Umut verın bana..

gunaydın kızlar............ınş daha ıyı olurlar beslenmeye baslamışlar bugun sut goturcem...............hemde gorucemm ınş..................cook sagolun...........cok sukur ıyılermış............goreyım bugun dr la konusayım bıde..................opt sızı

günaydın arkadaşlar.....

Muallimcim, çok mutlu oluyorum sen böyle güzel haberler verdikçe canım... Annemin de sana çok selamı var, üzerimde kalmasın söyleyeyim... bebeklerin durumunu söyledim çok çok sevindi... İnşallah senin sütünle daha da çabuk büyüyecek tatlı prensesler.....

maşallah.maşallah ne güzel haberler,daha güzel günleri olacak inallah allahın izniyle:CüvCüv:

maşallahh.çok güzel bir haber bu.. güzel güzel beslensinler ve bir an önce annelerinin kucaklarına gelsinler inşallah...

canım çok sevindim sağlıkla kucağına evinde alıp sevip koklayacağın günlerde geleck inan...

ınsallah evıne goturecegın zamanında haberını verırsın...yenı haberım oldu hem cok uzuldum hem ıyı olmalarına cok sevındım..hersey yolunda gıder ınsallah...

Kızlarına maşallah el muallim...Sütün yarasın şifa olsun kızlarına...Dr. gelince bize gelişmelerden bilgilendirsen çok seviniriz.Kızım ablalarını çok merak ediyor nasıl oldular diye)

canım benim yeni gördüm
gönlüm ve dualarım seninle
haftaları çok güzel arkadaşım
onlar çok ii olucak
sayfaları okuyamıyorum
gelişmeleri göremedim
kk da bir sorun var
çok merak ediyorum canım seni
sen çok güçlü bir annesin
kızlar sana çekmiştir eminim

çok sevindim canım inşallah biran önce evinede getirirsin bebeklerini saglıklı şekilde

ablacim........................masallah bebislere....bak ne güzel bi haber....Allah nazarlardan korusun.....hepsi turp gibi...simdiden böyle olurlarsa...sen fazla kalmasin eminim....8 ay yogun bakim tecrübem var opuyorumnanaktan

muallimcim nasılsın... sitede sorun var sanırım, girmek sorunlu biraz.. ama sen en kısa sürede buraya gir ve bize bilgi ver lütfen... seni ve kızlarını merak ediyoruz... inşallah iyisinizdir... çok öptüm canım.. iyi akşamlar....

maşallah
anneleri çok inatcı idi bu son şansım diyordu
bak kızların seni aratmadı onlarda inatcı çıktı
allahım sağlıklı bir şekilde eve gitmeyide nasip etsin inşallah
allaha emanet olun

çok sevindim miniklere. Allah sağlıkla eve gelmelerini de nasip etsin. Daha iyi olacaklar inşallah.

muallimim bebeişlerin iyi olmalara çok sevindim...maşaaalllllahh onlara......RABBİM sağlıcakla eve gelmenizi nasip eder inşallaaaaaalllaaaaahhhhhhhhhhhh.......

ah canım.....nasıl seviniyorum sen bu güzel haberleri verdikçe anlatamam sana..........bugünleri gördünye ALLAHIN izniyle,inşallah eve geldikleri günleride görüceksin.........

selam kızlar.................tek tek tesekkur edrım hepınıze...........okuyorum guzel yureklerınız yansıyo yazılara..........bazılarınızızı belkı yenı goruyorum cok sagolun ............ınş su aı sıkıntı yok ama hala cok kuçukler ınş kılo alırlar ve atlatrırlar bu gunlerı ..............ıyı olsunlarda razıyım beklemeye..............uçuz annesı ayse vardı nadır gırıyodu oda beklıyo bebeklerını onunkıler zeynep kamılde...........onunda üç kız kılo almaya başlamışlar ..........sanırım on gun sonr a o eve goturecek ınşlş rabbım nerde varsa herkese yardım etsın............ınş kızlarım eve gelır ınş ..............ela dıla ve seda..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…