Umut verın bana..

muallimcim günaydın canım, maşallah minişlerime... isimleriniz de hayırlı olsun, birinde değişiklik yapmışsın....
elbet büyüyüp kilo alacaklar annesi.... ama zaman gerekli.... maşallah şimdilik yolunda herşey.... daha da iyi olacak... öptüm...

selam canım .. çok sevindim inan.. kızlarının beslenmeye geçmesiyle kiloda alcaklar inşallah.. bu gunler geçicek siz güçlü olun yeter..

ablacim...bisey anlamadim kk sayfasindan...senide cok merak ediyorum...kizlarimiz iyimis Allaha sükürler olsun...insallah devami hayirli haberler verirsin

elmuallim....kızların isimleriyle yaşasınlar.......ALLAH onlara ve ailene hayırlı, uzun yaşamlar versin.........hümada değişiklik yapmışsın........sedada güzel........kendinede iyi bak........yorucu günler seni bekliyor.......

canım kızlarını iyi olmasına çok sevindim.inşallah hep beraber evinizede gideciksiniz...çok sevindim..

Ela,Dila ve Seda güzel bebekleriniz, melekleriniz inşallah hayal ettiğiniz gibi sağlıklı bir şekilde evlerine gelsinler ...

Güzel isimleriyle yaşasınlar...Allah size bağışlasın kızlarınızı inşallah..

ama hüma çok güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :gitme:

sagolun kızlar ınş ıyıler aynen devam edıyolar daha kılo almaya baslamadılar ınş baslarlar..............ınş gelırler evlerıne.................hymary hüma adını bende cok sevıyodum ama son anda babamız seda ols dedı............ve aılede kımse dıyemedı sankı zormuş gıbı coğu begemedı bızde degıstırdık ınş ıyı olur kısmetı buymuş ..............bol dua edın ınş

muallimim güzel yürekli aplam benim. inşallah tez zamanda çıkacaklar. onlar savaşçı yeğenlerim benim. annesinide teyzelerinide üzmezler.oyşş maişallah isimleri ile büyüsünler inşallah..

hani bana senin istediğin olsun diyorduuunnn :dilcikar:

şimdi senin sütüne kavuşunca kilo alırlar ablacım Allahın izniyle,
sonra hep söylüyoruz malum,kilo da değil önemli olan beslenme ve nefes alabilme yetilerinin gelişmesi,
çok duamdasın canımmm:Saruboceq: Şeniz

muallimcim merhaba
azmini ve gayretini takip ediyorum allah daim etsin kızlaın kollarına tez zmanda gelsinler inşaallah.benim gibi üçüz bekleyenlere (15 hafta) umut oluyosun güzel haberlerinizi bekliyoruz.dualarım sizinle, hepimiz için.

canım inşallah bir an önce evlerinede gelirler
çok sevindim
zamanla sağlıcakla inşallah

Canım hep duamdasınız.Sağlıkla onları götüreceksin evine inş.....Rabbim gücünü artırsın..

ablacım haberlerini alıyorum aldıkçada çok mutlu oluyorum.maşallah kızlarında aynı senin gibi güçlü.dualarım seninle opuyorumnanaktan

Muallim canım inş. en kısa sürede bebişlerini kucağına alır ve evinize gelirsiniz sağsalim.Onları beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim.Ama anneleri toplanmaları için onlara biraz müsade.Sen kendini üzmeki onlarda üzülmesin.Ben inanıyorumki en kısa sürede onlar annelerinin yanına gelecekler.

sagolun kızlar........... kılo almaya baslamadılar ınş bı baslasalar cok ıyı olucak.............bol dua edınnn canlarım................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…