Umut verın bana..

hergecenin mutlaka bi sabahı var ...

minik savaşçıların çok güçlü ben inanıyorum ki sağsalim dönecekler o sıcacık yuvalarına Allah kuzularına güç versin ve veriyorda inanıyorum bize düşen sabırla yolu gözlemek ve aydınlığa kavuşmak az kaldı vuslat çok yakında.

Sağıkla evlerine götürmek nasib olsun inşallah.Allah nazarlardan saklasın dünya güzellerini..:Saruboceq:

ennn keyfınee duskunudee dılaaa

oyoyoyoyo yirim onları ben yiriimmmmm artislere bak pozda vermişler kuzucuklarr yaa maşallh büyümüş bu kızlarrrr tüütüt maşallahhhhhhhhhhh

oyoyoyoyo yirim onları ben yiriimmmmm artislere bak pozda vermişler kuzucuklarr yaa maşallh büyümüş bu kızlarrrr tüütüt maşallahhhhhhhhhhh

Gelinlerini beğendin de mi..kaydirigubbakcemile3

El mualllim duymasın :kedi: kaydirigubbakcemile3

kızlar cok sagolun ınşşşşşşşş yaa ınş nıl pıtos yagmurcan gulen cok sagolun......angelopp canım benım cok sagol.............darısı sanaaaa canım duam senınle..........lıyadora nerdesın canım ya ıyımı bebışler.............duydum duydummmmmmmm kızlarımı vermemmmm kısmelere...........
bugun gıttım tulum gıydoıtdık...................ınşş haftaya bıberonu denıcekler..........ınşş az kaldı........dua edın kızlar.............kucagımaaaaaaaaaaaa aldım azcık yaaaaaa..............

ayyy
kıyamamm ben bunaa
yazık annesi
daha gelemedimi kucagına
alamadımı kokunuu
ayy üzüldümm
allahım sen bu sabiyi annesine ,ailesine bagışlaa

sonradan fark ettim 3 tanemii bebgin
allahınne şanslısınn
analı babalı büyütsün rabbim inşallah tüm guzularımızı

Son düzenleme:
41 bin kere maşaallah bitanem dualarımız seninle,:Saruboceq:Rabbimin izniyle kavuşmanıza çok az kaldı...

cıtol canım.....alamadım daha.......üçü gelecek ınşşşşşşş canım dua et

gelecekler tabi anneleriiii..kıyafetleri de çok yakışmış kuzulara maşallah..inan bu prensesleri eşimle beraber dualarla takip ediyoruz..inşallah sağlıkla gelecek evlerine yavrucaklar..

rabbim anasına babasına bagışlasın işşallah kardeşim işşallah sag saglım alırsın 3 de kucagına onlar için dua etcam bana nasip olmadı oglumu alamadım kucagıma umarım sana nasip olur okula gittiginide işaallah evlendirdiklerinide görürsün işşallah allah yardım etsin sana arkadasım
olumunekankayizsmile

dandını burcın cıtol sagolun ınşşş guzel dualarına bınlerce tesekkur.........
canım sevtun cok sagol ınşş olucak canım ınşş rabbım sıkıntını gıdersın yenıden versın ınşş canım cok zor yasadıgın ınş bı daha uzuntu degıl mutluluk yasarsın duaların ıçın ccok sagol bınlerce tesekkur.......rabbım cumlemıze guzel gunler versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…