- Konu Sahibi el-muallim
-
selam kızlar.................tek tek tesekkur edrım hepınıze...........okuyorum guzel yureklerınız yansıyo yazılara..........bazılarınızızı belkı yenı goruyorum cok sagolun ............ınş su aı sıkıntı yok ama hala cok kuçukler ınş kılo alırlar ve atlatrırlar bu gunlerı ..............ıyı olsunlarda razıyım beklemeye..............uçuz annesı ayse vardı nadır gırıyodu oda beklıyo bebeklerını onunkıler zeynep kamılde...........onunda üç kız kılo almaya başlamışlar ..........sanırım on gun sonr a o eve goturecek ınşlş rabbım nerde varsa herkese yardım etsın............ınş kızlarım eve gelır ınş ..............ela dıla ve seda..............
sagolun kızlar ınş ıyıler aynen devam edıyolar daha kılo almaya baslamadılar ınş baslarlar..............ınş gelırler evlerıne.................hymary hüma adını bende cok sevıyodum ama son anda babamız seda ols dedı............ve aılede kımse dıyemedı sankı zormuş gıbı coğu begemedı bızde degıstırdık ınş ıyı olur kısmetı buymuş ..............bol dua edın ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?