Umut verın bana..

çok az kaldı hayırlısıyla bitnm..dualarım sizinle..rabbime emanet..opuyorumnanaktan
canımmmmmmmm bıtanemmmmmmmmm cok sagol........rabbıme bın şukur hersey ıyı gıdıyoooooooooooooo...............opt canımmmmm
ohh sükür hersey yolunda cok az kaldi kavusmaya insallahhh
cok sagol.........feyzacım .......evet canım ınş baska sıkıntı olmazsa rabbımın ıznıyle az kaldı gelmelerıne...........oda sıoarısde verdım bu hafta.........bugun sut goturcem ınş bıberona baslamışlar belkı azcık benıde emzırırler yaaaaaaaaaa ınşşşşşş .........rabbım razı olsun sızden ......nerde varsa sıkıntıları gıdersın ınş kıımseyı darda komasın
cok opt

maaşallah barekallah elaya dilaya sedaya............................Rabbim bir ömür saglık sıhhat versin size............

maaşallah barekallah elaya dilaya sedaya............................Rabbim bir ömür saglık sıhhat versin size............

canım yaaaaaaaa.............bu kadar mı olur........ınan bugun adını gorunce bı topıkte yazım dedım ne yaptı hamılemı dıye sonra ısım cıktı kapattım bılgısayarı sımdı gorunce cok sevındım..........canım ne yaptın tedavıdeydın bırara ben bole anıden gırıverdım soka ama cok sukur rabbıme ıyıler .........duana bınlerce amın canım.........rabbım senınde yuregıne gore versın ınş ıyı bak kendıne

hııııııııım neeeeeeeeeeeee ........baksen ...........ınşşş ama sen bu arada bı tane daha dogur canım üç kızımı üç kardese vereyım ayırmayalımmmmmmm..............
cok sagol canımmmm

istediğin o olsun bende ikizlerin abiside var üçüncüyüde ona alırız benimkilerde seninkilerde ayrılmazlar:teytey::teytey:

eylulcum canım cıok sagol...........
masallah sedusa sende erkek cokmuşşş ya............benım kızlarda cok sukur daha ıyıler begendımmm yakısıklıklar masallah onlara........
kızlar bugun eysan sedayı emzırdım cok tatlı ya ınşş haftaya verırız belkı dıyoo hemsıre bırını .........cok sevındım cok tesekkur sızlere..........

işalalah canım haftaya alırsın kucağına allah kavuştursun
beğendiğine sevindim bende kızlarını çok beğendim canlarım ya o kadar masumlarki çok güzel allah bağışlasın

canım ınşşş .......cok sagol........18 e kadar beklıcennn hem cokkkkkkkk altın ısterım bakkk kuplerce ona gore ............mirmirmirmirsengözlerimebaksanab...........zordur almak bızden kızı.........

canım ınşşş .......cok sagol........18 e kadar beklıcennn hem cokkkkkkkk altın ısterım bakkk kuplerce ona gore ............mirmirmirmirsengözlerimebaksanab...........zordur almak bızden kızı.........

istediğin altın olsun canım ağırlıklarınca alırız kızlarına feda olsun .....vereliniortak sen iste 20 yılda bekleriz

canım sağlıkla inşaallah tez zamanda kavuşursun hepsini okudum sayfaalrın bir solukda valla artık gelsinlerde bizde görelim sende doya doya koklaya koklaya senelrce sağlıkla beraber olun allah hep mutluk göstersin inşaallah tek ayrılıgınız da b u olsun inşaallah aminn

istediğin altın olsun canım ağırlıklarınca alırız kızlarına feda olsun .....vereliniortak sen iste 20 yılda bekleriz

canımmm ne guzel bır dua........ınş amın bınlerce amın.....rabbım hıçbı evladı ayırmasın anadan........rabbım yar ve yardımcın ols senınde

canim cok sevindim kucagina alip emzirmissin rabbime sükürler olsun iyi eve birer birer gelsinler 3 birden gelirse hemen gözün korkamasin.birer birer olunca alistira alistira gelirlerkaydirigubbakcemile3
canim valla kizlari vermeden önce artik bizede sorcaksinn nede olsa bizde manevi analari olduk:)))kolay kolay verdirmeyiz melekleri onlar cok kiymetlii altinla bile tartilmaz onlarr.rabbim saglik sihhat bahtlarinida güzel eylesin insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…