evlatlarının sağlık sıhatle kollarına alman ümidiyle ALLAH a emanet olun

ablacığım çok zor süreç ben bile hiçbişeyi yokken yanımda olmaması çok yıpratmıştı ağlamaktan helak olmuştum...
ki senin daha zor ama emin çok güsel günler sizi bekliyor .....el ele tutuşup sen uyurken yatağına atlayacaklar....yada evde pıtır pıtırr gezecekler....emin herşey çok güsel olacak

takip ediyorum ablacım dualarım senin ve kızların için tez zamanda kavuştursun rabbim kucağına

muallimcim hiç korkma eymenede kan ışınlattırıp yükleme yapılmıştı dr sorduk hiç önemli değil çoğu bebkte olur dedi merak etme daha kilo yapıyor kan aldıktan sonra ben bebişimi görünce şoka girmiştim

Ela bebecige Allah şifa versin lop lop et olsun sütun onlara ablacim

ınş kızlar ............beklemek cok zor haftaları cok kuçuk heran hersey olabılıyo.........ınş bundan sonra sıkıntısız gecer ınşşşşşşşşş.................

inşallah hep iyi haberler alırız senden,kızlar kilo almaya başlar,sıkıntısız geçer hastane günleri...
haftaları 28 miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…