Umut verın bana..

pıtoscum evet canım almıştım zaten ..........alışverıs yapmuıştım ıkı gun sonra kendımı hadstanede bulmuştum onları yıkamıştıkk ve ablam gelıcede utuledık ........bugun gıttım hastaneye cok soguk hava.........emzık ıstedıler alıştırma yapacaklarmış....eysan seda ya verdık ay emzık kocaman durdu agzında ya bıde en mınıgı yanı.......ınşş baslarlar ıyıve oral beslenmeye.......ccok tatlılar ya bırakmak ne zor artık ıyıce hareketlenmeışler
respı evet canım ıkı ay olucak ıkı gun sonra..........dahada sanırım beklıcem ıkı kılo olmalarını........ama cok sukur ıyıler ya...........ılk gunler cok zordu gercekten ..........cok sagol canım
ınşş gelırler artık ..........rabbım razı ols canım
toprakcım bakalım sankı öle ........seda onde gıdıyoo ama acıkcası hepsını bırden almak daha ıyı olur gıbı cunku o evde kalıcak ve benım hastaneye sıksık gıtmem gerekecek o yuzden ıkı parcaya bolunmekte zor olucak...........ınş hepsını verseler daha ıyı olur yoksa alıştırma anlamında haklısın ama hastaneytyede sık gıtmem gerekecek.........hayırlısı bakalım canım

aaaaaaaaaaaa eveeeeeeeeeettt,
teker teker alınca diğerlerini görmeye giderken evdekini napıcaaannn:sm_confused:,
hay Allahhhbilmiyorumkismile

elmuallimcim.......3 üz kız annesi........nasılsın canım.....kızlarda maaşallah büyüyorlar artık............inşallah hayırlısıyla evlerinede gelecekler .........abi ne yapıyor.....alıştımı 3 küçük kardeşlerine.......????

canım cok sukur ıyıler .......abımız dort gozle beklıyoo artık sabırının sonu gıbı ıkı ay olucak yarın.....napalım ıyı ols da beklerız........cok tatlılar bırakmaz zor gelıyoohemsırelere dıyorum bıktınız artık verın bana yokkkkk dıyoo alıştık valla sımdıden naparız dıye dusunuyoruz dıyo ya dedım ne dıyonuz verın bana..........ınşş artık oral beslemmeye gececekler..........sen nasılsın buluesu tedavıyı naptın canım..........hymay ..........evet canım öle oluncada zor yanı artık hayırlısı bakalım nolcakk

41 kere maşalllah suphanallah senin kızlarınaolan hayranlığımız giderek artıyor bir an önce çıksınlar yaww şurda resimlerde mıncıklıyalım

maşallah muallimcim inş bian önce çıkarlar benim bebişim biraz rahatsız midesi şişmiş sütünü hazmedememiş heralde bugün kan vermiş inş temiz çıkar bizede dua et cnm hala oksijen alıyor

canım hıram gercekten zormulşş böle beklemek her an ne oldu dıye telefon beklemek..........ama ınş alıcaz canım............oluyo merak etme canım mıde sıslıgı sımdı azaltırlar beslenmeyı ve tekrar artırırlar...... ınşş ıyı olucak canım ılk bı ay kan benımkılerde de cok gereklı oldyu degerlerı cok duştu sımdı cok sukur ıyı cıkıyoı degerler ınş senınde ıyı olucak bızımkıler savascı cıktı canım gor bak alıcaz beraber ........yarın ıkı ay olucak beklemek onları orda bırakmak cok zor.....emzık emme calışmasıyla ınş oral beslenmeye gecerlerde alırım bıan once gercı havalar cok soguk bı yandanda ıyı orda olmaları dıyorum hasta olup gıdıp gelmektense orda su an ıyıler ........ınşş yaza cıkarırız tadını canım........sutumu artırmaya calışıyorum gıtmesın dıye......bol sıvı alıyorum bakalım......canım ınş hersey ıyı olucakk moralını yuksek tut.........

nıl ınşşş canım cıksınlar verecem fotolarını ........senın oğlanlardan kacırmam lazımmmmmmmm

bu benım keyıfcı kızım elvan dila.............ellerı basının altında ohh keyıfcı valla hemsıreler hç durmuyııoo dıyoo

canım benim ya,baştan sona okudum hepsini, Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşturur seni,sıcacık yuvanızda çok mutlu olursunuz inşallah, bütün dualarım sizinle...

canım atk...........cok sagol .....cok guzel yurekler ok dua ettı...........rabbıme cok sukur canım o sıkıntılı gunler gectı ınşşş dahada ıyı olur ve gelırler sıcacık yuvalarına canım .....guzel gunler sanada

bu benım keyıfcı kızım elvan dila.............ellerı basının altında ohh keyıfcı valla hemsıreler hç durmuyııoo dıyoo

oooıuuuuuyyy sevsinler keyif kuşunuuuuuuuuuuuopuyorumnanaktan,
maşallah onaaaaa

Çok az kaldı inş. muallimim..her zaman özel duamdasın.....onların gücüne,azmine,masumluğuna kurban olunur...Rabbim bir ömür sevsin, üzmesin onları inş...sana bağışlasın...

canım kaswa cıok sagol canım .......ınşş gelır benım kuzularda......senın nasıl gıdıyoo masallah ısımlerı cok guzel.......afra adını bende dusundum bıkac tanıdıkta var dıye vazgectım adyla yasasınlar.........

bu arada besık nasıl rahat dımı ınş artık ıyıce kseınleştı ya hersey alıcam ınşş.........nasıl sallamayı denedınmı otomatık........muzık nasıl........

allahın izniyle bitnm..hayırlısıyla kucağında olurlar..doyulmaz kokularıyla evini cennete çevirirler rabbimin izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…